- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kaк бихте реагирали?
Родителите ми не могат да имат деца и преди няколко години решиха да осиновят и сега вече всичко е готово обаче така да се каже те си "харесаха" тъмнокожо дете ,как бихте реагирали вие?
Аз не знам какво да кажа и как да реагирам.![]()
Не ти харесва,че ще имаш осиновен брат/сестра,или че ще е чернокож/а.Ако е първото,според мен е разбираемо,ако е второто-може би си расист нз.
Не ми пречи проблема е че ще трябва да излиза с мен незнам това как ще го приемат .. аз искам брат![]()
Зависи от обкръжението ти,ако за тяхната реакция говориш.Ако става дума за реакция на случайи непознати...не виждам какво ти пука.И все пак има известна разлика между "чернокож" и мангал.Това че е чернокож не значи че задължително трябав да сти го взели от някой казан.Ако си е точно момчето(момичето) не виждам причина за проблем
.
Ама малък или на твоята възраст?
Аз не бих била против, дори ми се струва интересно![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Момче е ,колкото мен е т.е на 14![]()
И на мен ми се струва интересно
даже сега правим ремонт на целия апартамент![]()
Вече е късно и да говорите и не![]()
Аз се радвам просто питам как бихте реагирали
Може би аз винаги гледам от по-отрицална гледна точка... След време няма да си толкова щастлив. Иначе аз не бих реагирала по какъвто и да е бил начин, моят живот си е съвсем отделен. Това, че ще имаш брат не означава, че винаги ще се оби4ате и ще сте приятели дори...
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
one word - fail
сериозно, не бих се радвал нашите да ми осиновят черен
kak ваще нем не могат да имат деца, хем имат теб?
пък и аз не искам повече братя или сестрафакта, че е чернокож не ми пречи, но по-нататък ще мислиш по различен начин
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ох,мамка му расистка съм..Не знам как бих реагирала..
По-скоро отрицателно
няа да ми пречи![]()
Егати въпроса ни заби,пич.
Кой може да каже как би реагирал?
Зависи,ако е грозен и заядлив - бих го обесила ритуално.![]()
Ахахах, само си представям как моят баща ще иска да си осиновят с мама чернокожо дете.
Иначе ще имам против, разбира се. Да си осиновят, добре, щом имат такова желание. Ама да ми тръснат една печка в нас, която ще носи моята фамилия, ще живее с мен под един покрив, ще се храним на едно и ще нарича нашите 'мама и тате'... не.
мм .. на мен няма да ми пречи ..
...MaYbE...
брутален расизъм наистина са точните думи за тоя умопомрачаващ пост.![]()
Аз проблеми с цвета на кожата не знам да съм имала някога, а пък и помня, че като мнооого малка бях за Сенегал..![]()
А иначе е голямо е детето, наистина, но по-добре някой да го прибере, отколкото да си остане в приюта..
What you give is what you get!
Наистина почвате да ме плашите
Decu е много права по-добре удома отколкото някъде по улицата а и тук ще получава всичко
аз не бих имала проблем да общувам с него .не ме грее черен или бял е,но незнам дали бих го приела за член от семейството.много ще му е трудно и ще има нужда от подкрепа.сега се сещам за 90210 там има подобно нещо,само дето момчето е осиновено по-малко.
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Незнам ,но аз се радвам едва ли някога е имало нещо това дете и винаги е спало в една стая с 100 деца.Какво ли ще му е сега като има собственна стая![]()
Да,в България ,но няма значение кой град!
Дано да му е лесно и всичко да мине добре и както казах нашите оправят всичко така че да му е удобно![]()
Аз бих направила всичко възможно,за да разубедя родителите си.ОСвен това те никога няма да го направят,защото знаят,че съм расистка
![]()
Дали ако някой от нас беше на негово място ще говори така?![]()
Аз нямам желание дори да социализирам с черни, а какво остава да деля всичко в ежедневието си с черен.
Но тебе явно проблема ти не е това, а по-скоро "какво ще си помислят другите". Не мисля, че трябва да се притесняваш, в България се гледа на негрите като нещо екзотично и интересно, защото са рядкост.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test