- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вкусът на .....
По правило солен, но много зависи от храна и дали е пит алкохол.
сега се предлага в неколко вида аромат и вкус:
ванилия,портокал,ягода,шок лад,банан,тофи,лимон,анана ,ябълка дори и с вкус на пилешко
GTA Stunting
1.Има такива теми...И за да не е спам-солена
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Всеки казва сладка или солена!Все едно да попитам урината с какъв вкус е?Неможе да се очаква от спермата да е със някакъв конкретен вкус.
Мъжете като им е толкова интересно какъв и е вкуса -изпийте едно сурово яйце и ще добиете някаква представа за вкуса.
Лично аз немога да определя какъв и е вкуса- не мога да я нарека солена,нито сладка,нито горчива,нито кисела.Може би някаква съвкупност от всичките.
Може би зависи от това колко време не си празнил контейнера, колко е застояла и т.н
Както при пиш-пиш-а, като се наблъскаш бира и пишкъш веднага е прозрачничко, в противен случеи жълтичку, сешсе?
Дано не ти е тъпу куминтарчиту ми, ама следващия път като задаваш такъв въпрос, помисли малко..малко логика ала-бала...
Не е толкова трудно...
най-много да се продрискаПървоначално написано от ExtrAc7
жалко, че не мернах мнението на сашка.. доста компетентна ми излегжда.. от скоро съм във форума, обаче вече ми е хлава любимка
![]()
![]()
на мене една пи**а след 3 бири ,2 кутии цигари и 1 пицаче имала вкус на развален кренвирш
иначе ми казват че имала солен вкус (пуша)
Попринцип трябва да накиселява. Ако не се лъжа е заради секрета на простатата, който влиза в състава на спермата. А това, че вкусът зависи от храната, която си приемал, не мога да го асимилирам. Не схващам каква е връзката просто...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ааа като пиеш бира и сокчета капи-темпо с водка си дехидратиран, окей мацка...
Не съм бог между другото, Пешо се казвам)
Какво ви има бе? Момчетата ще кажат, но не би ли трябвало да се изпразват поне през ден два. Споко, спермата няма да застои. Организма сам ще я изхвърли, а и не от това зависи вкусът и.
П.п. Айде сега многознайковците да не ми се карат за изпразването, че съм казала 1-2 дена. Моля...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.