.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    До такива разревавания, напускане на часа от моя клас никой не е докарвал, по скоро моите съученици си излизат , а учителя изобщо не го вълнува и си прави своето задължение. Стигал съм до скандали с учител, но такива мизерии никога не съм правил и мисля, че това не си е никак за хвалене, то по скоро се излагаш!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    До такива разревавания, напускане на часа от моя клас никой не е докарвал, по скоро моите съученици си излизат , а учителя изобщо не го вълнува и си прави своето задължение. Стигал съм до скандали с учител, но такива мизерии никога не съм правил и мисля, че това не си е никак за хвалене, то по скоро се излагаш!
    а точно
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    Истерия... веднъж замалко и до припадъци да се стигне, но не можа... само и прилоша
    времет0 тu uztuча

Госпожата по Руски просто излезе отиде в полицията и подаде жалба..

После я уволниха

Извод - Не се е**вай с полицейски син

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Ихаа, прекрасно, а на поолицейския син мина ли му през празната глава, че тая жена храни деца нещо това-онова?
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche
    Ихаа, прекрасно, а на поолицейския син мина ли му през празната глава, че тая жена храни деца нещо това-онова?
    Уместен въпрос !

Голям фен Аватара на meche95
    doo0 pla4evn0o

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Аз лично до никво не съм ги докарвал.В часовете ми е едно такова лежерно, че най-малко бих се занимавал да ядосвам даскалите.

Полицеиският син и полицията да ми лапат бахура.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche
    Ами щом на баща му не му е хрумнало... значи са семейство идиоти! Това ,че баща ти е полицай не може да си прави каквото си иска ,пък и в случая съм сигурна ,че говедото(сина на полицая) е бил виновен за всичко. Но във България е така.Никой няма думата,но в повечето случаи полицаите ,които по цял ден ядът понички и си бъркат в носа я имат Но все пак това е България
    Искрено ти пожелавам някой ден да отидеш в затвора (за сина се отнася)
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

До много викания,заплахи,напускане на часовете,оплакване на директора,водене на класния и такива.До плач не се е стигало.Пък като се замислиш нашия клас не е толкова гаден,даже никак...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз не се заяждам с учителите дос ега не съм ги карала да побесняват или да ревът

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    До рев !

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Аз не толкова, но някой индивиди от бившия ми клас бяха толкова нагли, че даскалите просто напускаха стаята и на другата сутрин някой имаше наказание.

Град
    In the middle of Nowhere
    До такова,че да ме удари...Но за Бога аз преписвах..Откачалка...Хуба о че вече няма да ми преподава..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Е от такива кретени, които са една част от отговорилите в тази тема, лошо ми става...

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

Мега фен
    Инфаркт получи след часа...

...слава богу, оцеля, щеше да ни тежи на съвестта...

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !

тая по физика [на нас ни преподава по инф.] по принцип е много пекана обаче нещо нервите и са лабави иии почна да псува.. спомням си че в 4-ти клас ми бяха казали да мълча иии аз казах не мога 40 минути да мълча и ще си говоря.. други от класа които по принцип не се търпят са докарвали 1 супер спокойна даскалка да ги изгони.. което за нея беше чуждо..
    класната която ми беше във 1 и 2 клас щеше да напуска заради нас.. а имаше доста стаж..

Супер фен Аватара на diksi
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Не мога да възприема,че някои се гордeят как са изкари учител от стаята,като той реве..
    И изобщо.. защо,за Бога,причинявате това на даскалите?
    О,да.. защото искат да ви научат на нещо и един ден да станете хора.
    Права си !

ужас,това е адски просташко... Човека иска да си свърши работата,а аз да му преча вместо да съм му благодарна,че подпомага за развитието ми

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    2 напуснаха заради мен и приятелка кофти ама кво да праиш..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

До какво състояние трябва да ги докарам? До никъкво.. Нито аз нито класа ми.. Като прочетох коментарите се изумих! Как може такава простащина.. Толкова много учители да напуснат само заради 2ма 3ма кретенчета с извинение? Какви хора трябва да сте? Това се казва НЕУВАЖЕНИЕ! Тези хора се опитват да ви научат на нещо за да може като пораснете да не чистите тоалетните в някъкво мизерно заведение! ИИ я си представете ако ваща майка примерно беше учителка и нейният клас така я тормозеше и я разплакваше? И даже едно момиче/момче беше написало ,че госпожата е получила инфаркт Ако вашият родител беше получил инфаркт заради някъкви пикли и пиклювци как щяхте да се почувствате? Майка ми е учителка и много пъти ми е казвала да се отнасям с уважение към мойте учители ,защото така се едно нямам уважение към самата нея! Ако учителите ви не са наред с мозъка което малко ме съмнява и ви бият и ви тероризират това е друг въпрос! И предполагам знаете къде е дирекцията отивате там и се оплаквате от учителя! А не сами да се опитвате да направите нещо и то само за забавление..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Рев и напускане.Няколко пъти.

Град
    Near To Hell
    Амии веднъж една започна да си тряска главата в стената
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Град
    ~ somewhere over the rainbow
    Аз съм от кротките.Говоря си с комшийката по чин,слушам музика на айпода,понякога,когато не взимаме нов урок чета книжка или гледам списание.Знам,че преди 50 години това би било немислимо,но сега учителите се молят за такива ученици.Не се заяждам,слушам даже да не ми е интересно (или поне се правя де),защото после тези хора ми правят допломата.А и не само това-жал ми е,наистина.Даже и много да мразя даден учител,просто си помисля за това,че има семейство и проблеми и викам сега и колко неблагодарна работа има-иска да ни научи нещо,което смята за много важно,а ние омаловажаваме усилието му.Вярно има учители,и учители-аз лично никога не съм улучвала на много гаден учител.Обаче има я и другата страна-защо примерно класната ни-госпожата по литература,не само в нашия клас-никъде няма проблемие с дисциплината и прочие.Просто учениците я уважават-знаят,че при нея няма напразни закани от вида "ще ти пиша двойката" и такива.Знаят,така да го кажа,че не е учител,с който може да се ебаваш.Тя е строга,но и забавна и няма любимци и прочие.Уважавани,да понякога ни прави компромоси.За това и учениците я уважават.В нашия клас има малко момчета,но стигат....имаме една мила госпожа по АЕ,обаче как са я псували и прочие...ако аз бях на нея нямаше да търпя това-веднага в дирекцията,а не само напразни закани.Така,че зависи и от учителя.Някой просто наистина не стават за педагози.Но пък колкото и да не става един учител за преподавател все пак не мисля,че това да го разревеш е начинът...мое мнение.Има учители,които не харсвам много,но и те все пак са хора.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от RememberxMe
    До какво състояние трябва да ги докарам? До никъкво.. Нито аз нито класа ми.. Като прочетох коментарите се изумих! Как може такава простащина.. Толкова много учители да напуснат само заради 2ма 3ма кретенчета с извинение? Какви хора трябва да сте? Това се казва НЕУВАЖЕНИЕ! Тези хора се опитват да ви научат на нещо за да може като пораснете да не чистите тоалетните в някъкво мизерно заведение! ИИ я си представете ако ваща майка примерно беше учителка и нейният клас така я тормозеше и я разплакваше? И даже едно момиче/момче беше написало ,че госпожата е получила инфаркт Ако вашият родител беше получил инфаркт заради някъкви пикли и пиклювци как щяхте да се почувствате? Майка ми е учителка и много пъти ми е казвала да се отнасям с уважение към мойте учители ,защото така се едно нямам уважение към самата нея! Ако учителите ви не са наред с мозъка което малко ме съмнява и ви бият и ви тероризират това е друг въпрос! И предполагам знаете къде е дирекцията отивате там и се оплаквате от учителя! А не сами да се опитвате да направите нещо и то само за забавление..
    Абсолютно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си