- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .. За какво си мислите вечер преди, да заспите? ..
....мхм за най различни неща...най-често си представям нещо хубаво, което искам да ми се случи и така бързичко заспивам..![]()
![]()
![]()
If lOvE iS a cRiME I WouLd be In jaiL FoReveR!! :*:*
Първо поздравления за темата. Преди да заспя си мисля за най-различни неща. В зависимост как ми е минал денят. Понякога си мечтая за някой ситуации, замислям се защо е станало така, дали съм постъпил правилно.![]()
За това как е минал денят ми и какво ще правя на следващия ден,за хората,за приятелите си...
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
мисля си за негоо ..и затова ,което се е случило през деня
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Мисля си за това колко дебилщини съм направил през изминалия ден. А те обикновено не са малко...![]()
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
za neg0 :S .. i mn0g0 chest0 mi se sluchwa da legna ran0 i da zaspq sled 2 ili 3 chsa![]()
Различно...
Много зависи какви са били преживяванията ми през деня. Вечер преди да заспя почти винаги ги обмислям... Понякога мислите ми са много хаотични и объркани. Мисля за всякакви глупости.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
За всичките ми проблеми, за хубавите неща случили ми се през деня.За всичко, което ме вълнува и ми е грабнало интереса. (:
Най-здравословното нещо, за което трябва да се мисли преди сън - хубавите неща, които са се случили. Също така може да благодарите наум за някои хубави случки. А може и просто да мечтаете за някои повтарям ХУБАВИ цели. ^^ Това твърдят психолозите.
Аз лично си мечтая как съм на сцената и подлудяваме публиката с откачените си глупости аз и бъдещата ми групичка xdd
1.За момчето,което харесвам ...
2.За уж моите приятелки-мисля за техните постъпки и дали наистина сме такива...
3.Мисля за това колко много се промених
4.И си мечтая какво бих направила ако мога да върна времето назад ...
абе за много неща мисля![]()
Ооо .. група ! Какъв стил ?Първоначално написано от Dragonflyelf
За да не е спам:
В последната една седмица основно се молех да минат добре изпитите ии за едно момче .. от снощи станаха две ..ноо поради едни сложни причини .. ии тази вечер просто ще се отпусна и ще се абстрахирам от всякакви мисли за противоположния пол .. общо взето мисля за хубави работи в 75% от времето преди да заспя.
![]()
Уникален xD Абе още не съм събрала групата, ама се очаква да бъде нещо леко е весело, че твърде много станаха Черните Хора.Първоначално написано от m0n4yyy
Правилно !Първоначално написано от Dragonflyelf
Човек има нужда от разнообразие в сивото ежедневие ! Успех!
![]()
![]()
Ужас !! Счупих поредния чифт слушалки ..
Баща ми ще им се израдва ..![]()
Последно време за едно момиче...и как биха се подредили нещата,ако бях постъпил по друг начин ;x
За позата, в която ще се събудя на другия ден![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
винаги преди да лягам вечерта си мисля .. най вече за мене , живота ми , какво се е случило , за НЕГО ... и все някакви такива депресарски работи ...
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Оу .. ;/ За бившия ми приятел мисля, обладават ме спомени и така .. ;x
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не ви разбирам как може да мислите преди да заспите ? Аз се просвам и се отдавам на съня.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Сега напоследък мисля доста често за най-добрия си приятел.
Понякога ме измъчват разни въпроси.. мисля си за минали случки и за това, което може би предстои...
Мисля си, че изобщо не правя нещата правилно...
The blood that binds us ..till death unites us
че докато спя си проспивам младините, а някъде по света хората пият и се веселят...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
че е могло да имам и по - добър живот..
^ Мисли също, че би могла да имаш и по-лош..
За всякакви неща, изминали през деня. То те могат да са хиляди глупости...или не-глупости ~:>