- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .. За какво си мислите вечер преди, да заспите? ..
Преди си мислех за един човек и си мечтаех..
Напоследък толкова изморена лягам, че още не съм допряла възглавницата и съм заспала![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от PurpleDream
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Хм, за Него и за това какво трябва да свърша на следващия ден общо взето, но има и други неща, за които мисля..
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
след едно пълнолуние аз също лягам, мисля, мисля и не мога да заспя бързо.. попринцип винаги мисля за приятеля ми..Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
Здравеите, аз съм едно хммм момиченце от Добрич. Пишете коментарчетаа -` сън `-
Зависи ако съм изморена лягам и заспивам,а пък ако не съм за разни неща от ден или някакви случки или си фантазирам ;s
Nai ve4e za mom4etata kato cqlo. Ili za ne6tata koito sa mi se slu4ili prez denq.![]()
At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home; others are just now facing the truth.Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes...all you need is one.
за изминалия ден или си планувам следващия![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
За хората, които ми липсват и как ще се радваме, когато се върна в България и как ще си пийнем и ще си хапнем и ще празнуваме иии така нататък. От 8ем месеца все това си мисля вечер.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
За всевъзможни неща ,най-често си се представям на някакво хубаво място ,където съм радостен и така заспивам щастлив![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Винаги за милото, след това се моля и като затворя очи вече почвам да обмислям какво се е случило през целият ден, чак после заспивам.
Предимно за най ама наааай-различни глупости,които ме тормозят. Тва само вечер,когато съм сама със себе си. На следващата сутрин особено ако е слънчева и птичките пеят, всичко е забравено.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от ShtrudeL
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
напоследък си лягам с мисълта, че ще изтрезнея като се събудя ..
Иначе ако говорим в любовен аспект си мисля за едно момиче ии за нещата, които трябва да направя, но озари ли ме Слънцето, други мисли ме обвземат
Също си правя планове за по-напред, как трябва да постъпя, за да е всичко нормално![]()
За много неща. За лятото, за евентуалната ми връзка, за всичко
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Различно.
Когато съм в носталгично настроение си мисля за изгубените мигове от миналото.
Когато съм тъжна си мисля за момчетата от миналото и ранното ми детство.
Когато съм ядосана, за причината поради която съм ядосана.
Понякога си мисля за бъдещето. Какво ще правя за напред в училище. Ще си взема ли добре изпита.
Иии... за супер много неща.
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Пускам си някой филм и не мисля за нищо.
аз пък най-мн0г0 0бичам кат0 си легна да правя план0ве за утре - Къде ще х0дя, какв0 ще правя, с к0й ще излизам и т.н.
За какво ли не ...и за това, че мислите ми от ден на ден стават все по- налудничави.![]()
Don't worry, be happy!
Аз пък си правя планове за другия ден - къде ще ходя,с кого ще ходя,но в повечето случаи не става това,което планирам...По някой път си слушам песни от МР4 ии си мисля за случките,случили ми се през деня....А ако имам да ходя някаде или да правя нещо важно си мисля за това,дали нещо ще излезе и няма да го свърша,дали ще успея да го свърша,ще го направя ли добре...
Общо взето всяка вечер за различно нещо си мисля
![]()
![]()
ами... планувам си следващия ден.. понякога размишлявам върху думите и деиствията на приятелите ми и приятеля ми.Когато се прибера в тъпо настроение, а понякога дори разплакана си лягам веднага и неискам да мисля нищо, за да не направя нещо за което ще съжалявам(тука става въпрос за приятеля ми щото много често действа и дрънка без да мисли и не се осеща когато се получи тъпо и много пъти съм била на косъм да му одрежа квитанциите)![]()
лягам с мисълта за него..ставам с мисълта за него
може би ако беше взаимно щеше да е по-приятно ама...
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
*какво ми се е случило през деня
*какво искам да ми се случи
*рисувам си картини в главата
*за някакви страшни неща, изпадам в паника и се опитвам да заспя по-бързо
*за него и за тях
*често, преди да заспя, си давам сметка за някакви неща
*за предстоящите ми изпити
*чудя се каквоще сънувам и дали ще сънувам
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.