- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Edna godina razlika
Zdraveite! (izvinqvam se predvaritelno ako ima ve4e takava tema)
Moq problem e sledniq : haresvam si edno mom4e i toi me haresva no nikoi ne iska da si priznae .Nai lo6oto e 4e e 1 godina po mal1k ot mene i tova me otbl1skava i nqma kak da mu priznaq 4e go haresvam .Molq za pomo6t!!
Пиши на български. А до проблема ти, ако някой от вас не се усмели да си признае, няма да станат нещата. Заговори го покани го да излезете и ако не ти признае той давай ти.![]()
офф,1 година да не би да е 1 метър под теб?!
апфф..
КИРИЛИЦАААААААААААА
не се изказвай неподготвен,прасе
Какво съм казала за шльокавицата?![]()
![]()
Моля прочети правилата !
Пиши на кирилица, мисля че тази тема трябва да се заключи и да напишеш нова тема написана на кирилица, тогава ще отговорим !
Поздрави.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Powered by Immortal Forever.Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
И интересни кво да и кажем?Ми като толкова ти пречи заеби го "дребосъка"Първоначално написано от Sa6eks
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Виж как знаят хоратаПървоначално написано от InternetTroll
![]()
Az pak si haresvam mom4e s 2 godini po- malko .. hahaahahaha
Pedofilstvo, no kakvo da se pravi... za lubovta nqma granici![]()
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Ти "педофилство" знаеш ли кво значи, бе? И тука се пише на кирилица!Първоначално написано от akinom
Аууу... една годинаТова е страшно много... тц тц тц
![]()
Не се занимавай с бебета... хвани си някой готиняга с 10 години по-голям от теб![]()
Maаалиии ама то е фатално бе!С летален изход!Даже, ако е един ден по-малък е ужасяващо и гнусно!Ти не знаеш ли!
Някой се изрази "баси тъпото парче..."
Виж, ако ти си на 18 а той е на 12, тогава вече е неприятно.![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Е*аси тъпото.И к'во като е с една година по-малък!?Е, стига само да не му личи.Има такива на които не можеш да им дадеш годините.Иначе...не е толкова фатално.Без паника![]()
Big or small, lies are lies!
любовта граници нямаПървоначално написано от icegabi333
Аз почнавам едно момиче, което е на 17, а ходи с момче на 15. Обичат си се хората. Ти за една година проблем правиш.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
и какво като е година по-малък?? Нали го харесваш това е важно ..![]()
Пък нека не ти говоря за сегашните 17-18 годишни "момчета" (или по - скоро деца ..) .. така, че няма какво да го отебаваш само заради годините ... ГЛУПАВО Е!!!
![]()
![]()
Иначе пак казвам .. със срам нищо няма да оправиш ... или действаш или не!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добре дошъл/ла
Ще те помоля да прочетеш и спазваш няколко простички правила за живот в нашето малко общество с големи възможности![]()
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Заключвам от уважение към потребители, дето пишат на БГ и ти правят забележка
Кръщавам този ключ на темата на ImmortalForever =D>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮