Здравейте,
ръката в момента ми е около 41-42 см. Погледната “в профил” е добре, но погледната отпред е някак тясна. Има елипсовидна форма, все едно е сплескана към тялото. Какво да правя за да стане ръката по-кръгла?
На сън ли я имаш тази ръка?
Иначе прави упражнения за дългата и къса глава на бицепса, например (ако ходиш на фитнес) бицепсово сгъване с щанга, набирания с тесен хват и т.н.
На сън ?![]()
![]()
няма смисъл да пускаш теми да се хвалиш че ти е 42 см ръката...
има си други
това за който го мързи ,да бе
....
хммммм трябва ти anapolon 50mg или да боцнеш синтол
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Абе, Luxury, келеш недоносен, спри да спамиш във всяка тема с твойте глупости. Пий ти анаполон, ама кажи на ваще да купят отнапред жито за струването, смотаняк![]()
ех т****о спри да я пишеш тая глупост на всеки който поиска помощ... това не е решение.хммммм трябва ти anapolon 50mg или да боцнеш синтол![]()
Прави упражненията за бицепс с по-широк хват.
ne prosto toq e qko zabil ot piene na takiva himii sigorno qko atrofiral kelesh na 10 godini visi po cql den prec compa i povtarq edno i su6toПървоначално написано от zlat11
piii nekva himiq 50 mg i stava6 kato tiq po komiksite phahaha 6a padna ot stola ot smqh kato go 4eta ve4e za 30 pyt![]()
Тоя не се спря с тоя анаполон кой знае каква мега хими е товаПървоначално написано от LuxurySk0B
Решението за теб е arimidex anastrozole
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
И при мен е така тясно :Д
Добре де пишете защо е такабицепсово сгъване правя с крив лост ама ми се струва че засега няма ефект
![]()
Ето това упражнение е за твоята болка
http://www.bb-team.org/exercise/1159/
Ма да знаеш всичко е ген ...
Мн трудно можеш по естествен начин да надградиш гена си
//Под изкуствен визирам стероидите![]()