.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Фен
    Град
    България

Питане относно плитките с прежда

искам да попитам след като се сплете плитката как трябва да се върже накрая за да не се разплете,благодаря на всички които дадат съвет
    ))))))))))))))))))))))))

Усуква се някак си, но защо не оставиш някой с повече опит да свърши това вместо теб? Иди в салон или помоли някоя приятелка, която вече го е правила =)

Аз съм с голям опит на тая тема: значи най сигурно е да се направи възел накрая,,друг начин: да се изгори сас запалка
    Ако има нещо неясно- питай :P

Ооо,лудница....ми преждата си я остави по дълга и накрая просто на възел....даже си сложи някви мъниста ако желаеш
    ии,що фризиорка,всеки може да сплете такава плитка,тънката част е само при завързването на преждата за косата...отам,плитка ПОЧТИ всеки може да плете айде,късмет ИСКАМ СНИМКИ

Абе,глупости,как ше я гори с запалка,седи ужасно и смърди само възел или ластик ама възела си е най мощен

Ама от ония,където се омотава шарена прежда около киура или просто плитка,вкоято се вплита прежда?

От тия първите правих на една приятелка,ама честно ти казвам не помня

Вържи с малко ластиче според мен най-добре.Аз с такова връзвах и самата прежда за косата.

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Ама от ония,където се омотава шарена прежда около киура ?...
    АА!Е тия как се правят,бре аз съм пробвала ама стана няква разтеглена и разтегната иначе аз на тема коса съм побъркана имам плитки,расти,кичури глупости... и са тая шарената "раста" ми е новата загдка за разрешаване...
    ей за такова става въпрос-->

Аз такива "шарени расти" имах 3 .. бяха ми до кръста [косата ми е до раменете] обаче бяха на мн цветове,и нещо като раета,накрая сваршваха с маниста. Мама ми ги прави,мога да я питам как точно става

Цитирай Първоначално написано от eatmybrain
    Аз такива "шарени расти" имах 3 .. бяха ми до кръста [косата ми е до раменете] обаче бяха на мн цветове,и нещо като раета,накрая сваршваха с маниста. Мама ми ги прави,мога да я питам как точно става
    Да,Да,ДА!!! Ще съм ти адски благодарна
    А имаш ли няква снимка със тях?

Аз съм навита някои да ми сплете, ако има някой на които му се занимава да пише
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Цитирай Първоначално написано от FallOutGirl
    Аз съм навита някои да ми сплете, ако има някой на които му се занимава да пише
    Раста или плитка?

Аз наскоро си правих плитки, но с коса, защото с преждата нещо не ме блазни.. иначе, ако искаш аз мога да ти препоръчам една мацка... най- добрата е.. 150 лева с прежда и 200 лв с коса.. пиши ми ЛС, ако решиш.. но ти казвам, че ще останеш много доволна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си