- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kaк бихте реагирали?
Може да се харесате и да осъществите сношение
Имам един приятел с който стана така
Моля ?!
Чакай бе, родителите ти не могат да имат деца, тогава или родителите ти са наред, или ти си осиновен/а ?!?Ами лошо няма, черно, бяло, все е човек
![]()
а ако преди 14 години са можели? има 100 болести и инциденти които могат да те направят стерилен.иначе по темата нито въздрастта нито цвета са толкова важни колкото характера и самото дете. така че всичко зависи от индивидуалния случайПървоначално написано от Lucho
банната ;(
Абе те нашите както ме познават, изобщо няма и да си помислят да се правят на Брат Пит и Анджелина Джоли да ми осиновяват некви черни твари. Това ако стане ще полудея.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първо искам да каже ,че родителите ми вече не могат да имат деца!
Второ след около седмица ще се подписват документи и тн. т.е ще се настани унас
![]()
Днес се запознах с него.
долен расист, те също са хора или греша?!Първоначално написано от BlueAvalanche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^ Как ти се стори?![]()
What you give is what you get!
пази Боже...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ГрешишПървоначално написано от therichbitch
![]()
![]()
пфф, това е супер антихуманно, да ви имам и разбираниятаПървоначално написано от BlueAvalanche
Генно увредените и сакатите също са хора, що не си осиновиш някое дете с 2 глави, примерно ?
ми да, защо не, ако имам достатъчно стабилна психика и нерви да гледам страданието и агонията на едно такова детенце, бих си осиновила и ако имам възможност да му осигуря добър живот
П.П. Много сте лоши![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поне не ги изричайте тия неща пред толкова много хора
Антимаймунно по-скоро.Първоначално написано от therichbitch
добре бе, умен те за какво са виновни,че са се родили такива и не се харесват на такива като теб, да мрат значи, така ли?Първоначално написано от BlueAvalanche
А ние за кво сме виновни, че да ги осиновяваме и да им пращаме помощи ?
ZipFail , никой не те кара да го правиш, но поне не се изказвайте така жестокоПървоначално написано от Battlescarred
Я чакай бе, аз съм европеец и тука ми е мястото. Чернилката си има Африка, няма работа тука! Те и без това тая сган са най-големите расисти, виж в Америка някой бял като отиде в негърското гето колко време успява да оцелее.
България си е за българите, всякакви черни, кафяви и дръпнати да се махат и да си ходят там където им е мястото. Има си места за всяка раса: Азия за дръпнатите, Индия за мангалите, Африка за негрите и това е. Тук работа нямат!
Ще се държа гадно с него.Все пак идва на мой терен - няма смисъл да ми е кофти на мен.Единствения който трябва да се чувства зле е той/тя.Ако и така не ме разберат родителите щр започна да го тровя с живак.Говоря сериозно.
Ето това бих направил.
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Да карате другите да си подбират думите, така че да звучи по-меко, по-приемливо и да не наранява ничии чувства, е цензура и нарушение на свободата на словото.![]()
Аз не се чувствам цензуриран, защото никой не ми се е нахвърлил да ме заклеймява колко жестоко и антихуманно се изказвам.
Езика на тялото е нещо съвсем различно от езика, в който се използват думи.
Да, но това, което те правят и биха правили, ако имат досег с такива ХОРА, е нарушение на правата на човекаПървоначално написано от PainMonopoly
ВСЕОБЩА ДЕКЛАРАЦИЯ за правата на човека:
Член 1
Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. Те са
надарени с разум и съвест и следва да се отнасят помежду си в дух на
братство. -
Член 2
Всеки човек има право на всички права и свободи, провъзгласени в тази
Декларация, без никакви различия, основани на раса, цвят на кожата, пол, език,
религия, политически или други възгледи, национален или социален произход,
материално, обществено или друго положение. - [
Член 13
1. Всеки човек има право свободно да се придвижва и да избира своето
местожителство в пределите на всяка държава.-
2. Всеки човек има право да напусне всяка страна, включително и своята,
и да се връща в страната си.
П.П. Ако някой я е чел цялата, може би му е направило впечатление,че всеки един член започва с "ВСЕКИ ЧОВЕК"[/b][/size]
Нанасянето на телесна повреда не винаги е предаване на послание.
Едно изказване "не бих приел брат ми да е черен, зашото не харесвам черни" нарушава единствено това:Първоначално написано от therichbitch
Никой не им е отнел правото да се движат свободно, никой не е казал, че черни НЕ ТРЯБВА да се осиновяват, още по-малко, че черните трябва да "мрат".Те са
надарени с разум и съвест и следва да се отнасят помежду си в дух на
братство.
Относно нарушената точка - не всички закони са съвършени.
Нанасянето на травма, независимо дали е физическа или психическа, не е послание и законите ни са съставени така, че да се избегне.Първоначално написано от Battlescarred
Но каква травма нанася изказване от сорта на "печките са ми противни, не ги искам в къщата си, НО ако на друг не му пречат, нека да ги приема у тях"?
Както един шамар не нанася травма, а предава послание, едно такова мнение трябва да се разглежда като чисто комуникиране на информация, в случая отговор на въпрос.