.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    По правило солен, но много зависи от храна и дали е пит алкохол.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    сега се предлага в неколко вида аромат и вкус:
    ванилия,портокал,ягода,шок лад,банан,тофи,лимон,анана ,ябълка дори и с вкус на пилешко
    GTA Stunting

1.Има такива теми...И за да не е спам-солена
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Всеки казва сладка или солена!Все едно да попитам урината с какъв вкус е?Неможе да се очаква от спермата да е със някакъв конкретен вкус.
    Мъжете като им е толкова интересно какъв и е вкуса -изпийте едно сурово яйце и ще добиете някаква представа за вкуса.
    Лично аз немога да определя какъв и е вкуса- не мога да я нарека солена,нито сладка,нито горчива,нито кисела.Може би някаква съвкупност от всичките.

Може би зависи от това колко време не си празнил контейнера, колко е застояла и т.н
    Както при пиш-пиш-а, като се наблъскаш бира и пишкъш веднага е прозрачничко, в противен случеи жълтичку, сешсе?
    Дано не ти е тъпу куминтарчиту ми, ама следващия път като задаваш такъв въпрос, помисли малко..малко логика ала-бала...
    Не е толкова трудно...

Цитирай Първоначално написано от ExtrAc7
    Цитирай Първоначално написано от Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от Bastard
    Еми дай да ям 2 дена шоколад пък после ти ще кажеш какъв е вкуса
    А не не не мерси
    ти ако караш айде не 2 дена ама 1 седмица само на шоколад то и пръднята ти ще е шоколадова
    най-много да се продриска жалко, че не мернах мнението на сашка.. доста компетентна ми излегжда.. от скоро съм във форума, обаче вече ми е хлава любимка

на мене една пи**а след 3 бири ,2 кутии цигари и 1 пица че имала вкус на развален кренвирш иначе ми казват че имала солен вкус (пуша)

зависи от това какво ядеш, ако не приемаш достатъчно плодове (ананас в частност) ще е кисела или дори горчива. Но донякъде зависи и от възприятието на момичето.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Попринцип трябва да накиселява. Ако не се лъжа е заради секрета на простатата, който влиза в състава на спермата. А това, че вкусът зависи от храната, която си приемал, не мога да го асимилирам. Не схващам каква е връзката просто...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Момчета яжте банани и пийте млечни шейкове хахахахах

Ааа като пиеш бира и сокчета капи-темпо с водка си дехидратиран, окей мацка...
    Не съм бог между другото, Пешо се казвам )

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Какво ви има бе? Момчетата ще кажат, но не би ли трябвало да се изпразват поне през ден два. Споко, спермата няма да застои. Организма сам ще я изхвърли, а и не от това зависи вкусът и.
    П.п. Айде сега многознайковците да не ми се карат за изпразването, че съм казала 1-2 дена. Моля...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си