- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите да учите като завършите??
ако е така и искаш в МА още от 11 клас началото почваш и по 6-7 часа на ден, 'щото си момиче.Първоначално написано от Bianca
много е трудно.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
..или химиятаПървоначално написано от Infosoul
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
исках право, но за там трябва доста история, а я мразя
мога да рисувам добре и се замислям за анимация или въртешен дизайн
а накрая мога просто да си взема козметичния курс и да си правя маникюри![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ядрена физика!
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
информационни технологии![]()
Мразиш собствента си история?Първоначално написано от ameli
Аз ще уча некви икономики, мениджмънти, пиарство.. не знам, ще го измислим какво точно, но за сега натам се целя.
Абе и аз ви се чудя как може да мразите историята, айде чуждата да речем, че става, ама историята на България е пъти по-важна от някакви тъпи формули по химия, дето няма да ви трябват никога.
Аз мисля, да запиша журналистика и междувременно ще изкарам курс за готвач![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Да, и точно тва е, че за правото не се изисква история на света, а българската...Първоначално написано от BlueAvalanche
Медицина.Дори униврситета съм избрал - МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "ПРОФ. Д-Р ПАРАСКЕВ СТОЯНОВ" - ВАРНА ( http://www.mu-varna.bg/ )
Аз не я мразя,но ми е трудна понякога.Първоначално написано от cherinka
Може това да е имала предвид...
макроикономика
международно право
или нещо с така обичната иначе математика
хмм никой ли няма в военно училище само аз ли съм ....затва имаме толкова малко армия ....
![]()
![]()
![]()
Национален Военен Университет (НВУ) "Васил Левски" гр. Велико Търново.
Специализация „Мотопехотни и танкови войски”
http://www.nvu.bg/index.php?active=a...sub=outpsv#mtv
Една мацка от моя клас влезе таковаПървоначално написано от SoSerious
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Аз имах планове да уча едно, тотатлно отричах друго... и накрая уча точно това, от което най-много се плашех и мислех, че не ми харесва... пък то се оказа, че май точно там ми е било мястото.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
мениджмънт или право
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
То имаше една приказка, че ако се занимаваш с това, което най-малко харесваш, то щяло да ти носи много пари. Хах. После ще кажеш дали е така, сега важното е, че си улучила.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Аз исках и все още искам да уча медицина, по-точно съдебна, но кофтито е, че в България е зле откъм заплащане и мизерията е голяма. Иначе наистина ми е мечта, ама сбъднатите мечти надали ще ми изплащат жилището, ще ми хранят децата и т.н.
Психологията също е бая интересна, въпреки, че не знам откъм заплащане как са нещата, хаха. Помня как една позната щеше да става ветеринарен лекар, до последно държеше на това и накрая записа психология.![]()
Най-доходно е правото.. уж. Въпреки, че за да вземаш едни стабилни пари само за едната консултация кажи-речи, трябва да си се доказал преди това, че ставаш за нещо. Поне така мисля аз.
Големите колебания са. Не вярвам след години да съм се насочила особено към нещо по-специално и това е най-сложното.
Медицина или стоматология.
коминочистач
Стойте си в умрялата България![]()
yo ma nigaz
глупако, да не мислиш,че на другите места е мн по- добре, казвам го от личен опитПървоначално написано от snyk1i
продуцент..![]()
![]()
Актъорско майсторство,, дано ми се получи![]()
Ако не, фотография.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Мисля в чужбина.. но ако остана в България смятам актьорско майсторство или нещо с графичен дизайн,ако не стане с театъра.. да се надяваме и за двете ..![]()