- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трагедия в Охридското езеро.
Стана много,ама много тъжно когато оцелелите хора разказваха как са загивали хора пре очите им..Нека да почиват в мир!
Да почиват в мир!![]()
О, не не си ненормален.Всички виждаме, че около празниците задължително се случва нещо такова..Първоначално написано от Lucho
моята теория е,че Господ ни наказва за това,че ставаме все по- лоши , затова става по празници, сякаш да ни напомни,че трябва да се вземем в ръце, аз лично не съм хипер вярваща, но... все пакПървоначално написано от Biskfitka
По новините и дума не споменават за онзи, който е знаел, че корабът побира 40 души, пък той е пуснал с 15 отгоре. Тъпа работа.
Дано почиват в мир.
Baba mi prediq den e bila na tozi korab. Napravo kato razbrahMnogo gadno se e poluchilo. Dano pochivat v mir ...
PP: sorry za latinicata, shte si redaktiram mnenieto
да бе, един направи такова изявление. не знам кое му е християнското на това, бтв. 'ами вие не сте послушни, затова - мрете'.Първоначално написано от therichbitch
култов беше този пич, който каза, че това се е случило защото не е бил отменен концерта на Мадона.
е такива на пиронен кръст трябва да ги разпъват, с техните безумия и чумави мисли.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тука го подкрепям ! Дори казаха някаде че е имало експлозия вътре,как така изведнъж кораба ще стане на 2 и ще потъне ?Първоначално написано от LinkTon
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Баща ми и майка ми, са били в езерото със същото корабче преди 2 седмици ...
Не ми се мисли
човек,Първоначално написано от SofiaRegularCunt
говорим за пенсионери
при една такава стресова ситуация те забравят къде са и кои са, камо ли да започнат да ти плуват.
Да. Снощи оня ми ти, митрополит какъв беше там, каза: Бог ни наказва заради концерта на мадона на 29-ти. Е, хубаво бе, питам аз, защо като господ го е яд, нали е добър Господ, слави се с доброто, защо като е против църквата мадона, не хвърли един гръм върху нея на сцената, а ? А трябва да страдат невинни хора, нямащи нищо общо с Мадона и каквото и да било. Това е една лоша поредица от случки, започнала на Спасовден и би завършила на Коледа...
Все пак са възрастни хора (повечето...). А и за това езеро 200м. са найстина много,защото в някой части от него даже до брега е доста дълбоко. Пък за кораба не се учудвам.Виждала съм го и беше в ужасно състояние..Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
^няма значение дълбоко,недълбоко, става въпрос за плуване, не за ходене във водата.
Както и да е.
На човек ако му се живее, ще рита, ще пляска с крака, ще се научи да плува. Но ако бях пенсионер едва ли щеше да стане така.
Просто е кофти, че в екстремни ситуации някои хора не могат да отреагират и се паникьосват.
Продължавате да говорите глупости. Било голяма работа, като било 200 метра, като било водовъртеж, като било студено...хайде всички навити, които сте, да идем на охридското езеро, да идем на същото място и да помолим изненадващо някой да ни бутне когато той реши ? Е, какъв би бил резултатът ? Да не говорим че не са могли да плуват, повечето са били пенсионери, а и като си в шок ще те питам до плуване ли ти е или до отпускане...
Мда, и аз съм чувал, че водата в Охридското езеро е студена и за секунди човек може да хване хипотермия.Първоначално написано от Battlescarred
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Съгласна съм с SofiaRegularCunt за това,че пътниците са видяли в какво състояние е кораба и все пак са се качили...Не казвам,че са виновни,ноо е трябвало да си помислят малко (:
Това е било включено в екскурзията, плаване с корабче.. има толкова много в Истанбул, Охрид. Не възрастта е проблема за потъването на кораба, а техническото състояние. Защото има реконструирани коли от 1930 г. (примерно) и се движат свободно по пътищата, бавно, но славно. Само че това наистина е интересно как корабът се е разцепил на две, както винаги всичко ще се покрие, да има наказани - забравете... А иначе бабите на кораба са напълно луди, кой нормален човек като потъва ще си мисли за "Титаник" ?!
Абе, кат' ти дойде Чавдарката 51 по линия 56, ти какво правиш - качваш се или чакаш ман ?Първоначално написано от Biskfitka
ми ако същесвува Господ, много ясно,че се наказват хората за постъпките им- преди да изказваш мнение, че на теб не ти изглежда християнско, прочети някои пткъси от Библията, някои от които са даже по- нехуманни и отвръщаващи, че да се зачудиш как може да присъстват с тази свещена книга /особено Старият завет/Първоначално написано от ScionOfStorm
П.П. НО да не се впускаме в таква религиозни въпроси, казах проссто,че това е моята теория, нямаща нищо общо с Мадона/е такова изказване за концерта и мен ме разби/
знам за какво става дума. говоря за християнското от гледна точка на фанатизираните християни. 'щото цялата работа е малко глупава - абсолютно всяко човешко същество трябва да бъде наказано, независимо от разкаянията му. а 'светите' служители понякога са по-неморални от обикновените хора.
и е глупаво да се изкарваш добрия, морално извисен и духовно богат човек, доближаващ бога си, а в същото време да проявяваш отявлена нехуманност, свързана била тя с грешници, Мадона, кисело мляко или нещо друго..
но не е за тази тема, да.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Така е в България.. никой не съобразява,че няма да ги издържи,ама се накатерват и не им пука,когато най-после й пропука на България ,тогава ще се спасим от такива нелепи случаи!![]()
Сега пък защо да е виновна България..?Първоначално написано от bloodymirror
![]()