.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    незнам но днес се канех да му кажа всичко, но той ме изпревари. Писахме си до 3 и пак ми каза че ако стане нещо с приятелката му ще ме потарси и все ми намекваше подобни неща! За това малко ще почакам преди да му призная.
    Bitch! >.<

Цитирай Първоначално написано от DeadSilence
    незнам но днес се канех да му кажа всичко, но той ме изпревари. Писахме си до 3 и пак ми каза че ако стане нещо с приятелката му ще ме потарси и все ми намекваше подобни неща! За това малко ще почакам преди да му призная.
    А обмисляла ли си това, че може да те има за резерва?

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Цитирай Първоначално написано от DeadSilence
    А обмисляла ли си това, че може да те има за резерва?
    Точно това щях да кажа,наистина се замисли сериозно

В абсолютно, ама абсолютно същото положение съм!Страх ме е да му кажа и го давам пред него толкова HARD , че не мога да се позная и е ужасно..не мога да му кажа, че го обичам повече от всичко..Да не съм луда?Все пак си има друга..Аз още не мога да се осъзная..Не знам..положението е ужасно..Освен да чакаме да мине, а?Времето.. бла бла.. оправяло нещата..казват...

Миличка според мен просто му кажи ,че го обичаш ...Че не очакваш той да ти отвърне със същото но просто си имала нужда да му го кажеш..И няма да те е страх ако ти каже само едно "ок" ..Ами какво от това поне ще знаеш дали си заслужава да г ообичаш а ако ти каже ок поне ще знаеш да не си губиш времето с него Късмет и смело напред И още нещо да седиш и да се чудиш и вайкаш кво ще ти каже няма да ти помогне! Действай пък квото стане !
    tAke a dIrty pIcture

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си