- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Играли ли сте на "Бисквитка"
Ето какво представлява играта няколко момчета 3..4..5..6.. нареждат се в кръг около бисквитка (по-голямшка) ии започват да мастурбират и този които свърши последен върху бисквитката трябва да я ядеголяма простотия никога не съм играл а и не познавам такива които да са играли но се носят легенди
Tова не е просто "Бисквитка":
Първоначално написано от klamer92
Аз пък на Кирилица. Седи си някой във форума и пише на кирилица.Първоначално написано от guvostebe
П.С. По голяма простотия от тая бисквтка не бях чувал!![]()
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
"limp biscuit" се казва пич, а не просто БИСКВИТКАТА. иначе не съм играл ма много ми се играе. само приятели са ми разправяли![]()
Не разбрахте ли че тва е игра за педеруги ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ами не за това питамПървоначално написано от ubuntureload
![]()
уу май много ти се играе а? не ви знам бисквитките и вафлите ама ако някой е играл моля да не и признава![]()
![]()
![]()
![]()
Oле мале.То всеки ще гледа да лъска като за световно та да е колкото се може по-бързо. Къде ли е удоволствието?
![]()
Звучи ми тъпо.
Абе сигурно си е емоция като знаеш какво те чакаПървоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
омг ..![]()
едни фр бяха играли на некфа екскурзия
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това звучи много унизително.![]()
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
НЯМА ТАКЪВ СМЯХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доста отдавна го знам, но като се има впредвид, че свършвам прекалено бавно не бих се хванал. Пък и няколко мърди, които дялкат около мен... даже да го вдигна няма да мога.
Temet Nosce
벨야카
авторе .. имаш сериозен проблем!!!!!!!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защо не съм казал, че искам да я играя просто питам и мисля, че е забавно каквато е и целта на темата аре тихо тамПървоначално написано от Hilary_
![]()
ахахах .. кое му е забавното ?? Т'ва е извратено!!!Първоначално написано от ExtrAc7
![]()
![]()
... ми аз така или иначе не говоря, а пиша!!! Разлика намираш ли ??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
болна работа![]()
![]()
![]()
Щото ти я пробваш ли?Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Ние сме компания от 15 момчета. Уж ще се събираме в една вила и щяхме да я играем, ама все не може да се съберем. Както и да е определено аз ще съм един от първите които ще свършат, така, че няма да я ям аз. Тръпката си е тръпка, но в този момент не бих я играл! Защото един мой приятел го няма, а без него няма да ми е интересно!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ти защо мислиш, че има група Limp Bizkit![]()
Аз пък на хумуриси.Седя и ви гледам кви ги пишете :Д:ДПървоначално написано от ivanstef
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Няма ли да е по добре ако по средата е момиче и вие трябва да я целите в устата ? и който не уцели изгаря ... а който спечели ще си чука момичето .... П.С Не вярвам някое момиче да се нави де .Първоначално написано от ExtrAc7
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.