.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Ами сега?

Ами сега?

Пиша ви, за да поискам спешно съвет, защото не знам какво ще правя...
    С приятеля ми сме заедно от близо 10 месеца, но в последния един всичко върви към провал.
    Отначало се разбирахме доста, не съм се съмнявала за миг в него, но последните няколко седмици той се промени. Когато го попитах защо той каза, че вече напълно се е отпуснал и не се притеснява дори да се скараме, защото щяло да ни мине. Там е проблемът, че ние постоянно се караме и мен адски много ме боли, а на него му минава бързо, докато аз запомням всяка една обидна дума и реплика.
    Вчера и днес чашата преля и дори се чудя дали бих издържала на още една къвга. Чувствата ми са страшно силни и само това ме спира да го зарежа Когато се опитам да поговоря с него пак се стига до скандал, защото според него аз говоря глупости и се съмнявам без причина... Сигурна съм, че няма друга... но не съм сигурна, че той още ме обича, колкото и да го повтаря. Къде ми е проблемът и какво да направя?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Ами сега?

Цитирай Първоначално написано от reAL_TRuth
    но не съм сигурна, че той още ме обича, колкото и да го повтаря.
    Ей го проблема. Повярвай му или се разделете.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Островът на изкушението
    Мдам..Проблема не е в теб в него е .., или му повярвай както каза waldes ии му дай шанс да се промени поне в това отвратително свое държание или сложи край.. колкото и да ти е трудно да се разделиш с него... по - добре без него от колкото с такъв като него

Супер фен Аватара на maybelline
    А вие като се видите само се карате, така ли? Не се ли случва да излезете на кино, на разходка, да отидете у тях/у вас да гледате филм, да си намерите нещо интересно за правене? Ако се карате толкова често и теб те боли, по-добре се разделете. На него не му пука много, а и по принцип момчетата не са много напред с изразяването на емоциите. Ти седиш и го мислиш, докато приятелят ти отдавна е забравил за какво сте се скарали последния път. Ти помниш, той най-вероятно не. Но с всичкото това каране, наистина е по-добре да се разделите. Ще те боли, но иначе пък само ще се карате. Сигурно си мислиш, че той може да е по-добър, знае как да се държи, просто трябва да поиска да го направи. Все се надяваш, че ще поиска, че ще стане пак какъвто беше, че ще започне да се държи както се е държал първите няколко месеца от връзката ви. Общо взето най-вероятно няма да започне. Спри да му обръщаш внимание, спри да го търсиш известно време. Той ще те потърси. Остави го намира, за да започнеш да му липсваш. Не се прави на жертва при всеки скандал, не се оправдавай, не ставай за смях като цяло. Нормалната реакция на едно момиче при скандал е да се оправдава и накрая да се разплаче, защото е тооолкова неразбрана от приятеля си, той тооолкова я е наранил. Така ще впечатлиш момче над 24-25 години, но на вашата възраст (вероятно под 20) той още не е съзрял достатъчно, не се интересува, че някой му плаче на главата и т.н. Психологията на момчетата е по-различна от женската и много жени просто не го проумяват. Той не мисли като теб. Ти изпадаш в подробности, помниш всичко, мислиш за всичко - предназначението на жената е такова, за да може да отгледа децата си - еволюцията е направила жените такива. Но на мъжете не им се налага да мислят за тези неща. В миналото мъжът е мислел как да убива дивеч, за да изхрани семейството си. В последното столетие мъжът не може да спи с всяка, която поиска, затова започва да развива качества като това да "разбира" жената, защото това е нещото, което ще я впечатли. И твоето момче ще стигне дотам, просто още е малък.

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    А вие като се видите само се карате, така ли? Не се ли случва да излезете на кино, на разходка, да отидете у тях/у вас да гледате филм, да си намерите нещо интересно за правене? Ако се карате толкова често и теб те боли, по-добре се разделете. На него не му пука много, а и по принцип момчетата не са много напред с изразяването на емоциите. Ти седиш и го мислиш, докато приятелят ти отдавна е забравил за какво сте се скарали последния път. Ти помниш, той най-вероятно не. Но с всичкото това каране, наистина е по-добре да се разделите. Ще те боли, но иначе пък само ще се карате. Сигурно си мислиш, че той може да е по-добър, знае как да се държи, просто трябва да поиска да го направи. Все се надяваш, че ще поиска, че ще стане пак какъвто беше, че ще започне да се държи както се е държал първите няколко месеца от връзката ви. Общо взето най-вероятно няма да започне. Спри да му обръщаш внимание, спри да го търсиш известно време. Той ще те потърси. Остави го намира, за да започнеш да му липсваш. Не се прави на жертва при всеки скандал, не се оправдавай, не ставай за смях като цяло. Нормалната реакция на едно момиче при скандал е да се оправдава и накрая да се разплаче, защото е тооолкова неразбрана от приятеля си, той тооолкова я е наранил. Така ще впечатлиш момче над 24-25 години, но на вашата възраст (вероятно под 20) той още не е съзрял достатъчно, не се интересува, че някой му плаче на главата и т.н. Психологията на момчетата е по-различна от женската и много жени просто не го проумяват. Той не мисли като теб. Ти изпадаш в подробности, помниш всичко, мислиш за всичко - предназначението на жената е такова, за да може да отгледа децата си - еволюцията е направила жените такива. Но на мъжете не им се налага да мислят за тези неща. В миналото мъжът е мислел как да убива дивеч, за да изхрани семейството си. В последното столетие мъжът не може да спи с всяка, която поиска, затова започва да развива качества като това да "разбира" жената, защото това е нещото, което ще я впечатли. И твоето момче ще стигне дотам, просто още е малък.
    Не винаги се караме. Това става ей така, изведнъж, когато той ме провокира с нещо. Разбира се, има моменти, когато няма такива скандали и все си мисля, че повече няма да се случва. Или поне си го мислех, защото сега вече са ежедневие.
    Опитах се да не го търся. Той пък го разбра така, че искам да го зарежа.

Град
    В мислите на хората

Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Dr. Gregory House

Повече от фен
    ...и аз с моя приятел (бивш) бяхме на доста разностранни мнения и доста често се карахме...обаче след известно време той почна да се впряга за тези кавги,а аз му казвах че не е толкова страшно като се скараме дали за глупости или не,на мен ми минава бързо,а той май помни-малко в обратна позиция сме.....просто наистина се отпускам и си казвам че глупостите не могат да ни разделят и че другото-това че имаме чувства един към друг-каквито и да било е по-важно..

Град
    Sofia
    Все пак се опитай да говориш с него за това нещо и му кажи, че ако наистина те обича да престане да се кара с тебе, според мен не го оставяй повече да те тъпче, защото след време ще го прави още по-силно. Поне си сигурна, че той няма друга, обикновенно повечето скандали са от тези неща и ревнуването
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Чакането няма да помогне. Но от друга страна щом не ти обръща внимание, като започнеш да говориш с него по темата, и това няма да помогне особено.
    Кажи му или да престане да се държи като кретен, или го зарязваш и това е. Ако не престане, значи не държи на теб и си направила добре, като си прекратила връзката си с него. Е, важно е да приемаш нещата от тази гледна точка, за да не те боли толкова. А пък ако започне да се държи както преди, всичко ще е ОК. И в двата случая, като се замислиш, ти печелиш.
    Ти изпадаш в подробности, помниш всичко, мислиш за всичко - предназначението на жената е такова
    Не е точно така. По тази логика аз съм жена.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Стани по- студена към него, ако забележи промяната значи те обича. Поне така мисля.

Град
    България
    Защо не го зарежеш има толкова много момчета на света все пак не си тръгнала да се жениш предполагам не си и стара мома живота е твърде кратък да чакаш някои да се промени а нали знаеш на сила хубост не става

Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Стани по- студена към него, ако забележи промяната значи те обича. Поне така мисля.
    Забелязва го... и за това се караме.
    Валдеса е много прав... или почвам да му вярвам, или се разделяме. Аз му вярвам, докато не стане скандал и ми каже неща, които ме нараняват. Тогава сякаш доверието ми изчезва и срещу мен стои различен човек. Ако се разделим ще го преживея, но не ми се минава пак през това. Толкова е гадно... Точно сега имам нужда от него.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Или сама .. или зле придружена Незнам какво да те посъветвам .. защото със бившето ми гадже също бяхме така .. Постъпих по грешният начин и връзката се разпадна !! Начина по който постъпих е , че си мълчах , а ако опитах да говоря с него той или го разбираше грешни или се стигаше до кавга .. Премълчавах и от това още повече ме болеше По добре му предложи да поговорите по-сериозно .. ако ли не той ще ти разбие сърцето и чувтствата

Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Или сама .. или зле придружена Незнам какво да те посъветвам .. защото със бившето ми гадже също бяхме така .. Постъпих по грешният начин и връзката се разпадна !! Начина по който постъпих е , че си мълчах , а ако опитах да говоря с него той или го разбираше грешни или се стигаше до кавга .. Премълчавах и от това още повече ме болеше По добре му предложи да поговорите по-сериозно .. ако ли не той ще ти разбие сърцето и чувтствата
    Късно е, той го прави вече.

Днес ще се разделим. Благодаря на всички.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    не се разделяйте, просто не бъди толкова раздразнителна, успокой се малко
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    Ти изпадаш в подробности, помниш всичко, мислиш за всичко - предназначението на жената е такова
    Точно така е. Предназначението на жената хиляди години е било само да отглежда децата. А за да отгледа децата, тя трябва да гледа всяка подробност, да забелязва опасностите, които малкото дете няма как да прецени, да го пази и да гледа всичко, което евентуално застрашава детето, включително най-обикновените неща, на които по принцип няма нужда да обръща внимание.

А вече защо ти си мъж и гледаш всяка подробност...Значи, това не е проблем. Така се е случило, зависи и от гените ти, от характера ти, от средата, в която си израснал. Но това, което ти правиш с изказването си е смешно. Според теб предназначението на жената не е горе-казаното, само защото ти си момче и също отговаряш на правилото. Първо - това, че жените имат някаква специфична характеристика, не означава, че никой мъж я няма (особено като говорим за психология, характер, мислене, не за физически като половите оргаи например). Второ - това, че ти отговаряш или не отговаряш на някакво правило по никакъв начин не променя самото правило, защото ти си единичен случай, а не статистически.
    А тук изобщо не става и дума за статистика. Идеята е какво са правели мъжете и жените хиляди години. Естествено, че има изключения, но самата психология на хората вече е оформена. Сега, при кой по-силно, при кой по-слабо, но като цяло всички са под влияние на еволюцията си до момента.

Голям фен
    не се караите ,правете любов а не война
    и моля те не се вкарвай в филм ,тва е проблема
    love is gone!

Град
    В мислите на хората
    Offtopic - щях да напиша нещо подобно на поста на maybelline.

Браво, мацка, радваш! \/

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    да
    освен това може да спреш да обръщаш голямо внимание на всичко и ще видиш колко по - добре ще са нещата

Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    Точно така е. Предназначението на жената хиляди години е било само да отглежда децата. А за да отгледа децата, тя трябва да гледа всяка подробност, да забелязва опасностите, които малкото дете няма как да прецени, да го пази и да гледа всичко, което евентуално застрашава детето, включително най-обикновените неща, на които по принцип няма нужда да обръща внимание.

А вече защо ти си мъж и гледаш всяка подробност...Значи, това не е проблем. Така се е случило, зависи и от гените ти, от характера ти, от средата, в която си израснал. Но това, което ти правиш с изказването си е смешно. Според теб предназначението на жената не е горе-казаното, само защото ти си момче и също отговаряш на правилото. Първо - това, че жените имат някаква специфична характеристика, не означава, че никой мъж я няма (особено като говорим за психология, характер, мислене, не за физически като половите оргаи например). Второ - това, че ти отговаряш или не отговаряш на някакво правило по никакъв начин не променя самото правило, защото ти си единичен случай, а не статистически.
    А тук изобщо не става и дума за статистика. Идеята е какво са правели мъжете и жените хиляди години. Естествено, че има изключения, но самата психология на хората вече е оформена. Сега, при кой по-силно, при кой по-слабо, но като цяло всички са под влияние на еволюцията си до момента.
    Изказването ми наистина беше смешно, защото първо, че не се изразих пълно, второ, не се изразих ясно. Но....
    Не говоря за това, което принципно е вярно. Да, от хилядолетия това е било в кръвта на жената. Но вече не е. Според теб, като гледаш непълнолетните момичета тук, в сайта, колко от тях притежават нужните качества, за да отгледат дете? Пък и това е само една незначителна част от момичетата в страната. А виж курвите, кифлите, които мислят само за.... А това е само една дребна страна, България. А останалите? Като се има предвид, че сме от най-умните народи, какво остава за другите държави?
    Освен това съм срещал доста момчета/мъже, които изпипват докрай всяка подробност, но това не е от значение...

Град
    Пловдив
    няма връзка която да е идеална и в която да няма караници друг е въпроса колко са силни чувствата ви един към друг и колко още можете да издържите ... нз какви са ви отношенията с това момче как сте тръгнали защо и т.н но щом е с теб не мисля че има нужда от съмнение дали те обича ако не те обичаше мисля че нямаше да си губи времето с теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си