Така...темата е за тези,който ще посетят курорта КИТЕН това лято...
Споделете от кога до кога сте там..За първи път ли отвате там,а ако не харесва ли ви какво мислите :P
И аз.Първоначално написано от lipstik
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
супер е миналото лято бях там в един хотел до плажа Има си всичко 2 плажа серигии магазини всичко СУПЕР Е ГРЕШКА НЯМА ДА НАПРАВИШ АКО ОТИДЕШ ТАМ
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Moi aussiсъжалявам
от 18 до 28 юли ще съм там ама според мен е дивата селяния
Първоначално написано от irr3plac3able
ДОБРЕ КАТО НЕ СТЕ БИЛИ НЕ ПИШЕТЕ ,СТИГА СТЕ СПАМИЛИ,НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ ТЕМАТА Е ЗА ТЕЗИ,КОЙТО СА БИЛИ ,Й КОЙТО ТЕПЪРВА ЩЕ ХОДЯТ ТАЗИ ГОДИНА !!!!!
Ина у по-хубави места..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Била съм там преди години, хареса ми![]()
nicolepcd
Само наминахме оттам миналата година, обаче ни казаха, че е безбожно скъпо.![]()
Male
еми излъгали са ви ,нормално еПървоначално написано от faststep
![]()
Аз съм ходила два пъти, но това беше преди 7-8 годиниОт тогава много неща сигурно са се променили. Китен е село, но прилича на малък курортен град. Не е "дивата селяния" както казват някои. Пък и както казах много неща са се променили и сигурно се е модернизирало
Най-яркият ми спомен е че се качвах на някакво водно колело и имаше много медузи...и навсякъде продаваа някакви много вкусни триъгълни сандвичи.
![]()
Миналата година отскочихме с баща ми. По 30лв. ли колко беше една квартира(даже квартира е силно казано, защото повечето бяха някакви тесни тавански помещения), като квартирите масово нямаха телевизори и хладилници(приемаха, че това е екстра). Сума ти квартири обиколихме и супер масови бяха и разните му постлани черги и балатуми. Улиците - безумно тесни, но отрупани с всевъзможни сергии. Видяхме единия плаж, изглеждаше супер обещаващ, нямаше много чадъри. При мен обаче не става - не ми ли хареса едното(плажа или квартирата), директно се ходи другаде.
сега на 15 ще ходиме на китен за 1 път после може да разкажа![]()
![]()
Първоначално написано от lipstik
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Според мен Китен е много приятно местенце.![]()
Аз съм ходил там и да ти кажа честно не са те излъгали - село си е. Има една главна улица и горе-долу това е. Иначе си е малко като джунгла.На мен лично не ми е любимото място. И въобще не е скъпо - евтино е даже на фона на останалото черноморие.
![]()
Ходила съм може би 4 или 5 пъти. Последно - по - миналата година.
Еми...нищо особено, има къде - къде по - хубави курорти.