.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 303
    Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Ми мисля си за случилото се през деня, кой какво е казал, направил, мечтая си или си представям някой неща,които искам да ми се случат.Абе винаги мисля, и затова колкото и да ми се спи, никога не заспивам веднага.Поне 1час ми трябва..
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Мечтая.
    When you dream anything can happen.

От известно време мисля основно за нея преди за заспя...

Представям си как я прегръщам... Представям си усмивката й... бретона й... сладките й бузки... начинът по който ми казва че съм идот... ох...

Също така често мисля за решението на някоя задача по математика или за някой алгоритъм по информартика.

Мисля си за бъдещето, как ще ми се нареди живота след 2, 3, 5, 10 години.

Мисля много и за хората около мен.

Понякога ми се случва да нараня някого и после се чувствам гузно дълго време и не мога да заспя и мисля по цели нощи за това което съм направил. Опитвам се да изглеждам хладнокръвен и здраво мислещ човек, но уви не винаги се получава. Не обичам да наранявам хората покрай мен... За бога аз се чувствам щастлив когато хората покрай мен са щастливи. Друго не ме радва...

Ох спирам да пиша че нещо се отплеснах...

Най-често мисля за това какво ми се е случило през деня .. за Него.. за някакви минали неща .. за какво ще правя утре .. абе за много неща .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Понякога ако съм си харесала нещо и искам да си го купя си мисля кога да отида...Друг път какво да облека на следващия ден Но най-често за нещо свързано с приятеля ми (как ще си имаме голяма къща и ще си живеем заедно хаха налудничево е ноо.. )
    0bicham te !{~}{~ [h]~

мечтая за това някои ден любимия човек да отвърне на чувствата ми ..

Мега фен
    Град
    <3
    Все за глупости.
    Интересно (или не),но обикновено вечер преди да заспя мисля най-много за случващото се,за бъдещето,за миналото,за мен,за определени хора...
    общо взето (но не винаги) си мисля за все негативни работи.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    М .. заа Него най-често. Мисля си за утре какво ще правя, какво ще обличам .. и т.н.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мечтая, мисля за шибаните си грешки, заради които животът ми не е такъв, какъвто можеше да бъде...

Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    Мечтая, мисля за шибаните си грешки, заради които животът ми не е такъв, какъвто можеше да бъде...
    .. same here ;x
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Мисля за него..Често..Толкова задълбочено, че лягам към 11, а заспивам към 2-3.. И така вече много дълго време...
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Пускам си радио вероника и заспивам !Докато съм в състояние да мисля за нещо следя песните за някоя нова ,която ми харесва ако се намери такава светвам лампата и на нощното ми шкавче има лист и молив пиша си я и лягам да спя Сутринта пускам компа и си я тегля !
    Иначе когато си имам приятелка си мисля за нея дори забравям да си пусна радиото .Мисля си как искам да е до мен в леглото да заспим прегърнати.......

Ами като бях в болницата свикнах да играя на GSM предй да заспя и сега го правя и си мисля за приятеля ми

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    за определен човек
    The blood that binds us ..till death unites us

попринцим не мисля за нищо,затварям очи и заспивам,но напследък сън не ме лови и треперя от нерви мисля си колко жалка и ненужна съм

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    какво съм правила през деня
    за най-добрия ми приятел
    за постъпките ми
    опитвам се да обмисля нещата, които ми се случиха напоследък
    или пък не мисля

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Мисля за него..Често..Толкова задълбочено, че лягам към 11, а заспивам към 2-3.. И така вече много дълго време...
    Същото, обаче за момиче ;>

Еми аз не мисля преди заспя... рядко мисля...

Град
    Сливен
    Mисленето преди сън е за мечтателите
    Аз просто лягам и заспивам (преди мислех - когато живота имаше повече смисъл)

Град
    Wonderland
    обикновено си мисля за изминалия ден,за утрешния..
    за некви мъже..
    некви приятели..
    дрехи,музика,филми..

много бавно заспивам аз..уморена,отпочинала-най-малко 1 час се въртя в леглото..
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Благодаря за темата.

За бъдещето основно. Мисля какво наистина трябва да направя с живота си за да има смисъл съществуването ми според подсъзнателните ми стандарти (колкото и объркано да звучи). Съчинявам речи, ставам поет, велики идеи ми идват в главата. Мисля за отношението ми към хората, начина на държане спрямо всеки един. Дали съм бил прав в дадена ситуация или съм грешал. Не бих казал, че мечтая, а по-скоро си представям въображаеми цели и евентуалните начини, по които те могат да бъдат осъществени.

Най-лошото е когато някоя мисирка ми е изпивала мозака и тогава мисля основно за нея, което хич не е на добре. Затова се старая да избягвам прекалени обвързвания и филми за да не ми се отнема вниманието от съществените цели.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на Amateur
    Напоследък не спя много,но като легна мисля за ч момиче......

за изминалия ден, за престоящия ден... и за приятеля си
    деня ми е тежък и динамичен, заспивам веднага... не мисля много
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

мисля си кво правя на тая планета....

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Тук там съфорумка, Цигарка, бира, здраво чукане, гонки, резачки, цици, пици, какавал, маслини, зърна, вагини, още бира, миризма на 100 октанов бензин, прекъсвач, много цилиндри, запалени гуми, курволетини, лети джанти, SPL, SQP, ... Тук там съфорумка, цигарка, бира, здраво чукане .......
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си