.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 303
    Повече от фен Аватара на razores
    За даскало не за ученето

откакто го познавам само за него мисля.. заспивам с мисълта за него, будя се с мисълта за него..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Мисля за това,което е станало през деня,и правя планове за следващия..

Мисля си за бившата ми несподелена любов ... мисля си за мойта банда как са и каква са я свършили тва лято ... за много неща мисля и обикновено отнема 3-4 часа докато заспя...доста често ми се случва да заспивам към 4 заради тези размишления

Като мислиш е по-трудно да заспиш.
    --> Не мисля.Не мога.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

ако сам в добро настроение за някое момиче, за някоя случка, ако не сам за нокои които мразя и започвам още повече да го мраза и накрая ставам да тренирам после си пускам някой филм докато не ми се оправи настроенито

Цитирай Първоначално написано от DARGON
    за секс и заспивам най - лесно
    Nike...

Град
    Враца
    Обикновено за деня, какво е станало, какво съм казала и са ми казали, и планове за следващия..
    Случва се и да си спомням по отдавашни неща.. Ако е нещо неприяно, си бутам главата под възглавницата и заспивам, ако е хубаво, си се хиля в тъмното..
    Преди винаги слушах музика на заспиване, но сега по-рядко.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    за много неща

Предимно за живота си,за това,което се е случило през деня,мога да помечтая малко и след това заспивам.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    За разни случки през деня или си мечтая нещо за мен и приятеля ми. Понякога, ако съм много изморена, не си мисля за нищо.
    и аз съм така

шоколадов кЕкс
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Aз заспивам със слушалките така, че не мисля почти за нищо.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    за какво ли не....
    обаче това не е никак хубаво, защото докато спиш мозъка и тялото ти трябва да релаксират, а това няма как да стане като точно преди сън се натоварваш с някакви неща, най-често /поне при мен/ са пълни глупости...

ениуей-мисля си за изминалия ден, за утрешния за някакви бъдещи събития, за минали случки, за щастливи моменти пак в минало време и така(:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

За момичето, което разби сърцето ми.
    Животът е един, изживей го жастливо!
    Всяко нещо, което не ни убива, ни прави по-силни.

3 Doors Down - Here Without You

повечето пати си мисля за момичето което и до ден днешен немога да забравя , какво ли би било ако бях постапил по друг начин в даден момент ако бях казал това което ми е било на душата в даден момент какво бих искал сега да и кажа и обмислям дали аз съм можел да променя това което се случи или моите деиствия са били без значение и рано или касно неизбежното щеше да се случи
    Life is simple we make choices and never look back.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Директно заспивам,не мисля.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ми нз кво да кажа затова ще изброя само:
    GTA-IV,VC,отбора ми <3,NFS Shift,Left 4 Dead,Left 4 Dead 2,Anno 1404, Diablo 2,3, Crysis 2, Fallout 3,New Vegas,Project V13,Rise of Nations,WARHEAD,Prototype,I am alive,Video/GFX Editing и още доста :>

като прочетох неколко коментара:
    LASSIN и Loneelysoul
    и аз така по някога затова се опитвам да мисля за нещо друго например игри :< иначе са докарвам до реване до 3-4 часа вечерта :>
    GTA Stunting

Ми всяка вечер си правя следващата серия на сериала си - "Кифличките" ... Сега съм на серия 99

Иначе честно казано си мисля всеки път за различни неща И най-често за неща които не са ми се случили,но искам да ми се случат
    Ne zнaeш kaкvи neщa tи naпRaviх нa уm tolкoвa pЪti

ами за това какво ми се е случило и за това че какво съм трябвала да кажа вместо това коет съм (дано ме разбрахте :Д) какво искам .. мисля как да съм ублякана утре или какво искам да ми се случи и евентуално ако вече съм обмислила всичко това си тананикам песнички

Абсолютно винаги съм размечтан за нещо ... дали ще е за мен и приятелката ми ... дали ще е за нещо което много бих искал да ми се случи ... но винаги мечтая за нещо ... най често е за неща които никога няма да станат но мечтите се безплатни нали :P

Мега фен
    в повечето случаи, като легна, направо заспивам :Д само ако е станало нещо наистина фрапиращо или съм ядосана/ изнервена/ разочарована/ тъжна и т.н. (някаква отрицателна емоция), почвам да си мисля..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Варна
    Мм зависи , попринцип преди да си легна чета книга за да ми се доспи и след това веднага заспивам , иначе ако нещо се е случило този ден мисля главно за него , cтига да си заслужава да мисля за въпросното нещо

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    За него, за проблемите/случките от деня, за това, какво ми предстои на другия ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си