- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нека я наречем Kурва
Дълго мислих преди да пусна тая тема, но накрая се реших. Ако не друго поне ще получа няколко съвета.
И така ситуацията е следната: преди няколко месеца (5) се запознах с едно момиче. Нека я наречем Анна. Веднага станахме гаджета и започнахме да ходим. Отначало всичко беше прекрасно. Прегръдки, целувки, разходки... абе романтика. След това дойде и секса който също беше супер. Обаче с времето разбрах някои не толкова приятни факта от нейното минало. Тоест тя е била същинска курва. Спала е с всекиго, ебала се е по-дискотеките и така нататък.
Хубаво ми е с нея няма да крия, обаче след като ги научих тези неща за нея какво да правя. да я оставя ли? Само за справка ще кажа, че не съм влюбен в нея.
Никак няма да ми е приятно да казват хората че ходя с курва, а и аз откакто научих за нейните подвизи малко промених отношението си към нея. Не съзнателно, а несъзнателно. Просто вече не я чувствувам толкова близка.
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
сам решаваш,но сам каза ' не съм влюбен в нея. '
не се изказвай неподготвен,прасе
+1Първоначално написано от balon4eee
може пък ти да си човекът, който ще я промени, дай й шанс
съгласнаПървоначално написано от therichbitch
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Човек е щастлив когато притежава това, което сам харесва, а не това, което допада на другите...
Не се влияй от хорското мнение (че ходиш с к*рва) - ако ти е хубаво с нея - бъди с нея, ако не - разделете се, но не се влияй от миналото й!![]()
Хората се променят...
Сам казваш ,,тя е била същинска к***а,, ....
Било е в миналото....Не рзбирам защо трябва да се обръщате назад....Трябва да те интересува каква е от момента в който сте започнали връзката си...до сега...
Ми като не си влюбен в нея,къв е проблема.Ако те е срам от миналото и,оставяй я. ;]
Подкрепям с две ръце! Ако не ти е изневерявала и й имаш достатъчно доверие че да знаеш, че няма да го направи, остани с нея.Първоначално написано от rusoto_baby_f
Ако не е ужасница си пий мастиката и я чукай редовно....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
щом не си влюбен не е от такова значение каква е била ... връзките за забавление не продължават много дълго
Сам реши дали искаш да си опазиш името или хубавите изживявания
м даПървоначално написано от LovEsIckk
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Зависи... Ако я харесваш толкова, че да пренебрегнеш хорското мнение ... Давай! :P
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
миналото си е минало и всичко това си остава там..
щом сега не е такава... няма значение![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
И моят приятел все ми се караше за миналото (при мен не беше ,да съм била курва, но нещо ,което за него беше твърде лошо) ,имахме кавги и тн, накрая го оставих ,защото ми причиняваше ужасна болка, след това се осъзна и повече дума не е продумал ,обича ме ,обича ме и това е...
НЕ го прави това.Щом се е променила ,какво ти пука![]()
щом не я обичаш и вече не я чувстваш близка заеби я, и без това е курва
Човек се променя,но въпреки това си имай едно на ум... Сега курва ли го раздава?
Човек се променял ....мдаааа... може, може,но болестите си остават. Дано не ти е лепнала нещо.![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Еми първо се увери дали тези неща за нея са вярни...и ако е така се опитай да я промениш..а ако не можеш продължавай напред :P
ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...
А момче, което ебе "по-дискотеките" и "е спало с всяка" ,е пич, нали?Пффффффффф...Може сега да намира нещо в теб, което не е успяла да открие в другите. Дори да е влюбена. Сам решаваш.
Ходи си направи тестове и след това решиПървоначално написано от niquetamere
![]()
А защо първо не попиташ нея дали всичко е вярно и тогава да си помислиш какво да правиш?Или всичко , което чуеш от някои си, приемаш за чиста монета...
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...