- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как да събера 90 лв
да си платя телефона,който е изключен от 4 мес и с глобата сметката ми стана 90 лв.Нямам пари тряват ми да си платя семестъра,който е 250лв.Не работя.Доходите,идващи от мен всеки месец са 120 лв издръжка от баща ми,а трябва да си купувам и дрехи и уцебници за даскалооо.![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ми плаща сметки и ме издържа,не мога да разчитам на нея да ми плати телефона.Кажете ми кво да правя
започни работа а докато искараш пари поискаи на заем от приятел,роднина или истегли заем
Don`t worry..be happy! [sun]*
как да почна работа като след 20 дена почвам даскало
Бе ако не си 12 клас може да бачкаш и да учиш. То така и така не се учи много в училище. Но пък криза сме все пак, така че може да е трудно намирането. Бе поискай назаем от някого. Друг вариант май няма.
майка ми каза или ще учиш или ще работиш
Ми кажи й на майка ти тогава като не ти дава да работиш всичко да ти плаща. Ако си първа смяна примерно като почнеш училище, ще можеш следобеда да работиш и обратното.Първоначално написано от PeaceSells
как да я убедя тогава
какво да и кажа
Честно казано не ми идва нищо друго на ум освен да поискаш на някой назаем или да почнеш работа.
живея в малък град до плд където ако нямаш образование не те искат никъде,освен сервитьорка.Но дали ще ме земат за 1 месец и дали щесе съобразяват с мойте лекции
Щом не искаш/не ти дават да работиш, единственият начин е да теглиш кредит или да поискаш назаем.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
а ка кще го погасявам тоя заем после аз не бачкам никаде
Еми ще спестяваш...Първоначално написано от PeaceSells
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Семестър? Значи си студентка.
Стига разчита на родителите си. Врътни си гъза и почни работа като сервитьорка дори ако трябва. Не те ли е срам да зависиш изцяло пот майка си?!
Баща ти плаща издръжка 120 лв на месец,ти учебници си купуваш веднъж,дрехи като не си купиш 1 месец,нищо няма да ти стане.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Имах една позната дето беше сервитьорка и за 1 седмица си заработи 100 лева![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Горкия ти..работа брат това е истината и учи да станеш човек
![]()
Първоначално написано от InternetTroll
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Така е... трябвало е да си хванеш работа кога, кога... почвай да бачкаш щото става лошо.....Първоначално написано от MrUndaztood
Брат ми 11 клас работеше и учеше, че и кола си купи, няма невъзможни неща, но няма да ти е лесно (е все пак става дума и за 90лв.)Първоначално написано от PeaceSells
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Да не живееш в Асеновград. Иначе не се притеснявай. За сервитьорка определено ще те вземат и ще се съобразяват с теб... Повярвай ми.Първоначално написано от PeaceSells
MrUndaztood
МнениеПуснато на: Нед Сеп 06, 2009 2:02 pm Заглавие:
Семестър? Значи си студентка.
Стига разчита на родителите си. Врътни си гъза и почни работа като сервитьорка дори ако трябва. Не те ли е срам да зависиш изцяло пот майка си?!
Баща ти плаща издръжка 120 лв на месец,ти учебници си купуваш веднъж,дрехи като не си купиш 1 месец,нищо няма да ти стане.
+1