Аз пък много им съчуствам,дори и да я мразя.Вида ли даскалица да реве,рпсото адски жал ми е.
По немски е много добродушна и млада,адски добродушна,не и влизат в часовете,ако влизат влизат с лаптопи и гледат тъпият Трифанов,пускат си чалга и т.н,тя реве,обира пешкира заради тях и преподава на тези,кито искат да научат.Немски мразя,но слушам заради уважение.
Благодарение на нея теполучиха не двойки а минимум 4ки,за да си вземат стипендиите.От химичката също.
Сега тези,които правалят часовете и изобщо всичко взимат стипендии - 20лв на месец. А аз,защото ги утешавам и се държа цивилизовано и не ходя се четкам и падам колене да моля за оценки съм с 5-ца и стипендия не взимам.Не искам и да се оплаквам,че примерно госпожата по немски не ми е писала и на мен оценки.Писа ми 4ки въпреки че не знам и за толкова и дори не ме изпитваше,но простоседнах и говорих с нея като човек,че не мога да г оразбера немският и нямам желание без да се обижда,но и обещах,че от уважение и съвест часовете поне няма да и провалям.Разбрана жена. Стоя си и когато другите си надуват чалгите и т.н с нея с иговроя (много е приятна и детското в нея си е живо) или пък преподава урок на тези,които искат,записвам си въпреки това.
Но ме е яд за тези със стипендиите,защото колкто и егоистично да звучи аз ги заслужавам много повече от колкото тях,защото нито в часове влизат,нито нищо,а влзиат само няколко пъти,подготвят се на 3 урока назад изпитват ии пишат им 5 те се моклят за 6 и айде...
Много ме е жал за нея просто.
LastFM Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!