- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трагедия в Охридското езеро.
greed kills.
невинните плащат цената на експлоатациите в какъвто и да е вид толкова често...
прах към прах и свобода на душите на загиналите.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Трагедия си е....замислете се ако някой ваш дядо или баба беше на кораба.Лесно е да кажем,че всеки ден стават такива неща(което си е вярно де) но замислете се какво им е на семействата на загиналите.Нека почиват в мир.
Поредната трагедия...Да те е страх да излезеш от вкъщи...
No MaN, No CrY!!!
\m/
Олигофрени нещастни, дали са им кораб от 1920 (естествено на нас само осатъците се дават) и са били повече хора на борда отколкото е бил капацитетът му
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си права, корабът е бил от 1924 и не се дава само на българи. Който има желание за разходка може да се качи, да не мислиш че другите кораби са по-нови.Първоначално написано от therichbitch
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Наистина покъртителна новина.Първоначално написано от therichbitch
Как може да позволяват на такъв кораб и да плава с повече хора?!Нямам думи!Нека почиват в мир.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Всичко покрай най-големите празници...Да почиват в мир не само българите...
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
не е така, в Германия не пътуват с такива кораби, които се разцепват, не пътуват с трамваи, които са подвижни ковчези и се обръщат като нищо, на такива като нас се дават неща от времето на балканските войни, повечето неща са използвани и ест на нас 20-а употреба, защо правителството вместо да си прибира парите в джоба, не вложи малко за ето такива неща,които биха осигурили гражданите в по- голяма степен, а вместо това се движим с автобуси, трамваи etc. ,които са ни пробутани от не знам си кого, в повечето случаи -Германия, пфф взех да се повтарямПървоначално написано от tuzaro
![]()
Македонския министър на транспорта си е подал оставката.
мисли малко да му ебa мамата, можеш ли да сравняваш България и Македония с Германия... То там минамалната заплата е 2000 евро а у нас 200 лева...Първоначално написано от therichbitch
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Трагедия!
Да почиват в мир!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
да, точно така, мн се дразня като попитат има ли загинали българи на борда, в самолета, в автобуса, всички сме хора за богаПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
![]()
и днес по новините: "Загиналите са от Челопеч, с. Антон и т.н., но то всъщност няма значение от кое селище са, важното е, че са българи, да почиват в мир"
егати простотията изрече, не само че няма значение от кое селище са, НО няма и значеие от коя държава са, да не се впускаме в темата,че и другите са си етнически българи /македонците визирам/
точно !Първоначално написано от tuzaro
всички проблеми се коренят в системата (това имах предвид)
П.П. Но предлагам да приключваме с диспута /умишлено не казвам спор/, защото не е мн етично в тази тема точно![]()
не мога да разбера как е допуснат в движение кораб на 85 години,без спасителни жилетки.. с 55 човека на борда,при положение,че побира 40..
просто.. нямам думи
RIP
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Допускат , защото един билет за такава разходка е най-малко 200 динара (около 7 лв.) . А такива екстри като спасителни жилетки няма да видим скоро в тия кораби...Аз 2ри път в такъв ''кораб'' не бих се качила.То си е почти самоубийство..Първоначално написано от guinessgirl
![]()
около 75 са били пътуващите....
Иначе за загиналите - Мир на праха им![]()
ужас
Просто аз
Много кофтиТепърва ще се разисква кое как е станало, но... жалко за загиналите хора
Като се сетя, че миналата сутрин се возих на ферибот час и половина навътре в морето и лошо ми става... Скоро време едва ли ще се престраша да се кача пак...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
За съжаление в последно време почти преди всеки празник стават трагедии![]()
![]()
![]()
![]()
REST IN PEACE
Абеее.. много е съмнително това..може да е умишлено може и да не е..
Трагедия,наистина, ама ние какво можем да направим освен да кажем 'Почивайте в мир..'
Толкова.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Сега, ще кажете че съм ненормален, обаче от снощи ми се въртят едни работи в главата.
1. Трагедията край бакаджик - автобус помете 17 души, 17 починаха.
Дата: 28.05.2009
2. Трагедията в охридското езеро - официално потвърдени 16 (неофициално 22) жертви.
Дата: 05.09.2009
Анализ: И двете трагедии са се случили по празници - Спасовден, Малка богородица, Съединението. Сходни са двете дати - на едната е в края, другата в началото на месеца. Около 3 месеца разделят двете трагедии. На базата на това, мисля че ще има и трета трагедия през Ноември или Декември (началото или края). Дано не съм прав, но защо мисля така ? Когато стават такива събития, и изобщо, народа казва че, когато починат двама в една къща, ще почине и трети, всичкото в интервал на година. Работата е същата...![]()
Евала му правя на Бойко...само той става за премиер от всички..дано сегашното правителство оправи бумащината на предишното..
R.I.P![]()
Не се притеснявайте, няма да му я одобрят.Първоначално написано от Battlescarred
![]()
ло'Ф'каш ме а??..хмм не е взаимно
Първоначално написано от lolichkazdro4oholichka