.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тренира ли някой бадминтон ?

Тренира ли някой бадминтон ?
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

Не тренирам с треньор, но редовно ходя на кортовете(защото само там има свестни стойки за мрежа) и играя към час и половина - два. Този спорт много ми харесва, жалко, че лятото си отиде и сега постоянно духа вятър.

П.П. Даже имам самоучител по бадминтон.
    Male

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Не тренирам с треньор, но редовно ходя на кортовете(защото само там има свестни стойки за мрежа) и играя към час и половина - два. Този спорт много ми харесва, жалко, че лятото си отиде и сега постоянно духа вятър.

Ти любителски ли тренираш или сериозно ходиш по състезания , че не разбрах много от поста ти.И каде ?
    Аз тренирам сериозно в Стара Загора
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

тренираХ

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Супер фен Аватара на montana6
    И аз тренирах много отдавна, обаче нямах пари да си купя оригинална ракета, което ме спря да продължа, защото исках да ходя по състезания.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Цитирай Първоначално написано от GoodForYou
    Цитирай Първоначално написано от faststep

Ти любителски ли тренираш или сериозно ходиш по състезания , че не разбрах много от поста ти.И каде ?
    Аз тренирам сериозно в Стара Загора
    Любителски, не ходя на състезания. Много искам да се запиша да тренирам, но сега почва осми клас, а съм в езиковата.
    Male

Спорта е много хубав.Тренирам го от 6 години и мисля да не спирам
    Успех

Град
    България
    Ами не! Не бих и тренирал не е лош спорт забавно е да го играеш, но мисля, че няма голяма перспектива у нас

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    тренираХ
    И аз така ..
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от ExtrAc7
    Ами не! Не бих и тренирал не е лош спорт забавно е да го играеш, но мисля, че няма голяма перспектива у нас
    Много си прав в думите си, че няма никаква перспектива в БГ, но човек ако иска да се занимава с този спорт сериозно намира начини да пробие в елита

??

Никой не тренира, какво се чудиш?
    Male

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    тренираХ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си