.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

за къдрава коса ...

бихте ли ми дали някакав съвет.. имам къдрава коса и стои бухнала ... бихте ли ми дали някакав савет да правя не6то с нея на мокрa или на суха коса с пяна или кристали ..сешоар не използвам защото тогава става страшно

Повече от фен
    Когато е мокра или поне влажна косата слагаш пяна. Така обема поспадва и къдриците се оформят добре.

Град
    Пловдив
    ако имаш дифузер суши с него : )
    преди това трябва да сложиш пяна.. ох нз сестра ми има същия проблем но тя си ходи с гнездо на главата
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    офф и мойта е така..аз преди я изправях (ся малко почивка)..също така я правих с пяна ама и тва време мина ся я оставям естествена и както ти казваш бухва..за това аз се къпя надвечер да ми изсъхне докато легна ии като спя върху нея и тя си спада обема..и не я реша щото ставам като бухал ..или си измислям някви прически с вързана коса

Голям фен Аватара на stelit0
    Голям проблем са тея къдреви коси

Цитирай Първоначално написано от tanchu
    офф и мойта е така..аз преди я изправях (ся малко почивка)..също така я правих с пяна ама и тва време мина ся я оставям естествена и както ти казваш бухва..за това аз се къпя надвечер да ми изсъхне докато легна ии като спя върху нея и тя си спада обема..и не я реша щото ставам като бухал ..или си измислям някви прически с вързана коса
    сащото проблемче имам затова питам дали има ефект с пяната на мокра коса ... и аз не я сресвам зашото става още по зле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си