.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 303
    за него.. какво ли прави

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Мисля текстове на песни ии ми се получават нещата..ама на сутринта нищо не помня иначе до ся да бях известна

За това,което ми се е случило през деня, което най-много ми е харесало И за това какво съм искала още да ми се случи през изминалия ден :P
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен
    Ооооо за най-различни неща ... Зависи от прекарания ден или периода в който се намирам. Сега мисля за бившата ми приятелка.. След време почна за нещо друго и така. С всеки човек мисля, че е така xD Емоцийте определят това сякаш

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Най-вероятно за човека,който кара сърцето ми да бие по-силно..рядко има такъв .За това преди да заспя си пускам някоя музикална програмка и със слушане на музика заспвам

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Най-вероятно за човека,който кара сърцето ми да бие по-силно..рядко има такъв .За това преди да заспя си пускам някоя музикална програмка и със слушане на музика заспвам

Мхм само че аз си пускам здухващи песни от телефона ^^

Мега фен Аватара на machoka
    за океана..... морето, дълбоките води..it drives me crazy..

За това колко е прекрасен живота (въпреки всички пречки, които се появяват )

Град
    София
    От месеци не съм мислила за момче преди да заспя.

Откакто се върнах в София си мисля за това колко е кратък живота и как всеки миг може да е последен. Мисля си, че не искам да се събудя и да разбера, че някой, когото обичам вече не е на тоя свят. Вкарвам си good vibrations и си тананикам на ум някви песни. Чакам новия си сън.
    Вие на хероин ли сте бе?

За много неща.За случващото се около мен,за нещата,преживяни през деня,за това какво ново съм научила и т.н. Понякога си мисля какво е било преди..спомени разни,бла-бла.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми различно. Попринцип преди да заспя си говоря с милото по телефона и си мисля за него
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    in the loneliness;
    Мисля си за хауса, който започна да цари в ежедневието ми.. и по принцип не ми остава много време да мисля за каквото и да било, понеже работата до някаква степен ме уморява и веднага заспивам
    Put all your angels on the edge Keep all the roses,I'm not dead I left a thorn under your bed I'm never gone Go tell the world I'm still around..

За НЕГО.. От много време е така.. и трудно заспивам..

правя си едни планчета за гаджета и новата учебна година,които се надявам,че няма да се провалят

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    най често в мозъка ми се загнезва някоя глупост която ме тормози в момента и не мога да заспя .. тогава надувам слушаките до дупка и на втората песен съм откъртила ..
    in defense of our dreams...

мисля за нещо,което ме е впечатлило много;нещо за което съжелявам много,че не съм го направила или за нещо,което съм казала; мисля за себе си
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

последните две вечери не мигвам понеже преди два дена направихме пожар в приятелката ми ,защото забрави да изключи газов котлон изгоря им терасата и новата кухня... и сега събота куршум ще ходят да ни леят ... другото,за което мисля когато легна е за човека...онзи човек,който бих искала да прегърна и заспа до него...онзи човек когото обикнах.

Гушкам си мечето и си мисля,дали ще се събудя сутринта,за да изживея още един ден от шибания живот.
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

За нещо, което никой не знае и няма да узнае.

Град
    Sozopol
    мисля си за случки през деня или си мечтая за нещо
    ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !

Голям фен Аватара на Aicken
    за
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Правя си равносметки за преминатия ден

ако съм самичка си мисля за доста неща,главно как ми е минал денят,отделни случки или неща които са ми направили впечатление и така общо взето..а ако съм с момчето ми.. най-вече мечтая за нас.. понякога мечтаем на глас.. и такам ; )

Град
    Враца
    Зависи от настроението... в последни дни си мисля "Айдее, заспивай по-бързо, че трябва да спиш поне 8 часа" И заспивам
    еlsy

Че утре пак няма да мога, да стана навреме, защото днес пак съм си легнала в 3ч.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си