- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как п(р)опаднахте във форума??
Отдавна е било, поне от 2-3 години знам форума, тогава даже и регистрация имах и пишех понякога. Сигурно съм търсела нещо в гугъл и ми е излязло като резултат. Наскоро се хванах, че с фейсбук и ютюб си отварям и тийнпроблем доста често и реших да се регистрирам да пиша от време на време.
А аз покрай RAWRRR, че направи скандал с една друга потребителка и ме бяха споменалиПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Регнах се и не бях писала мнооого дълго време, после в ДЕ ми беше много скука и почнах да влизам да спамвам.
Още 1-2 приятели разкрих после, че са писали тук![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Наблюдавах ви.Научих ви страховете и слабите места.Знам всичко за вас!
Ето така се регистрирах!!!!
![]()
![]()
![]()
търсих нещо по литература в гугъл и един от резултатите ми беше от теенпроблем.. стана ми инатересно.. и така..![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Попаднах тук, в пускане на тема, че си търся гадже...пропаднах, гадже не намерих![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
Нямам точен спомен, но съм пускала жалка пуберска тема в "Любов" като гост преди ъъ... 6 години? Да, нещо такова, предполагам е било в зората на сайта:Д След това не помня какво ме е довяло пак тук, но каквото и да е, не му желая хубаво:Д
една приятелка ми каза че тук пускали много дебилни теми в раздел секс и веднъж четохме та реших да разгледам форума и ми хареса като за убиване на пре многото ми изишно време![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Не помня кой ми пращаше теми от Секс, да се смея ии аз се регистрирах накрая, 'щото исках и да пиша.
Още преди години като прохождаше сайта
имаше теми по литература и един авер ми го каза
вика има доста полезни работи можем да сваляме от там
и аз и влезнах и във форума (тогава беше без регове)
и си писах като Гост, а регистрация си направих едва
тази или миналата година![]()
Абе една приятелка ми даде линк на някаква тема и мноого се смях...ама многооо (не мога да се сетя за кво се разправяше) и така реших ,че ще си направя рег.
А аз заради MissInd3p3nd3nt.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.