- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново заедно? Може би никога!
незнам но днес се канех да му кажа всичко, но той ме изпревари. Писахме си до 3 и пак ми каза че ако стане нещо с приятелката му ще ме потарси и все ми намекваше подобни неща! За това малко ще почакам преди да му призная.
Bitch! >.<![]()
А обмисляла ли си това, че може да те има за резерва?Първоначално написано от DeadSilence
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Точно това щях да кажа,наистина се замисли сериозноПървоначално написано от Snickers
В абсолютно, ама абсолютно същото положение съм!Страх ме е да му кажа и го давам пред него толкова HARD , че не мога да се позная и е ужасно..не мога да му кажа, че го обичам повече от всичко..Да не съм луда?Все пак си има друга..Аз още не мога да се осъзная..Не знам..положението е ужасно..Освен да чакаме да мине, а?Времето.. бла бла.. оправяло нещата..казват...
Миличка според мен просто му кажи ,че го обичаш ...Че не очакваш той да ти отвърне със същото но просто си имала нужда да му го кажеш..И няма да те е страх ако ти каже само едно "ок" ..Ами какво от това поне ще знаеш дали си заслужава да г ообичаш а ако ти каже ок поне ще знаеш да не си губиш времето с негоКъсмет и смело напред
И още нещо да седиш и да се чудиш и вайкаш кво ще ти каже няма да ти помогне! Действай пък квото стане !
tAke a dIrty pIcture![]()