- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как п(р)опаднахте във форума??
В един летен,мрачен и дъждовен следобед,нямаше какво да правя и написах в гугъл тийнейджъри...Излезе ми сайта и започнах да го разглеждам.
Тоест-съвсем случайно попаднах на него.![]()
аз си търсех някой да ми напише тема по литература майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мен пък ме препрати от някой сайт,май от aha.bg.Така ме препращаше постоянно и ме нервираше,но един път нещо се зачетох в публикациите на сайта,а регистрацията във форума вече беше неизбежна.Честно казано не мога да повярвам,че мина цяла година от тогава.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Преди около 3 години, видях, че сестра ми чете и аз започнах. 2007 си направих регистрация, но не писах, а само четох.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
+Първоначално написано от lDoLLl
Ми брадчеда си беше направил регистрация и малко след това ми показа сайта и преотстъпи регистрацията
една фр ми даде линк към неква тема в секс да се смея.. ии се регнах но чак след месеци се сетих че имам рег ии почнах да пиша.. тцтцт как съм се преебала![]()
.!.
Търсех съвети как да си хвана гадже...е, гадже така и не хванах, ама поне свестен форум намерих![]()
Писах ''Секс с животни'' в гуугъл и попаднах тук през 2006/2007, направих си рег, забравих за него 2008 /началото/ пак, писах сравнително малко и в края на 2008/началото на 2009 си направих нов и пред месец-месец и нещо мачо ми изтри всички акаунти и сега имам този... :/
разцъквах из нета и попаднах на някаква тема от тук. след като видях някои от мнениеята ми стана лошо и започнах да разглеждам и другите теми и ми стана още по-гадно за днешните тийнове и на какво транссексуално ниво са.
еми тръгнах да се трепя, скочих от една скала... не знаех къде съм паднала, отварям очите и гледам: а, ама аз съм била в teenproblem...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
времет0 тu uztuча
глътнах сперма, уплаших се да не съм бременен и реших да питам тук![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами...Беше преди 4-5 години - едно много бившо гадже по случайност ми даде линк в скайпа на някаква тема от раздел "Секс" и така ми стана интересно и реших да се регна
Голяма зарибявка е определено
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от ElinoOor
![]()
![]()
...pwnd
Ау, че интересна тема. Нямам спомен почти... Мисля, че една съученичка ми го показа в началото на 2003. Известно време само влизах да чета, после се регнах и така... Вече 6 години и кусур. Ама имаше един период, в който изобщо не съм влизала...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хм ...
Мисля, че търсейки някаква статия в гугъл , попаднах на този сайт.
Няколко месеца само четях теми - беше ми доста интересно и след това реших да се регистрирам.
Де факто , от средата на 2006 знам за тоя фоум.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..