- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .. За какво си мислите вечер преди, да заспите? ..
за нищо
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
За Нея![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Първоначално написано от mrazqkindergarten
За него мисля.За това как имам само още няколко дни..
Нямаше логика,беше любов.
ами някой път за нищо но повечето пъти като немога да заспя за някой епизод от Наруто![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
броя актьори (само хубави)понякога броя и момчета, ама само ако много ми се спи и заспивам на около .... 40-тото
при актьорите (ама само хубавите) като ги свърша продължавам с първия (най-хубавия), после втория.... начи ето кфо става ---> 1, 2, 3 ... и това са.... айде продължаваме .... 4, 5, 6 .... 7, 8, 9 ... така доста пъти и ... 2997, 2998, 2999 ....
ама и това рядко се случва. понякога става така 2997, 2998, 2999 .... някой от наще влиза и чувам ужасните думи "време е за училище"
![]()
![]()
... тез тежки думи, отровни...
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Хм за утре, за изминалия ден, за кво ли не...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
за една пичка и за .... цигари ?![]()
И аз много се въртя докато заспя... сега най често си мисля за изпитите и сърцето ми направо...Иначе най честно си мисля за любов... по скоро дали скоро ще я срещна...
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Същото, само че към 12 се сещам, че трябва да спя, защото ще ставам рано иии заспивам.Първоначално написано от ImmortalForever
за любимата![]()
Най-често някоя мелодийка ме побърква, докато ми се върти из главата и ми пречи да заспя. За нищо особено не си мисля.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Я за секс я за отминалия ден!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Най-вече за дали ако скъса с него ще си осъзнае грешката за мене...абе по-скоро всяка вечер питам бъдещето дали някога пак ще съм с нея..
What if.. ?
Тази вечер има огромна вероятност да си мисля САМО и ЕДИНСТВЕНО за Него.
Еми за един специален човек .. Заспивам с мисълта за него, сънувам го и се събуждам и продължавамм .. Не ме оставяш на мира ей ..![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
За най-различни неща..Било то за настоящия момент и за днешния ден,било то за утрешния ден
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
вече 1 година не мисля за абсолютно нищо друго, освен за него..
за него и случилото се през деня
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
За това,през което съм минала през деня...за моя прекрасен ,невероятен,неповторим... за.. всичко общо-взето
Ohne dich kann ich nicht sein...
Най-често правя планове за другия ден или си мечтая![]()
![]()
:*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
:*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
:*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
:*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
:*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
:*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*
Ами зависи от много неща, но попринцип си мечтая, размишлявам над дадени проблеми и търся решения... или не мисля![]()
ами зависи какво ми се е случило през деняя различни неща..
I silently wait behind you
Really want to see your pretty smile.. :]