- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелките ми бият шута
Кирилица is love.
хич не разбрах к'во искаш да кажеш, толкова объркано си го написала.. 'zvunah na dr si fr da q pitam dali 6te doide s nas a tq kaza.' е т'ва особено тя каза., все едно е казала 'точка'. Първо си оправи правописа, защото не е лесно да вникнеш в текста, който си написала и второ трудно е да са приятели трима човека, защото като се скарат например двама, единия трябва да заеме страна ии става объркано.![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Надали някой му се чете тема написана на маймуница, тъпи дечица тука не ви е импулс, ако искате някой да ви разбере, пишете грамотно на КИРИЛИЦА !
Jebem te u usta, jebem te u oko
може би ако пишеш на кирилица няма да те игнорират![]()
п.т. ами просто излизай повече с тях, разговаряйте повече ли ддзн, а може би те просто вече не те искат в компанията си и се опитват да те разкарат...защо не ми кажеш как се чувстваш, може само да си въобразяваш
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Иди се застреляй някъде първо как може да ни занимаваш с такива простотии второ си на 10 годинки 3 научи се да пишеш от 3 години ходиш на училище там какво правиш ?!![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ExtrAc7
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Нищо не разбрах ..
Едната , втората , третата .. бляля.
Не знам как да ти помогна с игнорирането.
P.S. Добре дошла във форума.
Кво викаш?
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
бате, не те знам от колко години ходиш на училище, ама пунктоацията ти я няма, ама 'ич!Първоначално написано от ExtrAc7
![]()
така и не отговори по темата
тъй като си '96 набор, поговори с тях и се разберете като деца, ако не си заслужава - не е късно да ги оставиш да си се сърдят за кукли, пък ти си намери добри приятели/ки![]()
Те тук половината не могат да си напишат името ти за пунктоация ми говориш ?! Плюс това специално тук твърде ме издразни авторкатаПървоначално написано от Tempest
И някак си в интернет не съм свикнал с пунктоацията. Все пак мерси за обърнатото внимание на моя правопис.
Смисал от една критика има, но само когато е градивна!
Бооооже пази!... То, че нищо не се разбра... ама тез приятелки май не а ти приятелки... така ли? Щом ти бият шута значи са еднодневки...
Обесняваш като Симеон Саксобурготски на предизборна кампания.Няма смисъл да те кълнем,господ те е наказал!!!
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Защо държиш сметка на хората,когато самият ти не си по-добре!?Първоначално написано от ExtrAc7
Да беше само пунктоация...И това като го кажете "И някак си в интернет не съм свикнал с пунктоацията." - вземете свикнете.
Какво толкова не му разбрахте на момичето!?
Явно се чувства излишна.Гадно е когато става така,ама говори с тях.
Питай ги,защо го правят,имат ли някаква причина и т.н.
Не можем да знаем какво им е в главите.
Трима човека спорят за правопис , а никой от тях не написа пунктуация правило.![]()
ОМГ стига вече бе хора,научете се като пускате тема да напишете къв ви е проблема а не само заглавието и после ние потребителите да се чудим кво да напишем като не знаем къв съвет да ви дадем![]()
тоя правопис понякога ме изумява... но е вярно, че всяко правило си има изключениеПървоначално написано от Allemande
![]()
Първоначално написано от crazy96
А,баш!Първоначално написано от Allemande
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\