- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бракът????
Какво ви е мнението за включване на брак ,много от младите двойки живеят без брак ,вие как мислите ?
против,по простата причина че няма смисъл
не се изказвай неподготвен,прасе
Питаш в тийн сайт, нали не забравяш?
А иначе - нещо много хубаво, което рано или късно идва в една сериозна дълготрайна връзка.
Аз съм за, и имам желание да се оженя. Ясно е че няма да е сега.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
За. И не е да няма смисъл. Поне за жените. Така, в случай на раздяла, той няма да може да си дигне партакешите и да ме зареже с 2 деца (примерно) да се оправям сама. Ще мога поне да получа сносен справедлив развод и издръжка за лапетата. Бракът говори за по-голяма отговорност и на двамата и е по-сигурен.
Въпрос на личен избор... :P
Бракът е само начин за ,,узаконяване" на връзката...Нищо повече... :P
По важно според мен са любовта,разбирателството,д оверието,уважението в една връзка.. :P ..А това дали сте сключили брак или не...Не е най-важното... :P
Е не мога да отреча, че искам да се видя с бяла рокля един ден.......За това гласувам ,,За,,
:P :P но..... Както казах въпрос на личен избор...
![]()
За, защото след време не искам да оставам стара мома.![]()
![]()
Определено ЗА! Според мен брака дава известна сигурност...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Твърдо ЗА
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
амии аз не искам да се омъжвам ^^![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
И аз не искам да се омъжвам!
Още мнения за съжителството на семейни начала и брак по сметка
Разгледай ги има доста стойностни отговори!![]()
За, ама трябва да са сигурни и двамата в това което искат !
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Big or small, lies are lies!
За разбира се.Това си е традиция за човечеството по принцип.Всеки чака с нетърпение деня на сключването му и си го представя по различен начин.Важното е да се обичате![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
аз съм за ! въпреки че в последните години ,по малко двойки сключват бракове ,а живеят заедно от години..това е един подпис които скрепява съвместният ви живот. :P
love is gone!
Много от младите двойки живеят без брак и като си народят деца, вземат че се разделят и единия вече няма никакви задължения към "семейството". Ето затова не одобрявам създаването на семейство без брак. Иначе да си живеят колкото искат на семейни начала, докато всеки гледа само себе си. Появят ли се деца, една евентуална раздяла прецаква здраво най-често майката.
П.С. От името на жена, която ще бъде майка някой ден - ПРОТИВ деца без сключен брак съм![]()
Против съм,няма смисъл 2-ма души да сключват брак и примерно да им се роди дете и някой от двамата да започне да изневерява да се разделят и какво става с това дете остава при единия си родител другия ще вижда ряко много тъпо се получава!!!
против, звучи ми като договор ... кофти работа
аз не съм против брака, ама не съм и за. може да имам и аз сватба обаче ще е след доста време....даже съм се замисляла когато детето ми порасне вече![]()
Всеки си прави каквато си ще гавра с брака вече....Всеки трябва да си помисли преди да предприеме най-важната стъпка в живота си, а някои се бракуват просто ей-така, помежду другото. Именно заради което има толкова много нещастни бракове...
Представете си, че сте човек над 45 години, небракуван...Родителите ви или са стари, или са починали. Не е лесно вече да се "уредите" със секс за една нощ. Сам/а сте! Това ли искате? Да прекарате последните години, а може би и голяма част, от живота си в самота? Не, благодаря! Аз съм ЗА брак!
Да сигурност, че като се разведете едната кола половината къща и цялата банкова сметка ще са в ръцете ти, с което държиш мъжа на каижка, ако няма наличие на предбрачен договор.Първоначално написано от lipstik
За брака съм ЗА, но само при условие, че съм сигурен в любовта на жената към мен и верността й, доказани с много време. Задължително поне 30 годишна възраст от моя страна, устроеност и самоувереност. По-обобщено... бракът е добро нещо, но само ако е непринудено, непребързано и добре обмислено, което повечето млади мераклии пренебрегват. А да.... замалко да забравя и най-съществената част. От до да знам семейния кодекс на страната, в която ще подписвам, според който ще се подпише предбрачен договор. Да няма изненади, защото от тези същества всичко можеш да очакваш.
Temet Nosce
벨야카
Против, защото едно листче не значи нищо пред това ак осе обчиате безкрайно много ... и то няма как да е гранция за вечна любов ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3