- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Питане относно плитките с прежда
искам да попитам след като се сплете плитката как трябва да се върже накрая за да не се разплете,благодаря на всички които дадат съвет![]()
))))))))))))))))))))))))
Усуква се някак си, но защо не оставиш някой с повече опит да свърши това вместо теб? Иди в салон или помоли някоя приятелка, която вече го е правила =)
Аз съм с голям опит на тая тема: значи най сигурно е да се направи възел накрая,,друг начин: да се изгори сас запалка
Ако има нещо неясно- питай :P![]()
![]()
Ооо,лудница....ми преждата си я остави по дълга и накрая просто на възел....даже си сложи някви мъниста ако желаеш![]()
ии,що фризиорка,всеки може да сплете такава плитка,тънката част е само при завързването на преждата за косата...отам,плитка ПОЧТИ всеки може да плетеайде,късмет ИСКАМ СНИМКИ
![]()
Абе,глупости,как ше я гори с запалка,седи ужасно и смърдисамо възел или ластик ама възела си е най мощен
![]()
Ама от ония,където се омотава шарена прежда около киура или просто плитка,вкоято се вплита прежда?
От тия първите правих на една приятелка,ама честно ти казвам не помня![]()
Вържи с малко ластиче според мен най-добре.Аз с такова връзвах и самата прежда за косата.
АА!Е тия как се правят,бреПървоначално написано от Madness
аз съм пробвала ама стана няква разтеглена и разтегната
иначе аз на тема коса съм побъркана имам плитки,расти,кичури глупости...
и са тая шарената "раста" ми е новата загдка за разрешаване...
ей за такова става въпрос-->![]()
Аз такива "шарени расти" имах 3 .. бяха ми до кръста [косата ми е до раменете] обаче бяха на мн цветове,и нещо като раета,накрая сваршваха с маниста. Мама ми ги прави,мога да я питам как точно става![]()
Да,Да,ДА!!!Първоначално написано от eatmybrain
Ще съм ти адски благодарна
![]()
А имаш ли няква снимка със тях?
Аз съм навита някои да ми сплете, ако има някой на които му се занимава да пише![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
Раста или плитка?Първоначално написано от FallOutGirl