.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Junior Member

Приятелките ми бият шута

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Кирилица is love .

хич не разбрах к'во искаш да кажеш, толкова объркано си го написала.. 'zvunah na dr si fr da q pitam dali 6te doide s nas a tq kaza.' е т'ва особено тя каза., все едно е казала 'точка'. Първо си оправи правописа, защото не е лесно да вникнеш в текста, който си написала и второ трудно е да са приятели трима човека, защото като се скарат например двама, единия трябва да заеме страна ии става объркано.

Loko Sofia
    Manchester United

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Надали някой му се чете тема написана на маймуница, тъпи дечица тука не ви е импулс, ако искате някой да ви разбере, пишете грамотно на КИРИЛИЦА !
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    може би ако пишеш на кирилица няма да те игнорират

п.т. ами просто излизай повече с тях, разговаряйте повече ли ддзн, а може би те просто вече не те искат в компанията си и се опитват да те разкарат...защо не ми кажеш как се чувстваш, може само да си въобразяваш
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на zoreto
    кирилица научи се да говориш(пишеш) ЛАКОНИЧНО И ЯСНО
    Ключ

Град
    България
    Иди се застреляй някъде първо как може да ни занимаваш с такива простотии второ си на 10 годинки 3 научи се да пишеш от 3 години ходиш на училище там какво правиш ?!

Цитирай Първоначално написано от ExtrAc7
    Иди се застреляй някъде първо как може да ни занимаваш с такива простотии второ си на 10 годинки 3 научи се да пишеш от 3 години ходиш на училище там какво правиш ?!
    +1
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Нищо не разбрах ..
    Едната , втората , третата .. бляля.
    Не знам как да ти помогна с игнорирането.
    P.S. Добре дошла във форума.

Кво викаш?
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    бате, не те знам от колко години ходиш на училище, ама пунктоацията ти я няма, ама 'ич!
    така и не отговори по темата

тъй като си '96 набор, поговори с тях и се разберете като деца, ако не си заслужава - не е късно да ги оставиш да си се сърдят за кукли, пък ти си намери добри приятели/ки

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    бате, не те знам от колко години ходиш на училище, ама пунктоацията ти я няма, ама 'ич!

тъй като си '96 набор, поговори с тях и се разберете като деца, ако не си заслужава - не е късно да ги оставиш да си се сърдят за кукли, пък ти си намери добри приятели/ки
    Те тук половината не могат да си напишат името ти за пунктоация ми говориш ?! Плюс това специално тук твърде ме издразни авторката И някак си в интернет не съм свикнал с пунктоацията. Все пак мерси за обърнатото внимание на моя правопис.

Смисал от една критика има, но само когато е градивна!

Бооооже пази!... То, че нищо не се разбра... ама тез приятелки май не а ти приятелки... така ли? Щом ти бият шута значи са еднодневки...

Град
    морската столица
    Обесняваш като Симеон Саксобурготски на предизборна кампания.Няма смисъл да те кълнем,господ те е наказал!!!

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Цитирай Първоначално написано от Tempest

Те тук половината не могат да си напишат името ти за пунктоация ми говориш ?! Плюс това специално тук твърде ме издразни авторката И някак си в интернет не съм свикнал с пунктоацията. Все пак мерси за обърнатото внимание на моя правопис.

Смисал от една критика има, но само когато е градивна!
    Защо държиш сметка на хората,когато самият ти не си по-добре!?
    Да беше само пунктоация...И това като го кажете "И някак си в интернет не съм свикнал с пунктоацията." - вземете свикнете.

Какво толкова не му разбрахте на момичето!?
    Явно се чувства излишна.Гадно е когато става така,ама говори с тях.
    Питай ги,защо го правят,имат ли някаква причина и т.н.
    Не можем да знаем какво им е в главите.

Трима човека спорят за правопис , а никой от тях не написа пунктуация правило.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ОМГ стига вече бе хора,научете се като пускате тема да напишете къв ви е проблема а не само заглавието и после ние потребителите да се чудим кво да напишем като не знаем къв съвет да ви дадем

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Allemande
    Трима човека спорят за правопис , а никой от тях не написа пунктуация правило.
    тоя правопис понякога ме изумява... но е вярно, че всяко правило си има изключение

Re: Приятелките ми бият шута

Цитирай Първоначално написано от crazy96

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Allemande
    Трима човека спорят за правопис , а никой от тях не написа пунктуациятa правилно.

редактирано от elito0o0o0
    А,баш!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си