.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    ... R.I.P .. да почиват в мир

И македонците не са по-напред от нас явно

Супер фен Аватара на brokeninside13
    корабчето е било на 85 години...може ли бе?!?!

Град
    В света на чудесата..
    Стана много,ама много тъжно когато оцелелите хора разказваха как са загивали хора пре очите им.. Нека да почиват в мир!

Да почиват в мир!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Сега, ще кажете че съм ненормален, обаче от снощи ми се въртят едни работи в главата.

1. Трагедията край бакаджик - автобус помете 17 души, 17 починаха.
    Дата: 28.05.2009

2. Трагедията в охридското езеро - официално потвърдени 16 (неофициално 22) жертви.
    Дата: 05.09.2009

Анализ: И двете трагедии са се случили по празници - Спасовден, Малка богородица, Съединението. Сходни са двете дати - на едната е в края, другата в началото на месеца. Около 3 месеца разделят двете трагедии. На базата на това, мисля че ще има и трета трагедия през Ноември или Декември (началото или края). Дано не съм прав, но защо мисля така ? Когато стават такива събития, и изобщо, народа казва че, когато починат двама в една къща, ще почине и трети, всичкото в интервал на година. Работата е същата...
    О, не не си ненормален.Всички виждаме, че около празниците задължително се случва нещо такова..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Сега, ще кажете че съм ненормален, обаче от снощи ми се въртят едни работи в главата.

1. Трагедията край бакаджик - автобус помете 17 души, 17 починаха.
    Дата: 28.05.2009

2. Трагедията в охридското езеро - официално потвърдени 16 (неофициално 22) жертви.
    Дата: 05.09.2009

Анализ: И двете трагедии са се случили по празници - Спасовден, Малка богородица, Съединението. Сходни са двете дати - на едната е в края, другата в началото на месеца. Около 3 месеца разделят двете трагедии. На базата на това, мисля че ще има и трета трагедия през Ноември или Декември (началото или края). Дано не съм прав, но защо мисля така ? Когато стават такива събития, и изобщо, народа казва че, когато починат двама в една къща, ще почине и трети, всичкото в интервал на година. Работата е същата...
    О, не не си ненормален.Всички виждаме, че около празниците задължително се случва нещо такова..
    моята теория е,че Господ ни наказва за това,че ставаме все по- лоши , затова става по празници, сякаш да ни напомни,че трябва да се вземем в ръце, аз лично не съм хипер вярваща, но... все пак

По новините и дума не споменават за онзи, който е знаел, че корабът побира 40 души, пък той е пуснал с 15 отгоре. Тъпа работа.

Дано почиват в мир.

Baba mi prediq den e bila na tozi korab. Napravo kato razbrah Mnogo gadno se e poluchilo. Dano pochivat v mir ...

PP: sorry za latinicata, shte si redaktiram mnenieto

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    моята теория е,че Господ ни наказва за това,че ставаме все по- лоши , затова става по празници, сякаш да ни напомни,че трябва да се вземем в ръце, аз лично не съм хипер вярваща, но... все пак
    да бе, един направи такова изявление. не знам кое му е християнското на това, бтв. 'ами вие не сте послушни, затова - мрете'.

култов беше този пич, който каза, че това се е случило защото не е бил отменен концерта на Мадона.

е такива на пиронен кръст трябва да ги разпъват, с техните безумия и чумави мисли.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от LinkTon
    Щом е имало толкова много българи (от България),може и да е умишлено.
    Тука го подкрепям ! Дори казаха някаде че е имало експлозия вътре,как така изведнъж кораба ще стане на 2 и ще потъне ?

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Баща ми и майка ми, са били в езерото със същото корабче преди 2 седмици ...
    Не ми се мисли

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    абе кораба е потънал на 200м. от брега... 200м. не са никак много,защо не са ги преплували? как толкова бързо ше потъне без да имат време хората да реагират?
    човек,
    говорим за пенсионери

при една такава стресова ситуация те забравят къде са и кои са, камо ли да започнат да ти плуват.

Мега фен
    Да. Снощи оня ми ти, митрополит какъв беше там, каза: Бог ни наказва заради концерта на мадона на 29-ти. Е, хубаво бе, питам аз, защо като господ го е яд, нали е добър Господ, слави се с доброто, защо като е против църквата мадона, не хвърли един гръм върху нея на сцената, а ? А трябва да страдат невинни хора, нямащи нищо общо с Мадона и каквото и да било. Това е една лоша поредица от случки, започнала на Спасовден и би завършила на Коледа...

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    абе кораба е потънал на 200м. от брега... 200м. не са никак много,защо не са ги преплували? как толкова бързо ше потъне без да имат време хората да реагират?

очевидци казват,че кораба се е разцепил на две,дали не става дума за атентат?

вижте за кво корабченце става дума
    http://www.dnes.bg/images/photos/007...1-article2.jpg

като тръгне да потъва има достатъчно време да се хвърлиш във водата преди да те завлече кораба към дъното и да ги изплуваш тия 200м...

някои направиха сравнение с влака София-Кардам,който изгоря пак при съмнителни обстоятелства... и за там се говореше за атентат. накрая пак нямаше виновни...
    Все пак са възрастни хора (повечето...). А и за това езеро 200м. са найстина много,защото в някой части от него даже до брега е доста дълбоко. Пък за кораба не се учудвам.Виждала съм го и беше в ужасно състояние..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^няма значение дълбоко,недълбоко, става въпрос за плуване, не за ходене във водата.
    Както и да е.
    На човек ако му се живее, ще рита, ще пляска с крака, ще се научи да плува. Но ако бях пенсионер едва ли щеше да стане така.
    Просто е кофти, че в екстремни ситуации някои хора не могат да отреагират и се паникьосват.

Мега фен
    Продължавате да говорите глупости. Било голяма работа, като било 200 метра, като било водовъртеж, като било студено...хайде всички навити, които сте, да идем на охридското езеро, да идем на същото място и да помолим изненадващо някой да ни бутне когато той реши ? Е, какъв би бил резултатът ? Да не говорим че не са могли да плуват, повечето са били пенсионери, а и като си в шок ще те питам до плуване ли ти е или до отпускане...

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    София,

всъщност, когато кораб потъва толкова бързо се получава завихряне на водата, както и водовъртеж при изпълването на пространството в кораба с вода. Фактор също е и студената вода, шока и т.н.
    Мда, и аз съм чувал, че водата в Охридското езеро е студена и за секунди човек може да хване хипотермия.
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Съгласна съм с SofiaRegularCunt за това,че пътниците са видяли в какво състояние е кораба и все пак са се качили.. .Не казвам,че са виновни,ноо е трябвало да си помислят малко (:

Голям фен
    Това е било включено в екскурзията, плаване с корабче.. има толкова много в Истанбул, Охрид. Не възрастта е проблема за потъването на кораба, а техническото състояние. Защото има реконструирани коли от 1930 г. (примерно) и се движат свободно по пътищата, бавно, но славно. Само че това наистина е интересно как корабът се е разцепил на две, както винаги всичко ще се покрие, да има наказани - забравете... А иначе бабите на кораба са напълно луди, кой нормален човек като потъва ще си мисли за "Титаник" ?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Съгласна съм с SofiaRegularCunt за това,че пътниците са видяли в какво състояние е кораба и все пак са се качили.. .Не казвам,че са виновни,ноо е трябвало да си помислят малко (:
    Абе, кат' ти дойде Чавдарката 51 по линия 56, ти какво правиш - качваш се или чакаш ман ?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    да бе, един направи такова изявление. не знам кое му е християнското на това, бтв. 'ами вие не сте послушни, затова - мрете'.

култов беше този пич, който каза, че това се е случило защото не е бил отменен концерта на Мадона.

е такива на пиронен кръст трябва да ги разпъват, с техните безумия и чумави мисли.
    ми ако същесвува Господ, много ясно,че се наказват хората за постъпките им- преди да изказваш мнение, че на теб не ти изглежда християнско, прочети някои пткъси от Библията, някои от които са даже по- нехуманни и отвръщаващи, че да се зачудиш как може да присъстват с тази свещена книга /особено Старият завет/
    П.П. НО да не се впускаме в таква религиозни въпроси, казах проссто,че това е моята теория, нямаща нищо общо с Мадона /е такова изказване за концерта и мен ме разби/

знам за какво става дума. говоря за християнското от гледна точка на фанатизираните християни. 'щото цялата работа е малко глупава - абсолютно всяко човешко същество трябва да бъде наказано, независимо от разкаянията му. а 'светите' служители понякога са по-неморални от обикновените хора.

и е глупаво да се изкарваш добрия, морално извисен и духовно богат човек, доближаващ бога си, а в същото време да проявяваш отявлена нехуманност, свързана била тя с грешници, Мадона, кисело мляко или нещо друго..

но не е за тази тема, да.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Така е в България.. никой не съобразява,че няма да ги издържи,ама се накатерват и не им пука,когато най-после й пропука на България ,тогава ще се спасим от такива нелепи случаи!

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Така е в България.. никой не съобразява,че няма да ги издържи,ама се накатерват и не им пука,когато най-после й пропука на България ,тогава ще се спасим от такива нелепи случаи!
    Сега пък защо да е виновна България..?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си