.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    greed kills.

невинните плащат цената на експлоатациите в какъвто и да е вид толкова често...

прах към прах и свобода на душите на загиналите.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Трагедия си е....замислете се ако някой ваш дядо или баба беше на кораба.Лесно е да кажем,че всеки ден стават такива неща(което си е вярно де) но замислете се какво им е на семействата на загиналите.Нека почиват в мир.

Голям фен
    Поредната трагедия...Да те е страх да излезеш от вкъщи...
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Олигофрени нещастни, дали са им кораб от 1920 (естествено на нас само осатъците се дават) и са били повече хора на борда отколкото е бил капацитетът му

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Олигофрени нещастни, дали са им кораб от 1920 (естествено на нас само осатъците се дават) и са били повече хора на борда отколкото е бил капацитетът му
    Не си права, корабът е бил от 1924 и не се дава само на българи. Който има желание за разходка може да се качи, да не мислиш че другите кораби са по-нови.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Наистина покъртителна новина.
    Как може да позволяват на такъв кораб и да плава с повече хора?!Нямам думи!Нека почиват в мир.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от justt
    Трагедия. Нека почиват в мир.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Всичко покрай най-големите празници...Да почиват в мир не само българите...
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Не си права, корабът е бил от 1924 и не се дава само на българи. Който има желание за разходка може да се качи, да не мислиш че другите кораби са по-нови.
    не е така, в Германия не пътуват с такива кораби, които се разцепват, не пътуват с трамваи, които са подвижни ковчези и се обръщат като нищо, на такива като нас се дават неща от времето на балканските войни, повечето неща са използвани и ест на нас 20-а употреба, защо правителството вместо да си прибира парите в джоба, не вложи малко за ето такива неща,които биха осигурили гражданите в по- голяма степен, а вместо това се движим с автобуси, трамваи etc. ,които са ни пробутани от не знам си кого, в повечето случаи -Германия, пфф взех да се повтарям

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Македонския министър на транспорта си е подал оставката.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    не е така, в Германия не пътуват с такива кораби, които се разцепват, не пътуват с трамваи, които са подвижни ковчези и се обръщат като нищо, на такива като нас се дават неща от времето на балканските войни, повечето неща са използвани и ест на нас 20-а употреба, защо правителството вместо да си прибира парите в джоба, не вложи малко за ето такива неща,които биха осигурили гражданите в по- голяма степен, а вместо това се движим с автобуси, трамваи etc. ,които са ни пробутани от не знам си кого, в повечето случаи -Германия, пфф взех да се повтарям
    мисли малко да му ебa мамата, можеш ли да сравняваш България и Македония с Германия... То там минамалната заплата е 2000 евро а у нас 200 лева...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Трагедия!
    Да почиват в мир!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Всичко покрай най-големите празници...Да почиват в мир не само българите...
    да, точно така, мн се дразня като попитат има ли загинали българи на борда, в самолета, в автобуса, всички сме хора за бога

и днес по новините: "Загиналите са от Челопеч, с. Антон и т.н., но то всъщност няма значение от кое селище са, важното е, че са българи, да почиват в мир"
    егати простотията изрече, не само че няма значение от кое селище са, НО няма и значеие от коя държава са, да не се впускаме в темата,че и другите са си етнически българи /македонците визирам/

Град
    Sofia
    мисли малко да му ебa мамата, можеш ли да сравняваш България и Македония с Германия... То там минамалната заплата е 2000 евро а у нас 200 лева...
    точно !
    всички проблеми се коренят в системата (това имах предвид)

П.П. Но предлагам да приключваме с диспута /умишлено не казвам спор/, защото не е мн етично в тази тема точно

Град
    Wonderland
    не мога да разбера как е допуснат в движение кораб на 85 години,без спасителни жилетки.. с 55 човека на борда,при положение,че побира 40..

просто.. нямам думи

RIP
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    не мога да разбера как е допуснат в движение кораб на 85 години,без спасителни жилетки.. с 55 човека на борда,при положение,че побира 40..

просто.. нямам думи

RIP
    Допускат , защото един билет за такава разходка е най-малко 200 динара (около 7 лв.) . А такива екстри като спасителни жилетки няма да видим скоро в тия кораби...Аз 2ри път в такъв ''кораб'' не бих се качила.То си е почти самоубийство..

около 75 са били пътуващите....

Иначе за загиналите - Мир на праха им

Град
    [На Метри От Земята]
    ужас
    Просто аз

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Много кофти Тепърва ще се разисква кое как е станало, но... жалко за загиналите хора Като се сетя, че миналата сутрин се возих на ферибот час и половина навътре в морето и лошо ми става... Скоро време едва ли ще се престраша да се кача пак...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    България
    За съжаление в последно време почти преди всеки празник стават трагедии

REST IN PEACE

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Абеее.. много е съмнително това..може да е умишлено може и да не е..
    Трагедия,наистина, ама ние какво можем да направим освен да кажем 'Почивайте в мир..'
    Толкова.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен
    Сега, ще кажете че съм ненормален, обаче от снощи ми се въртят едни работи в главата.

1. Трагедията край бакаджик - автобус помете 17 души, 17 починаха.
    Дата: 28.05.2009

2. Трагедията в охридското езеро - официално потвърдени 16 (неофициално 22) жертви.
    Дата: 05.09.2009

Анализ: И двете трагедии са се случили по празници - Спасовден, Малка богородица, Съединението. Сходни са двете дати - на едната е в края, другата в началото на месеца. Около 3 месеца разделят двете трагедии. На базата на това, мисля че ще има и трета трагедия през Ноември или Декември (началото или края). Дано не съм прав, но защо мисля така ? Когато стават такива събития, и изобщо, народа казва че, когато починат двама в една къща, ще почине и трети, всичкото в интервал на година. Работата е същата...

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Евала му правя на Бойко...само той става за премиер от всички..дано сегашното правителство оправи бумащината на предишното ..

R.I.P

Град
    муретоо
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Македонския министър на транспорта си е подал оставката.

Това в България няма да се случи никога...

Да почиват в мир...
    Не се притеснявайте, няма да му я одобрят.
    ло'Ф'каш ме а??..хмм не е взаимно

Цитирай Първоначално написано от lolichkazdro4oholichka
    брат ми ме премаза цялата с колелото по погрешка...

Грешници сме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си