- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- До какво състояние сте докарвали даскалите ... ?
До такива разревавания, напускане на часа от моя клас никой не е докарвал, по скоро моите съученици си излизат , а учителя изобщо не го вълнува и си прави своето задължение. Стигал съм до скандали с учител, но такива мизерии никога не съм правил и мисля, че това не си е никак за хвалене, то по скоро се излагаш!
а точноПървоначално написано от mrtn
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Истерия... веднъж замалко и до припадъци да се стигне, но не можа... само и прилоша![]()
времет0 тu uztuча
Госпожата по Руски просто излезе отиде в полицията и подаде жалба..
После я уволниха![]()
Извод - Не се е**вай с полицейски син![]()
![]()
![]()
Ихаа, прекрасно, а на поолицейския син мина ли му през празната глава, че тая жена храни деца нещо това-онова?
Jebem te u usta, jebem te u oko
Аз лично до никво не съм ги докарвал.В часовете ми е едно такова лежерно, че най-малко бих се занимавал да ядосвам даскалите.
Полицеиският син и полицията да ми лапат бахура.
Ами щом на баща му не му е хрумнало... значи са семейство идиоти! Това ,че баща ти е полицай не може да си прави каквото си иска ,пък и в случая съм сигурна ,че говедото(сина на полицая) е бил виновен за всичко. Но във България е така.Никой няма думата,но в повечето случаи полицаите ,които по цял ден ядът понички и си бъркат в носа я иматПървоначално написано от BlueAvalanche
![]()
![]()
Но все пак това е България
![]()
Искрено ти пожелавам някой ден да отидеш в затвора(за сина се отнася)
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
аз не се заяждам с учителите дос ега не съм ги карала да побесняват или да ревът
До такова,че да ме удари...Но за Бога аз преписвах..Откачалка...Хуба о че вече няма да ми преподава..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Е от такива кретени, които са една част от отговорилите в тази тема, лошо ми става...![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
Инфаркт получи след часа...
...слава богу, оцеля, щеше да ни тежи на съвестта...
тая по физика [на нас ни преподава по инф.] по принцип е много пекана обаче нещо нервите и са лабавииии почна да псува.. спомням си че в 4-ти клас ми бяха казали да мълча иии аз казах не мога 40 минути да мълча и ще си говоря.. други от класа които по принцип не се търпят са докарвали 1 супер спокойна даскалка да ги изгони.. което за нея беше чуждо..
класната която ми беше във 1 и 2 клас щеше да напуска заради нас.. а имаше доста стаж..
![]()
ужас,това е адски просташко... Човека иска да си свърши работата,а аз да му пречавместо да съм му благодарна,че подпомага за развитието ми
До какво състояние трябва да ги докарам? До никъкво.. Нито аз нито класа ми.. Като прочетох коментарите се изумих!Как може такава простащина.. Толкова много учители да напуснат само заради 2ма 3ма кретенчета с извинение? Какви хора трябва да сте? Това се казва НЕУВАЖЕНИЕ! Тези хора се опитват да ви научат на нещо за да може като пораснете да не чистите тоалетните в някъкво мизерно заведение! ИИ я си представете ако ваща майка примерно беше учителка и нейният клас така я тормозеше и я разплакваше? И даже едно момиче/момче беше написало ,че госпожата е получила инфаркт
Ако вашият родител беше получил инфаркт заради някъкви пикли и пиклювци как щяхте да се почувствате? Майка ми е учителка и много пъти ми е казвала да се отнасям с уважение към мойте учители ,защото така се едно нямам уважение към самата нея! Ако учителите ви не са наред с мозъка което малко ме съмнява и ви бият и ви тероризират това е друг въпрос! И предполагам знаете къде е дирекцията отивате там и се оплаквате от учителя! А не сами да се опитвате да направите нещо и то само за забавление..
![]()
Рев и напускане.Няколко пъти.
Амии веднъж една започна да си тряска главата в стената![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Аз съм от кротките.Говоря си с комшийката по чин,слушам музика на айпода,понякога,когато не взимаме нов урок чета книжка или гледам списание.Знам,че преди 50 години това би било немислимо,но сега учителите се молят за такива ученици.Не се заяждам,слушам даже да не ми е интересно (или поне се правя де),защото после тези хора ми правят допломата.А и не само това-жал ми е,наистина.Даже и много да мразя даден учител,просто си помисля за това,че има семейство и проблеми и викам сега и колко неблагодарна работа има-иска да ни научи нещо,което смята за много важно,а ние омаловажаваме усилието му.Вярно има учители,и учители-аз лично никога не съм улучвала на много гаден учител.Обаче има я и другата страна-защо примерно класната ни-госпожата по литература,не само в нашия клас-никъде няма проблемие с дисциплината и прочие.Просто учениците я уважават-знаят,че при нея няма напразни закани от вида "ще ти пиша двойката" и такива.Знаят,така да го кажа,че не е учител,с който може да се ебаваш.Тя е строга,но и забавна и няма любимци и прочие.Уважавани,да понякога ни прави компромоси.За това и учениците я уважават.В нашия клас има малко момчета,но стигат....имаме една мила госпожа по АЕ,обаче как са я псували и прочие...ако аз бях на нея нямаше да търпя това-веднага в дирекцията,а не само напразни закани.Така,че зависи и от учителя.Някой просто наистина не стават за педагози.Но пък колкото и да не става един учител за преподавател все пак не мисля,че това да го разревеш е начинът...мое мнение.Има учители,които не харсвам много,но и те все пак са хора.
Абсолютно.Първоначално написано от RememberxMe