Здравейте...Извинявам се предварително не сам спала 2 дена и го написах много набързо ..извинявам се за грешките ако има такива сигурно има и за пропуснатите запетаи. КАкво да си мисля? Какво да правя? Аз ли преувеличавам или не е кой знае какво? Момиче съм на 17 .. приятеля ми е на 18 и сме заедно от 4 месеца. Много пъти сме се карали ревности глупости но винаги се оправяме. Но при една от караниците ни той ме остави защото изревнува от най-добрия ми приятел. Опитах да говоря с него но беше категоричен въпреки че след седмица някъде той сам ме потърси искайки да се оправим продължавайки да ми мрънка колко се бил дразнел и т.н. Както и да е. През това време ... той си е легнал с момиче с което преди са били заедно .. ходили са 1 месец и той я оставил общо взето заради баща й,защото веднъж му направил проблем нещо и така ... но и от това което ми е разказвал в началото когато бяхме приятели само.. виждаше се че е с нея ей така и не е била нещо по-различно от постоянното му сменяне на момичета за по месец и после ги зарязва. И много пъти ми е казвал как с мен за него било наистина различно.. и че 4 месеца заедно и имал чувството че можел да прекара и целия си живот с мен. Говори ми за съвместен живот държи се мило и ... миналата вечер бяхме на рожден ден на негов приятел.. при което не се отлепи от мен понеже аз много се притеснявах,тъй като не познавах никого а и по принцип съм много срамежлива. Изключително мило се държа даже до тоалетната да отида сама не ме оставяше ;д .. но относно доверие .. на моменти му вярвам на моменти не колкото и малоумно да звучи. Прибрахме сме ние останахме в тях... и естествено легнахме си и спахме заедно като се има на предвид че ми беше за първи път и се чувствах наистина сигурна и ми беше едно такова.. приятно защото знаех че няма да съжалявам... или поне така си мислех докато не си отворих тъпата уста и даже не знам откъде ми дойде на акъла и просто го питах като се бяхме разделили за 1 седмица дали е правил нещо с друга и в първия момент каза не.. след което се замисли и нямате си и на представа как се почувствах... тъй като знаех какво ще чуя.. това бяха най-дългите ми 10 секунди в живота честно.. след което каза ДА и аз останах с отворена уста... да вярно е аз го накарах да ми каже истината и вътрешно в себе си ... тайничко се надявах да ме излъже.. но всъщност радвам се че не го направи. Преди това пак го бях питала веднъж той пак ми каза не. И точно когато му се доверих и така нататък.. да чуя това? Излязохме навънка разходихме се и през цялото време бях като... не знам даже нямах желание да го погледна да говоря с него стояхме така 2 часа мълчейки... опита се 4 5 пъти да говори с мен а аз само го отблъсквах с ужасното си държание и мога да кажа,че наистина се държах изключително гадно. Но само като се сетя как като бяхме в приятеля му ми каза тя и да речем К ( това момиче с което са си легнали) ще дойде... ама спокойно само приятели сме.. колко ли смешно съм щяла да изглеждам аз в нейните очи? Добре, че си тръгнахме. Твърди, че е станало след като сме скъсали, което стана преди месец за 1 седмица, но откъде да съм сигурна че е така... знам че няма смисъл да продължавам, но после започнаха безкрайните обещания от негова страна колко наистина съжалявал и все се оправдаваше с това "ние тогава не бяхме заедно" .. а седмица преди това твърдеше че ме обича и държи на мен и като го питах "защо тогава го направи" ми отговори "бях пиян, почти не помня как стана бяхме се събрали тя беше там категорично мислех че сме се разделили и ядосан бях исках по някакъв начин да си те изкарам от главата " ... от една страна може би има малко логика но ... в крайна сметка да не би да очаква да ми стане приятно? Изтри и номера пред мен.. каза ми че повече даже на една маса няма да сяда с нея щял да я махне отвсякъде и за него едва ли не това било ей така само секс и нищо повече.Даже на сутринта и 2мата нищо не си казали все едно изобщо нищо не се било случило.. нямал нито тръпка към нея нищо освен един прост секс за 1 вечер и да.. ако изобщо се е случило тогава. Но да речем е станало така ...твърди че никога повече няма да се повтори ... нямало да го позволи защото след това че сме го били направили малко или много ме чувствал още по близка била съм 1вото момиче което наистина може да каже че обича .. въпреки че и той самия си е мислел че не може да се влюби в никоя защото с всяка досега му било ей така... Не знам какво да си мисля и какво да правя... сега ако се разделим... ще ми е ужасно гадно но щом един човек го е направил веднъж няма ли да го направи пак? Че и даже няма да ми признае тоя път... оценявам това че ми каза истината но за малко да се разделим следващия път изобщо нищо няма да ми каже дори и да е направил нещо.. казвам за малко защото уж му простих и просто .. сега като останах насаме със себе си.. всякакви неща ми минават през главата... .. Благодаря на всеки който го е прочел ...