- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нека я наречем Kурва
Е,ти па кво си?Пощальон?Първоначално написано от ThePowerOfLove
Той пуска тема ,в която не пише и губи времето на хората с глупости и дори не влиза той лично да каже к'во е станало (:
Кастрация.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
сам го каза, не си влюбен в нея, тогава не виждам какъв е проблема- зарязваш я и толкова, едва ли ще ти липсва много
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Никой не може да промени миналото дори и да иска. Така че, ако имаш чувства остани с нея, ако нямаш ... whatever you like.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
доста са хората,които имат минало с което не се гордеят,в крайна сметка тя може да се е променила не трябва да се повлиаваш само от това. От друга страна не си влюбен в нея,но пък и не отричаш че си прекарваш хубаво с нея..според мен трябва да й дадеш шанс,да видиш как ще се стекат обстоятелствата и в случей че това минало ти натежава и те настройва негативно към нея,най добре е да я оставиш..
[!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]
Просто си правете секс, кое нормално момче ще откаже ?????????
И аз да бях момче и аз щях да си я праскам много ясно
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Представи си само колко пишки ще целунеш по тоя начин.Първоначално написано от Lettuce
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не се заяждам
Идеята е следната: Когато целуваш момиче, за което знаеш, че е лапало много пишки с тази уста... то е все едно косвено ти ги целуваш
Не беше заяждане. Беше бъзик.
Знам, просто довърших мисълта ти.
каза богатата курваПървоначално написано от therichbitch
Абе човек ако ти плаща кафето и има богат баща продалжи ама ако е бедна просто я отпиши няма смисъл =>
GTA Stunting
Първоначално написано от therichbitch
+1![]()
6tom ne ia haresva6 kakav e problema malko li momi4eta ima i za6to da si s takava sled kato e spala s vseki sre6tnat
По-стара тема що не извади?
Кирилица?
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM