да взема да пусна и аз една тема че съм в тъпо положение :Д с момчето което съм в момента от скоро е бившият ми .Разделихме се заради това ,че той не ми обръщаше внимание ,мислех си че не го интересувам и тн .....след няколко месеца той ме потърси да отидем на дискотека и така пак се събрахме ,защото още имаше чуства.Той ми каза ,че не мислел че ще му дам още един шанс .Каза ми че е ходил с някакво момиче но всичко е минало вече не сика да се караме както първит път и подобни.Аз помислих ,че този път всичко ще е наред ,не съжалявах че пак му дадох шанс ... Напоследък в my space той пише на момичето с което е ходил и целувки и тн,аз се издразних разбра се питах го защо го прави нали е с мен защо трябва да и пише ,той каза че всичко е минало това е просто един саит и така.Чакам го една вечер да се прибере от работа и да ми пише .но той не влезе в скайпа да си говорим а влезе в my space и и писа пак на бившата на мен нищо не писа никаде и така.Премалча когато му обясних ,че се дразня той каза че според него е нормално да си пише с др момичета и тем подобни чудя се дали да му тегля една и да се оправя ... Как мислите вие (Да спомена ,че днес на мен ми писа в саита едно здравей и една усмивчица а на нея пак целувки и така