- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- До какво състояние сте докарвали даскалите ... ?
Аз и още 2-3 помощника докарахме една луда до изтеричен рев после избяга от стаята ;] Не се гордея многоо ама тя си беше с лабави нерви![]()
phah
Ми.. 2 госпожи напуснаха, другите почти всичките са излизали от наши часове с рев, задават въпроси и сами си отговарят.. ала бала, бе ти поне ще ги видиш в к'во състояние са![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Нещо гордеете ли се? После защо заптъпявате...
Jebem te u usta, jebem te u oko
пак ми прочети поста/темата и си отговори на въпросченцето хахаПървоначално написано от BlueAvalanche
phah
Аз лично до ник'во състояние не съм ги докарвала. Но класа (или по-скоро определени дебили от класа) са ги докарвали мноого рядко, но до рев, една госпожа, която е доста спокойна и си мрънка под носа
доста я разстроиха и извика директорката и май дори зарева.. чак жал ми стана за нея (имахме такива гадове в класа, че трудно се търпят), няколко напуснаха даскалото заради класа (и другите класове също са 'помагали' за това)..
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
истерични крясъци, да убиждат ученици, да плачат, да напускат стаята...ама трябва класа да е задружен
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Хаха явно се гордееш. Доволна ми се струваш даже.Първоначално написано от balon4eee
На нас в четвърти клас също ни беше хоби да правим даскалите луди.
PurpleDream, благодарение на тази задружност предполагам, ти не знаеш, че думата "обиждам" не се пише с "У"![]()
Май не четеш внимателноПървоначално написано от BlueAvalanche
Написала съв че не се гордея с това че съм спомогнала за изтерясването на учителка , но просто тя си беше с 'лабави нерви
![]()
phah
ЧетаИ разбирам, че се презастраховаш. И като е била с 'лабави нерви какво ? Заслужава терор ли ?
^ Колкото и да уважаваш даден учител, когато той не се държи добре с теб и прави незаслужени работи, ти го побъркваш, как от тогава (последният "тормоз") не е имало такива работи?
А и цялото това нещо няма абсолютно нищо общо с грамотата.
за да не е спам:
тая по музика: Една спринцовка и всичките 'ше заспите!
пак тя: хаус музиката е дум дум дум дум - тупца тупца
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
целия ни клас беше много луд.. един път госпожата по БЕЛ написа в дневника : Напускам часа поради неподходяща атмосвера на контактуване и обучениетова беше на 8-9тата минута
![]()
![]()
Не мога да възприема,че някои се гордeят как са изкари учител от стаята,като той реве..
И изобщо.. защо,за Бога,причинявате това на даскалите?
О,да.. защото искат да ви научат на нещо и един ден да станете хора.
Аз лично не,ама няколко индивида ;д от вече бившия клас-няколко пъти са излизали даскалки от часа,истерични крясъци всеки ден от лудата по АЕама тя си е луда де...и до рев само класната,въпреки, че изобщо не го заслужаваше и благодарение на нея завършиха 8ми клас
![]()
+1Първоначално написано от balon4eee
![]()
Умен даскал и Зелен кон няма !
Оууу с много нещаглавно щот съм много устат
Една реве от мене, друга тряска дневника и си тръгва по средата на часа
друга ми е плащала химикалка
![]()
(Нещо си траках с химикалката и тая взе та ми я хвърли в кофата и аз и викам - Айде сега 50 стотинки
и тая ми ги даде
![]()
![]()
тцтц спомени,спомени
![]()
![]()
![]()
Една бивша класна (горката се застоя много малко с нас...)...се разреваваше (предимно заради момчетата) в часовете...накрая влезе в болница...
Другото са нерви...всички викат и заплашват.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от rauwkost
Не е като да не е истина
Аз пък много им съчуствам,дори и да я мразя.Вида ли даскалица да реве,рпсото адски жал ми е.
По немски е много добродушна и млада,адски добродушна,не и влизат в часовете,ако влизат влизат с лаптопи и гледат тъпият Трифанов,пускат си чалга и т.н,тя реве,обира пешкира заради тях и преподава на тези,кито искат да научат.Немски мразя,но слушам заради уважение.
Благодарение на нея теполучиха не двойки а минимум 4ки,за да си вземат стипендиите.От химичката също.
Сега тези,които правалят часовете и изобщо всичко взимат стипендии - 20лв на месец. А аз,защото ги утешавам и се държа цивилизовано и не ходя се четкам и падам колене да моля за оценки съм с 5-ца и стипендия не взимам.Не искам и да се оплаквам,че примерно госпожата по немски не ми е писала и на мен оценки.Писа ми 4ки въпреки че не знам и за толкова и дори не ме изпитваше,но простоседнах и говорих с нея като човек,че не мога да г оразбера немският и нямам желание без да се обижда,но и обещах,че от уважение и съвест часовете поне няма да и провалям.Разбрана жена. Стоя си и когато другите си надуват чалгите и т.н с нея с иговроя (много е приятна и детското в нея си е живо) или пък преподава урок на тези,които искат,записвам си въпреки това.
Но ме е яд за тези със стипендиите,защото колкто и егоистично да звучи аз ги заслужавам много повече от колкото тях,защото нито в часове влизат,нито нищо,а влзиат само няколко пъти,подготвят се на 3 урока назад изпитват ии пишат им 5 те се моклят за 6 и айде...
Много ме е жал за нея просто.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Половината учители от миналото ми училище незнаеха на кой свят са,па как моли да ни учатимаше и свестни госпожи ,но винаги са по-малко. А иначе ако учителят се държи непристойно с учениците естествено ,че ще го правим на луд . Ако ти кажа,че учителят по география е леко педофил? .. Ти просто незнаеш какви учители сме имали
Имаше една,която изкарваше нас да и решаваме задачите,вместо тя да ни ги решава и през това време тя си седеше и разказваше колко и бил напрегнат деня.. от кога е била на работа и т.н. ма нас това какво ни интересува? аз ако почна да разказвам ,че майка ми поцял ден се кьорави на работа,че някой не си е свършил добре работата какво? Да почна ли да разказвам ,пък и не само аз,че майка ми се спуква от работа заради някъкви стотинки? Ма моля ти се ,това е абсурдно! Има госпожи и господа ,които изобщо са направо за боклука.. Ами тази по История? в началото добре.. обясняваше.. това онова и втория срок вече ни караше нас да си разказваме уроците,вместо нея! Епа тфа ако ми кажеш ,че по този начин ще ни научи на нещо?! Вярно ,че не трябва да се разчита на никой ,ама пък това вечее..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
тва, че в твойто даскало няма умни даскали... докато виж - зелена блажна боя имаПървоначално написано от ExtrAc7
до изгонване не съм ги докарвал, но аз и не контактувам с тях много... помня един как каза на даскалката "Госпожо, в момента не говоря на вас"![]()
Абе не е хубаво да се злепоставят учители. Вие не се възгордявайте толкова ,че е излизала плачейки от стаята. Това е зверско бе хора! Има супер много идиотчета,които правят мизерии точно на най-печените госпожи. С миналия ми клас сме правили простотий на учителите,които не ставаха за нищичко,а не мила,добродушна и печена даскалка ,която ни уважава. Иначе попринцип съм против ругаенето по адрес на учители,но понякога когато ни изкарват извън нерви е нормално и ние да отвърнем..все пак.. не сме от стомана ,че да ги търпим всичкиАбе не е хубаво..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Абе защо така се държите с учителите, все пак и те са хора.
Има едни двама в моя клас, които постоянно нарушават часа и ядосват даскалите. Аз разбирам да са някакви гадни и постоянно да се заяждат с нас, а те са толкова разбрани хора каквито и простотий да вършим все ни прощават.
Иначе един път заради мен господина по География напусна часа по средатамалееее к'во гадно и виновна се чувствах след т'ва.
Един път пък си изкарах нервите на една даскалка, защото един път ми вика научи втората половина на учебника и ще ти пиша 6 и другия ден ми вика "не аз на това съм те изпитала вече, научи това което учихме първия срок" и аз много се ядосах тогаваи ся като се сетя как съм се държала направо ме е срам от себе си
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Страхотна тема направо! Тук всеки да каже какви кретении е правил и да затвърди факта, че българското си е българско! Вместо да ходят на училище да научат нещо и да си седят на задниците, те се хвалят кой какво е направил на даскалките, какво е счупил и т.н. и колкото повече такива кретении е правил, толкова по-голям пич излиза. Абе нямам думи просто...Макар че за някои даскалки съм съгласен че си го заслужават.
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.