- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kaк бихте реагирали?
Бих се изнесъл ако родители ми доведат печка у нас.
Бъдете нащрек около НДК.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Ми не мисля, че бих имала проблем. Но по-скоро би ме притеснявало как ще се впише момчето в някви социални неща. Дали ще има проблеми и т.н. Като ще ми е брат и ще ми е някво угрижено предполагам.![]()
'Cus history is all dreams.'
Еми,щом са решили да осиновяват-ок...Ще ми създаде проблеми докато свикна,но...какво да се прави.
супер погнусена съм от някои хора... иде ми с чук да ги удрям по главите.
иначе супер за бъдещият ти брат, дано се разбирате и успее да се впише в целия ви живот. За съжаление винаги ще има разни арийци, които да дрънкат глупости.
Saatana vittu perkele hate crew!
Бати кефа да имам брат какво като е черен от де знаиш къв е иначе апък и нали ти ще го възпиташ и няма да ти пречи толкова че ще е тъмнокож![]()
![]()
Надявам се всичко да мине добре.Аз ще ви пиша в тази тема как е минало всичко ,не че някой го интересува ,но имам нужда да споделя.![]()
^ Напротив. На мен би ми било интересно да разкажеш как са минали нещата![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
според мен е българско циганчеПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
Направи ми впечатление. Изразих своето мнение, дори и да съм била остра. Просто аз няма да мога да съжителствам с него, на девойката може да не й пречи, приятно им съжителство тогава.Първоначално написано от Battlescarred
Нямам нищо против чернокожите,само да не са ми в къщата и да викат на МОИТЕ родители 'мамо и татко'.
Не съм чувал досега да наричат циганин "чернокож".Първоначално написано от DimovB
Но авторът/ката може да дава пример с различна етническа група, за да се абстрахираме от традиционното ни отношение към циганите и да отговорим обективно.
Ако детето е циганче, определено хората няма да гледат с добро око на вас.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Проявявам расизъм само към 'не толкова черните'.../ като тук включвам и албанци, индийци.../
ДОбре, да го кажем така не е циганин нито индиец и тн.!Негър е.
Аз лично бих била против самото осиновяване. Цветът на кожата не ми пречи.
Само ми е интересно как 14-годишно момче ще се адаптира към ново семейство. Доста голямо ми се струва за осиновяване, но желая успех.
Хора , адски много ви благодаря че изказахте мнение .По-добре ми стана след като споделих. Както казах ще кажа какво е станало след няколко дни!
Според мен 14 години са доста то вече има изграден характер и може да не си пасне с вас и да ви създава само проблеми, ако беше до към 6-7 години перфе. иначе това че е църен не пречи, туковиж се оказал следващият Юсейн Болт
Дооооста кухи мнения, мдам.
И за мен възрастта е проблем. По принцип деца е редно да се осиновяват на ранна възраст. От гледна точка на възпитаване, адаптиране и така нататък...
И все пак да се надяваме всичко да е наред и детето да се приспособи както трябва в семейството.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Дам, и аз на това се надявам.Първоначално написано от Romance
Дано е с хубав характер, другото не е важно. ((:
Важното е,че ще дадат на едно дете по- добър живот (поне се предполага), няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО НА ЦВЯТ Е, ако това те притеснява![]()
Не бих имала нищо против,само за циганите съм расистка..;х
Но колкото и гадно да звучи-няма да съм съгласна родителите ми да осиновят дете, което да казва на мойте родители ''мамо'' и ''тате'' и да живея с него.Голяма егойстка съм , ноо не бих го приела..
въй, аз ще се самоубия!
поне да има едно гърло по-малко да хранят нашите..
въй, въй, от толкова деца на тоя шибан свят, баш негърче да ми осиновяват..
въй въй въй
въйПървоначално написано от Biskfitka
преди време с една колежка на баща ми като бяхме на море, тая мацка си беше вземала детето и баща ми веднъж й беше казал "Принцесооо"
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ идеше ми да го убия! сериозно
възмущавам се дори от гаджета, които ме наричат по начин, по които са наричали бившите си гаджета
леле изперквам
въй въй
Много ще се гъзаря с него![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ще ми е интересно![]()