- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бракът????
Да....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Да предположим, че сега си хванеш гадже. Обичаш го безкрайно много, както и той теб. И какво, след 10-15 години ще седите така, без да сте бракувани? От какъв зор? Ами ако имате деца? Извънбрачни ли ще са?Първоначално написано от Hilary_
я незнаем ко да каим...то с тез питенки... това е някво такова как му каахте гражданете...подвиждащ вапрост....я че кажем че съм за...въптреки че у село немаме право да избираме...тука или се у браку или на биволицата кат се разгони
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
+1!!!Съгласна съм с батиПървоначално написано от valdesbg
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
След 10 - 15 години ... тогава вече ще сме узряли ... и тогава вече може да се помисли за съвместно съжителство и след това брак .. но да не съм живяла при него .. да съм на 20 той да кажем на 22 .. и ей така изведнъж да се женя и нанеса хмм не става така ...Първоначално написано от TheBlueAvalanche
Идеята ми беше просто да не се прибързва .. да не се вижда света през "розови очила" ии айде, защото сме щастливи от 2 години да се женим ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ще откриеш, че едно листче значи много в прокуратурата, в съда, в полицията, в бизнеса, в живота.Първоначално написано от Hilary_
Сега е "едно листче", а след време благодарение на липсата му млади майки остават сами и бащити изобщо не поемат и грам отговорност за създадените вече деца, именно защото никакви листчета не ги принуждават. И защо са им листчетата - нали си имат голямата любов?
Явно има неща, които човек наистина научава по-късно, с опита и т.н. Добре, че пълнолетие не се навършва на 15 (например). Те много пълнолетни я правят тази грешка, да създадат семейство с голямата любов и без листчета, и после си трошат главите как да свържат двата края, защото голямата любов вече е решила, че ще скъса...със семейството си!...и е отишла да си живее живота, без издръжка, без никакви задължения към "бившата" и общите им деца.
И накрая - листчето НЕ е гаранция за вечна любов, а Е гаранция, че когато вечната любов приключи, няма да останеш сама с 2 малки деца, без жилище и без работа (ако работиш, трябва да платиш на някой да ги гледа и пак оставаш с малко пари).
Това не е вярно. Ако е признал децата и те носят неговото име, той е длъжен да плаща издръжка, без значение дали имате сключен граждански брак.Първоначално написано от Bellatrix
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Оф, много сте забавни))))
Всички до един ще се изпожените, повечето ще го направите още преди да навършите 30Но иначе сега сте твърдо против.
Аз съм ЗА брака, не само защото вече съм го сключила, а защото е нещо много хубаво.
Оставете тия приказки, че бил договор, че давал сигурност. Дрън, че пляс.
Къде остана истинската романтика, къде отиде любовта, в която всички уж толкова вярвате? Удоволствието да обещаеш на човека, когото обичаш, че е единствен (естествено, че няма да е така, никой не е чак толкова наивен, но все пак...). Сълзите в очите на родителите???
Толкова ли изпростя младото поколение, че забрави да вярва в истинските ценности?
Живейте на семейни начала, но обществото в България все още не е готово да приеме това. Все още неженените си остават заклемейни като "стари моми и ергени" и на тях се гледа като на развалена стока, защото никой до сега не ги е взел
Абе като навършите 40 годинки и нямате сключен брак и всички ви гледат странно, пак ще поговорим...
Иначе съм съгласна там с мнението на един потребител (забравих кой), че брак трябва да се сключи, когато си готов за това, когато си сигурен. Не само психически и емоционално подготвен, но и финансово и материално. Деца не се гледат с 300 лв. заплата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
и аз съм за брака. Така още веднъж влюбените си казват че се обичат безгранично и то пред роднините и приятелите.
Някой беше казал преди мене, че бракът дава сигурностНещо не съм съгласна. В тоя живот няма нищо сигурно. Ок, като се жениш/омъжваш значи, че го правиш, за да си сигурен, че човека до тебе няма да те напусне ли?
Не мога да се съглася.
Ии дайте всички да се женим, за да сме сигурни, че няма да ни напуснат
![]()
Пак повтарям - в тоя живот няма нищо сигурно. Просто .. трябва да знаеш, да усещаш, че този човек е Тя/Той ( с главно Т). Бракът е отговорност и обвързване. Не е като да си вдигнеш парцалите и да се изнесеш при първия голям скандал или да кажеш "Майната му на всичко", само защото сте се сдърпали за нещо. Не става така. Като подпишеш трябва да осъзнаваш каква отговорност е това и дали наистина си готов/а да я поемеш.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Твърдо за, а и от няколко години ми е време
За
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Най-често след сключването а брак, двойката става бракувана стока. Това не важи за умните хора, които наят как да се спряват най - умело със всяка ситуация.
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
И реши да отправиш запитването във форум "teenproblem" ?
Относно темата: Против!Така няма да се чувствам длъжна на някого, когато един ден реша да си събера чукалата и да се изнеса с "фръц" походка.Ако има "брак" , при едно такова мое решение, той ще ми размаха тъпото листче и ще каже: Да не си подписвала, мойто момиче!Ей такива ми ти работи..А в живота всичко става...Знае ли се.Никога не можеш да си сигурен, кое е по-добро за теб.Винаги може повече![]()
Как аз бих живяла на сила с някой, който го задържа при мен сам оедно листче?? Мислиш ли, че то ще м идаде това, от което имам нужда ... а именно любов, а не човек, който е задължен да седи при мен и да м игледа децата???Първоначално написано от maybelline
Надали бих била щастлива от този факт ... предпочитам да живеем заедно с деца без листчета, отколкото да сме заедно само, защото закона го задължава ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не разбирам кви листове са ви в главите?!Едно листче принципно си е едно листче,а дефакто-едно листче?!
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Chovek i dobre da jivee se jeniAz sam za esetstveno.
Аз съм За,но сега ми е прекалео рано да мисля за това
Твърдо ПРОТИВ!!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
с брак без брак важното е да си заедно с любимия човек
за. заради имущестео, пари, и т.н.