.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Мега фен Аватара на Sisito941

Отново майка ми..

Хора,вчера си седях на компа,бях си влязла в скайп и майка ми вика "Айде да си лягаме".Викам:"Добре"..И тя нали беше в моята стая и видя,че си пиша с един приятел.И вика сега:"Кой е тоя,с когото си пишеш?"Казах й,че не я интересува...Попитах я :"Защо не ми уважаваш личното пространство,не е нужно да знаеш с кого какво си пиша и т.н.Тя вика:"Аз трябва да знам с кого си пишеш,с кого се събираш."
    Вашите родители правят ли така?Ако да,как се оправяте с тях.. Писна ми..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Еми и мен майка ми ме пита понякога и аз и казвам.Защо да не й отговоря и без това познава 2/3 от хората, с който си пиша, но никога не е казвала ,че задължително трябва да знае..
    Майка ти просто се притеснява за теб , защото нали знаеш , че в нета има всякакви хора

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Майка ти просто се притеснява за теб , защото нали знаеш , че в нета има всякакви хора
    подкрепям.. пък и кой знае кво те е попитала..

Баща ми много ги правеше тия филми направо откачам като започне Аее с кой си ? Къде си ? От къде са тия и тва по телефона докато съм с приятели и му разправям а бе айде айде айде чао чао чао айде айде И в нас му давам да разбере че не е познал къде ще се бърка смисъъъл не е ногова работа
    phah

Нищо особено не е направила. Права е, че трябва да знае с кого се събираш, защото както казаха по горе, сега има всякакви..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Ам да бе ама като почнат С кой си къде си кви са тия момичета ли са или са момчета или има и от 2те и от къде ги познаваш и на колко са години бааахти и направо им казвам да ходят са спът и им затварям телефона а в нас още по-добре им обеснявам как е положението хаха
    phah

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Всеки родител така постъпва, просто им даваш възможно най-краткото обяснение, за да разберът, че го познаваш и, че му имаш доверие. И мен така са ме питали и, откакто познават приятелите ми не са ме питали изобщо..

Не питат,но знаят.

Приятелите ми са в диапазон от две години по-малки от мен - 15 годишни до 30 годишни. Естествено ти,които са над 20 не ги удобряват,но съм им казал,че това е техен проблем,не мой.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от DJEB
    подкрепям.. пък и кой знае кво те е попитала..

и аз съм на това мнение.. : ))
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Питат ме, понякога и им казвам.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Питат ме, понякога и им казвам.
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxax

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Нищо особено не е направила. Права е, че трябва да знае с кого се събираш, защото както казаха по горе, сега има всякакви..

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Еми и мен майка ми ме пита понякога и аз и казвам.Защо да не й отговоря и без това познава 2/3 от хората, с който си пиша, но никога не е казвала ,че задължително трябва да знае..
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми не,казал съм и да не ми се бърка в личния живот!

Еми питат ме само къде отивам.Иначе много рядко се случва да ме питат с кого съм , защото излизам с почти едни и същи хора

Според мен много лошо си и отговорила и сега тя още повече ще любопитства! Не трябва така да отговаряш щото най-малкото си имаш проблеми с майка си Значи...казваш и там неква приятелка,която тя познава и готово И аз съм си имала такива проблеми даже майка ми ми е гасила компютъра от контакта,което беше много гадно и се скарахме жестоко ама...както и да е де...вече и хванах цаката казваш там някакъв познат и тва е

Ти пък за какво не си отговорила,все едно голямата тайна вече

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Точно то тва и аз се дразня,не си оставам скайпа да ми се вижда,чуя ли майка ми да се запътва към стаята ми и веднага го скривам долу и се правя,че работя нещо друго,или ако гледам в някой сайт за запознанства снимки,и пак чуя нашите да се запътват веднага го сктривам долу.. хванала съм цаката аз.. прави и ти така,ако наистина ти е неудобно постоянно да те разпитва.

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxax

+1

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Майка ми също пита, но не от притеснение или любопитство... просто си пита и даже не ме изчаква да отговоря.

Майка ти явно е по - притеснителна.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Майка ти е права да се притеснява за теб

Мен майка ми например като почне по телефона:
    Ало! Къде си.. с кой си.. кфо прайш там.. кога ще се прибираш.. късно става(20:00 часа..) .. ... .......
    Не ме е питала с кого си пиша ,но ми е казвала да внимавам... Слушайте родителите си Те не ви мислят лошото,а напротив..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз направо си разказвам.

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    майка ми не е такава..дано и твоята се промени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си