.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Белите пъпчици

здр знам че е писано много по темата и знам че е нормално да има такива малки бели папчици по кожата и в основата на главичката на прниса,но от вчера забелязах че са ми се появили и около уретрата.
    та искам да питам това нормално ли е?

е хаиде де никои ли няма мнение по вапроса

бла бла

здравей, това че вече имаш не само по ръба на главичката е обезпокояващо. лекар задалжително.
    що се отнася до ППП (белите пъпчици по ръба на главата), аз си направих премахване с ток. резултата е прекрасен, дори не боли. операцията беше с пълна опойка и не съм платил дори лев за нищо
    уверявам ви, че наистина не боли !!! :P

Предполагам, че са Fordyce Spots, които са безвредни.

Цитирай Първоначално написано от VIPwest
    Предполагам, че са Fordyce Spots, които са безвредни.
    да и аз така мисля за което не се притеснявам толкова
    а другото което ме тревожи е че имах преди проблеми с половия орган и около месец не сам правил секс или мастурбирал,но след този месец започнах и забелязах че след полов акт или "ръчна стимулация" много ми се зачервява отвора на главичката (уретрата) и така остава няколко часа след което се нормализира но пак е леко зачервено.
    това какво мойе да значи ?

Град
    България
    Иди на доктор задължително!!!

Всичко друго по форума е празни приказки

Супер фен
    Град
    Sofia
    след като казваш, че имаш и зачервяване на уретера може би не е зле да се консултираш!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си