- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет :oops:
Е..естествено че няма да и го "трясна" веднага като се видя с неяПървоначално написано от meche
![]()
Shadow благодаря за съветаИ аз винаги съм казвал,че постоянството му е майката
Иначе съм си решил какво да правя,просто не бях много сигурен,за това благодаря за support-a
![]()
no dream is too big,sky is the limit! :]
Извини ме за грубото запитване, но.. :
Ти сериозно ли???Първоначално написано от Ins0mnia
![]()
И момците плачат ...кво мислиш че сме безчуствени копита? xdПървоначално написано от ImmortalForever
Пз The Cure – Boys Don't Cry
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
^ не вярвам, че можете да бъдете нещо друго(ако трябва да съм искренна)
Значи познаваш малко момчета ;]Първоначално написано от ImmortalForever
Ама разбира се.![]()
Най-много мразя, когато почнат да избягват някой човек заради чувствата му. Това според мене е някъв начин да им ходят по гъза! Пробвай пак, ако и тоя път те отреже просто я остави, друга ще намериш.
Животът е адът описан в Библията!
Не Immortal не се изразих правилно,съжалявам.Исках просто да кажа,че не всички момчета са "безчувствени копита" или такива каквито явно ти си ги представяш![]()
На колко си Insomnia?
Ще ти обясня за градация у мъжете..Ако си на 15 16 макс.. Си чувствителен(ревеш), после съзряваш (ставаш сериозен мъж) и тези сълзи ще бъдат заместени с : Абе що не си хвана нова?Тая вече ясно, че не става!Кфо ще й се моля!Ако ще да се съдирам няма да я потърся повече!" .. После други фази на градиране и така.. За това е питах на колко си?
Мисля че се изразих правилно в една друга тема (: няма какво друго да ти кажа...до тук 1596 точки за хуманизма и 0 за феминизма и главно теб (:Първоначално написано от ImmortalForever
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
На 15 съм и все пак не съм съгласен с това което казваш,но както и да е...