- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малък съвет ако може
Здравейте , бих искал да попитам как бих могъл да увелича размера на ръцете си защото са доста слаби , а аз съм едър 84кг/188см а малко смешно е едър човек със слаби ръце . Посъветвайте ме как да започна за да станат малко по големи ( все пак не ги искам да са огромни) просто да не е смешно . Мерси предварително![]()
яж и ходи на фитнес,предполагам![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
лицеви опори, набирания на лост, гирички ....
иди на фитнес![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Малко мe е срам да си призная но набирания не мога да правя лицевите опори мога но малко12 макс ...
Ако си упорит ще има резултати,но няма да стане с вайкане.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
е то в начолото и аз правех по 3-4 набирания, ама с времето се свиква. Иначе за лицевите 12 са добре, след малко пак правиш 12 и така, ама ако не ходиш на фитнес няма да има много голям резултат. И е по-дорбе в началото на фитнес щото с набирането трябва да си повдигнеш цялата маса, а в фитнеса има малки тежести.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
E 12 не са никак зле аз като почнах можех само кам 3а сега мога 70...
пита как да прави ръце, а не гръб и гърдиПървоначално написано от ameli
за ръце прави упражнения за предмишница, бицепс, трицепс и рамо.
Нямам предвид "1-2" , а 12Първоначално написано от mokka
![]()
потърси в нета има упражнения обяснени как се правят и дори на места има и картинки ... или отиди на фитнес и се консултирай с инструктор първите пъти после сам можеш да си измисляш какво да правиш