До какво състояние трябва да ги докарам? До никъкво.. Нито аз нито класа ми.. Като прочетох коментарите се изумих! Как може такава простащина.. Толкова много учители да напуснат само заради 2ма 3ма кретенчета с извинение? Какви хора трябва да сте? Това се казва НЕУВАЖЕНИЕ! Тези хора се опитват да ви научат на нещо за да може като пораснете да не чистите тоалетните в някъкво мизерно заведение! ИИ я си представете ако ваща майка примерно беше учителка и нейният клас така я тормозеше и я разплакваше? И даже едно момиче/момче беше написало ,че госпожата е получила инфаркт Ако вашият родител беше получил инфаркт заради някъкви пикли и пиклювци как щяхте да се почувствате? Майка ми е учителка и много пъти ми е казвала да се отнасям с уважение към мойте учители ,защото така се едно нямам уважение към самата нея! Ако учителите ви не са наред с мозъка което малко ме съмнява и ви бият и ви тероризират това е друг въпрос! И предполагам знаете къде е дирекцията отивате там и се оплаквате от учителя! А не сами да се опитвате да направите нещо и то само за забавление..