- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .. За какво си мислите вечер преди, да заспите? ..
От известно време си говорим всяка вечер с моя приятел, минимум по половин час иии веднага след като приключим-заспивам.Даже понякога ми се е случвало той да ми говори, аз да си спя![]()
п.с-не обичам вечерите далеч от вкъщи, защото се натъжавам и ми е самотно...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мисля си,кога ли ще се усети и ще се съберем....![]()
Ако ми се прави секс си мисля..пак неща за любов де...![]()
Почвам да мечтая разни неща .. и ги пренасям в същината почти винаги хах![]()
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Първоначално написано от nicolepcd
За него и затова колко щастлива ме правеше преди а сега само ме кара да плача!
Мисля за бившия,представям си как сме отново заедно,какво е било между нас,какво щеше да бъде.
Мисля за проблемите,които имаме у нас и как да ги реша,
....
мечтая си да бъде мой.. и както всяка вечер заспивам с пресъхнали очи .. ;[
Всичко ама всичко от изминалия ден, кой какво направил/казал и тн, като се успокоя още един път за милото и след това заспивам като бебче.И като по часовник след 12 се събуждам и чета смс-а от милото и като разбера, че се е прибрал в къщи се отпускам до сутринта =)
Мисля си дали някой ден, някой, ще успее да накара сърцето ми да затупти, толкова силно, че да изхвръкне...отново!![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
за това,което се е случило през деня и за него...![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
аз не си мисля толкова много за нещата, случили се през деня, освен ако не е било нещо забележително. по- скоро си разсъждавам за това, което ми се е случило преди, мечтая си за неща, които искам да ми се случат занапред. обмислям любовните си разочарования и като цяло разочарованието си от всички хора (напоследък), включително и от мен самата.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
много неща
затова и трудно заспивам
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
лягам си когато наистина много ми се спи.. поне в повечето случаи.. и не мисля тогава за нищо, направо си заспивам.. в краен случай мисля само как ше се наспя..
иначе като си лягам по-раничко заради даскало.. напоследък си мисля главно зааа... един човека тая вечер ше стискам палци за утре най-добрия ми приятел да си направи матурата
За утрешният ден... кво тряя да направя и така нататък... не мисля кво съм праил днес и защо съм го правил... гледам само напред![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
за някой определен човек.. какво ще стане утреее...
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Единствено за най-добрата ми приятелка и как ще си я гушна на другия ден..![]()
![]()
![]()
Зависи, ако ми се е случило нещо вълнуващо през деня, си мисля за него. Ако утре имам нещо важно за правене си мисля за утре. А иначе най-често си фантазирам за неща, които има много малка вероятност ( даже никаква) да се случат![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
За нещата от деня, за нещата, които планирам да правя на следващия ден или просто неща, които ме тревожат или радват.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
авсолютно всяка вечер мисля за момчето което обичам![]()
обичам те кирее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Напоследък само за къщата която съм си харесала, за сватбата и за бебета. Аз и само това сънувам де...![]()
За случилото се през деня , какво предстои на следващия ден ...
+1 и за покер,оръжия,двигатели,тур ота,джанти (мале се съм си харесал едни 20-ки ама то че много пари много,ама тука в БГ нямаме пътища за тях) пари,жени...много нещаПървоначално написано от radeberger
![]()
за всичко общо взето
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!
Първоначално написано от Rounder
И време за сън остава ли ти![]()
напоследък си мисля само за коли - марки, характеристики, чувството да караше, и за мъжо си мисля естествено, ама повече за колата
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]