.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Обикновени хора помагат на обикновени хора!

В тази тема може да се пускат постове за хора в нужда, за които потребители са разбрали? И после съвместно с други потребители да им се помага (може и с материална помощ).

Примерно някой потребител може да има приятел, който е изпаднал в нужда и да пожелае да му помогне, но да не е в състояние да го стори сам. И тогава чрез тази тема да потърси подкрепата на другите потребители.

Или пък може да се отнася за човек, с когото се е запознал и на когото също иска да помогне, но отново да не е в състояние да го стори сам.

А после ако има желаещи да го подкрепят да се срещнат с него и да разберат дали всичко около дадения случай е наред.

Нека никой да не тръгва да помага преди да се е срещнал с човека, пуснал поста, а в последствие и с човека в нужда, за който се говори в него. И щателно да проучи съотвения случай. И вече ако накрая е напълно уверен, че не става дума за измама, едва тогава да почне да помага.
    От създателите на

е и този сайт:

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Тук обикновени хора няма. Всички сме необикновени по някакъв начин.
    Grumpy old madman

Мега фен
    Оставете я тази. Заля целия български интернет. Заля форумите на цяла югозападна българия. Немалко проблеми съм имал с нея като модератор на Струма форума, бившия...оставете я...тя си го пее това от 100 години - като благотворителните фондации е - за наивници...

Голям фен Аватара на pathetic
    Аз имам нужда от помощ.
    Трябва ми песента на Нийл Янг от Dead man
    някой?

обикновен човек така да се намери да ми я намери?
    евентуално?
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Трябва ми есе/разсъждение на тема Пътуващия човек в разказа "По жицата".. Утре ще правим входно равнище.. а мен хич не ме бива в есетата В помагалото няма нищо на тая тема.. Ако някой е правил такова или има материали от някъде моля да помогне [-o< ;( ;( ;( ;(

Голям фен Аватара на pathetic
    Голяма помощ.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    аз освен че не съм обикновен,съм и бедно момче.

така че няма да помагам по никакъв начин
    Беден, ама за бира винаги намираш пари

нема смисъл да си купуваш некфиии много скъпи дрехи смисъл по добрее спести от тях и така ...

Цитирай Първоначално написано от kristo
    аз освен че не съм обикновен,съм и бедно момче.

така че няма да помагам по никакъв начин
    Беден, ама за бира винаги намираш пари
    тва му разправях на един приятел наскоро "неам пукнат лев,ама за бири, кръ4ми и партита винаги намирам"

как го правя,само аз си знам,талант майна

а един авер,който съм го признал за абсолютно безскрупулен тип,може би мога да сравня само с мен по наглост и безскрупулност,се изцепи оня ден "ходим с най-новите модели на фред пери и лакост,а неам 1 стотинка в джоба" ахахахаха,разби ме като го каза,а аз съм същия дефакто майна
    Vinagi e taka
    balon4eeec

За тези,които твърдят че са бедни..Можеш да помагаш и без да даваш пари или облицовани във външност нещица...Помощта може да бъде всестранна,лично на мен най-много ми действа психологическата,позитивн то мислене,позитивните хора...

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    За тези,които твърдят че са бедни..Можеш да помагаш и без да даваш пари или облицовани във външност нещица...Помощта може да бъде всестранна,лично на мен най-много ми действа психологическата,позитивн то мислене,позитивните хора...
    ох, толкова си емоционална и въздействаща. ох, ох.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си