.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89

Град
    Gabr0v0
    хората се променят, може вече да не е такава, ако искаш и дай шанс, но ти каза, че не си влюбен в нея...така, че ти си решаваш дали да я зарежеш или не...

Мега фен Аватара на Hilary_
    А пука л ити за мнението на останалите??? Ако т ихаресва да си с нея .. бъди с нея!!! Може да се е променила ... докато не ти направи ЛИЧНО на тебе нещо няма защо да се вкарваш във филмите ... дай й шанс!!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Какво говорят другите недей слуша. Ако по време на връзката ви ти е изневерявала тогава имаш основание, но какво ти пука какво е правила ПРЕДИ да тръгнете. Лашкай я дебело и това е, а ако започне да прави номера - шута. Ако се влияеш от общественото мнение лошо за теб. Нека викат, че е курва нали ти ебеш.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Това нейно минали няма значение в случая - ако на ТЕБ ти харесва,вярна ти е и се обичате стой с нея.В противен случай я зарежи.Точка.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

минало... заеби... сега чувстваш ли я курва? с други спи ли освен с теб... опа май не.... увери се, че ти е вярна и тогава я наричай така... хората правят грешки, хората се променят...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на Amateur
    Остави я,ако не я оставиш с времето чувствата ще мейду вас ще станат по силни и като те преебе ше е по гадно!

кой ти ги каза тези неща ?! Ако не ги знаеш от нея ... просто я питай да ти ги разкаже тя, защото това което си чул и което е станало може малко да се разминават! Второ нещичко, което искам да попитам като не я обичаш защо си с нея?! Трето все пак ако имаш някакви чувства това е минало правила го е , но сега може да се е променила да и е омръзнало и да иска някой стабилен до себе си който да обича и на който да разчита . Преди година и аз ги сменях като носни кърпички ходех с няколко едновременно , но сега не бих го направила !

епа като ти пука кво говорят хората за тебе...просто спри да имаш връзка с хората...така или иначе такива хора най ги мразя... - ама тоя каза такова оня такова... плачи ако искаш ....ако ти е хубаво нека ти е хубаво...
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Остави я,ако не я оставиш с времето чувствата ще мейду вас ще станат по силни и като те преебе ше е по гадно!
    + курвата си остава курва... Не се надявай на много.
    Станислава

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    + курвата си остава к***а... Не се надявай на много.
    Точно това щях да пиша и аз.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Нека я наречем Kурва

Ъм, данък обществено мнение плащаш ли че да се влияеш от него?

Пък и аз ще дойда и ще ти кажа че има връзка с Абрамович, или с някой друг чичко паричко. И кво ще ми повярваш ли?

Човек, ако толкова държиш да знаеш миналото и - попитай я. ама да си градиш представа за човек по непотвърдена информация от 3-ти лица + че в момента виждаш че тя е друга....

Абе не ти е лесно и на теб, надявам се само да не се окажеш мишок накрая.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ако наистина не си сигурен в това ,което си чул по добре поговори с нея .. всеки може да ги напуска такива слухове.Така ,че не избързвай : ) ако пък е вярно по-добре използвай момента докато все още не си се влюбил в нея,както ти самия написа .. с времето нещата може да станат по сериозни и тогава става малко кофти : )
    Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Абе пич, какво ти пука какво е правила преди теб? Това няма абсолютно никакво значение за връзката ти.

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Не гледай в миналото а в бъдеще !
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Ми щом не си влюбен заеби я. Колкото и да ти пука или не от хорското мнение авторитет се гради с години и много сили, но се разошава за един миг. Не си заслужава! Ако имаше нещо към нея щях да ти кажа да и дадеш шанс ама... В случея няма абсолютно никакъв смисъл. Пък и нали знаеш "Вълкът козината си мени, но нрава никога!"
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Голям фен Аватара на daru6a1
    Не слушай хорските мнения !! Но щом не си влюбен в нея това не е връзка с чувства а все едно сте добри приятели Дай й още един шанс остави я сама да размисли върху стореното и да прецени дали ще се промени или й харесва да бъде " курва " ! Успех

Викаш всичко 6, ама не си влюбен в Анниту, иначе романтика...Еми.. така ще е ...Мъже..

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Викаш всичко 6, ама не си влюбен в Анниту, иначе романтика...Еми.. така ще е ...Мъже..
    Яко мъжомразка и това е... xD
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Попринцип може да се е променила, дефакто не можем да знаем. Твой си е избора дали ще си с нея. Ако все пак не ти прави мизерии и ти е готино с нея, не виждам нищо лошо да сте заедно.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mi qvno tva e golqma prechka za teb,koqto razbiram napalno.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ае кво ти пука преди да шибаш слагай по 2 капута и скачай в играта
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Русе
    И аз преди 2 години се запознах с едно момче и на втората седмица тръгнахме,след това разбрах че е бил най-големия курвар,но реших да му дам шанс,а и той сам каза че се е променил заради мен,и наистина е така.Ето вече сме 2 години заедно,той адски много ме обича и дава всичко за мен.Дай й шанс

Цитирай Първоначално написано от mynichka09
    И аз преди 2 години се запознах с едно момче и на втората седмица тръгнахме,след това разбрах че е бил най-големия курвар,но реших да му дам шанс,а и той сам каза че се е променил заради мен,и наистина е така.Ето вече сме 2 години заедно,той адски много ме обича и дава всичко за мен.Дай й шанс
    Срещаш точното момиче.. и се променяш..
    Знам как е

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от loveisgonee
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    може пък ти да си човекът, който ще я промени, дай й шанс
    съгласна

И аз съм съгласна

++
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си