- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .. За какво си мислите вечер преди, да заспите? ..
Преди време мислих наистина много за най-различни неща, преди да заспя.
Мисленно изкарвах картина пред себе си, в която исках да участвам. През съзнанието ми минаваха случките от деня. И премислях всяко последствие от всички онези неща, които не съм направила, а съм искала...
Сега когато легна... нямам мисли. Опитвам се да мисля за нещо, но не се получава. Изведнъж ми изкача някаква песничка и започвам да си я тананикъм докато не заспя...
И така..
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
За миналото и за някой филм или случка от деня.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мии мисля какво ще е утрекакво ще стане ... как ще се облека.. кога ще свърши даскало.. пък понякога нямам време за мислене само помирисвам възглавницата и съм заспала
![]()
Целувай мрака... : ))
DIO R.I.P. .....(bow)
Мисля си за миналия ден,за случилото се, за приятелки ,за момчета..и много често заспивам 1-2 часа след като съм си легнала ...
почти сяка вечер мисля само за едно момичеи в повечето случаи стоя буден кум 2 часа докуто не ми излезне от главата
![]()
Не ме гледай, ДЕЙСТВАЙ !!!
Миля си за гаджето а когато нямам си мисля коя да свалям![]()
![]()
Миля си за гаджето а , когато нямам си мисля коя да свалям![]()
....
![]()
+ 1Първоначално написано от ImmortalForever
Наложи се да си edit-на мнението.![]()
Мечтая, както винаги...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
За най-различни неща : за изминалия ден, ако съм преживала нещо вълнуващо или незабравимо сякаш като на кинолента ми се появява и го изживавам наново, правя си планове за бъдещето и си мечтая, мисля за по-специални хора, а когато съм уморена направо заспивам и върху нищо не размишлявам.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Зависи.. обикновено прехвърлям случилото се през деня.. обмислям кое защо съм направила.. опивам се да реша проблемите си... или.. просто слушам музика и си мечтая ...![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Мечтая си, правя планове, обмислям предстоящия ден и как да си разпределя времето.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
колко съм красив си мисля
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
понякога за НЕГОи за това как никога няма да го имам
или пък си мечтая да се случи (да отговори на чувствата ми)
![]()
![]()
![]()
но в повечето случаи за смешните случки през деня![]()
![]()
![]()
Представям си,че съм намерила подходящия и най-накрая съм щастлива![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
За последните 2 месеца, за това как е минал деня ми, обикновено кво ще правя на другия ден...
Първоначално написано от karityYy
Точно
Евала брато ; ) Последните няколко реда ме разчувстваха
![]()
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.