Здравейте,![]()
Пиша, защото искам да си намеря подходящо хоби, а на никъде не съм се насочила още. Досега съм тренирала класически балет (като много малка), спортни танци, по едно време ходех и на йога и съм доста гъвкава. Отписала съм всички спортове с топка, защото съм много зле там (не е като да не съм пробвала). Мислех за модерен балет, но като гледам сайтовете повечето търсят по-малки момичета. Пропуснах да кажа, че съм на 17 от София.
Китара. Модерно е вече.
Това винаги ми е звучало много тъпо.
Хоби.Защо просто хората не правят нещата,които им харесват.
Защо трябва да го наричат хоби?Ето - това ми е работата,а това хобито.Става например ако някой те попита дали снимаш професионално и ти да му кажеш "Не,само хоби".Но да си търсиш хоби целенасочено,заради самата идея за хоби...
На 17 от София,хмммм...очакват се непристойни предложения.![]()
Аз обичам да пускам кисийки,вързани с конец,през терасата и вятъра да ги носи чак у румънско. Това ми е хобито на мене.Пробвай и ти.
![]()
а аз на шопите,които не знаят за съществуването на "я" и го превръщат в "е".Първоначално написано от Battlescarred
Не сЕкога го пишете с главна буква. Разговорно как го произнасяте,а? <реторичен въпрос>
Темата не е диалектното говорене, за това ще ви помоля да спорите другаде.
SolusChristus, мерси за предложението, въпреки че мисля да се насоча към нещо свързано със спорт.![]()
InternetTroll, за сега не ми се налага да работя и затова не го правя. А и все още уча и това ми стига.
TeenSpirit, аз и сега рисувам и пиша, когата ми дойде музата. Благодаея и на теб а идеята.![]()
_donna_, не разбирам защо да не го наричам хоби, а и не знам друг синоним на "нещо, което обичам да правя през свободното си време".
![]()
Battlescarred,страшен си,батка.
sladkata_sisi,дона,не разбирам...бля-бля-бля...и какво - сега питаш пичовете от форума какво обичаш да правиш през свободното си време?
Ти не знаеш ли?![]()
Пролича си кой е със селски манталитет и ще се наложи да се цитирам.
Преди 9 септември 1944г. думата селянин е била синоним на честност, доблест, добросъвестност.Първоначално написано от Goebbels
Българинът винаги е бил селянин и няма нищо лошо в това.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
хобито не беше ли нещо, което искаш и обичаш да правиш
кво е тва " да си намеря хоби"?
Преди щеше да е лесно, но мачока спря търсачката...Първоначално написано от Battlescarred
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Бъдещ горд софиЯнец си ти.Ако дойдеш само ще спомогнеш за разширяването на столицата,достигането и до града от селски тип Перник.Първоначално написано от tqnko
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.