- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- За всички които тренират футбол
нека ако има футболистчета да пишат в тази тема да обменяме опит![]()
Да кажат в кои отбор тренират
С кои номер играете
Капитан бил ли сте искате ли да станете
Резерва или титуляр сте
разчита ли треньора на вас![]()
емии аз тренирамиграя като опорен халф... юноши младша възраст, играя и за старша
капитан не съм, преди бях...аре ако има друго питай
яка тема
Дали някой от софийските отбори би взел момче на 20 години да тренира при тях ?
Когато тренирах...
халф/крило (даже и бек съм играл, че и нападател, когато се е налагало) в Левски
номер 10/7/6/8 (най-често 10)
да, треньора разчиташе на мен
капитан съм бил (не винаги, де)
после се контузих (2г. без никаква активна дейност)...и това бе началото на стабилния регрес в живота ми![]()
от есента трябваше да започна по "селските групи", но реших да го отложа за пролетта![]()
В кои отбор си игралПървоначално написано от Imp0s1bLe`Is`n0th1g
![]()
^Кажи сега ти...
вкарай още въпроси:
Какви бутонки (и с какви бутони предпочитат, кой номер, марка...)
Какви кори...
и т.н![]()
Ами аз играя в Ботев Враца
ето ми ги бутонките
Понеже не съм от Враца ще съм капитан само няколко мача играя халф в центъра по-офанзивен![]()
Кури нямам, ще трябва да си купувам, но има едни които ми допадат на Asics![]()
мии в Елена играя6 номер... бутонките са ми Nike Tiempo
корите са ми nike също
междудругото не е оферта тва за селските групи...в А регионална е по-приемливо на в Б...там вече дивото зове
![]()
Хаха да не се излъжете да играете в Б регионални,въпреки че там е най-весело хах
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Как се казваш и при кои си децата , младшата или старшата ? Штото и аз тренирах в Ботев Враца и сега започнахме при Младшата и засега не ходя щото си имам работа след неколко дена може пак да почнаПървоначално написано от ExtrAc7
![]()
В първото ми училище играх с 3 набора по-големи и спечелихме общинското![]()
(номер 7)
В Славия тренирах номер 11, на един турнир бихме ЦСКА, левски ни биха мноо подло (предимно титуляр, ама един нов треньор евтимов още го помня мноо ме мразеше и бях резерва при него
)
и един съсед ме уреди в академик само за един 4странен турнир - левски, локо 101, академик и още некви.
отбора на академик беше само от некви мръсни доуни цигани и аз и сина на съседа при мангалите![]()
отепаха ни всичките отбори, макар че на защитата на левски не им се верваше от техника хаха
![]()
![]()
За такива информации - 0883478747Първоначално написано от l0wrider
иначе Младшата
![]()
Да попитам и тука ,защото тези маратнко са футболни но не са бутонки ,за за inside футбол.
http://catalogue.adidas.com/catalogu...Absolado-PS-IN
Знаете ли каква им е цената в БГ магазините на АДИДАС?
Спешно
Ами предатор е модел за футбол само подметката е различнаПървоначално написано от remix1912
има си Indoor/Inside Astro/Truf Soft Ground Hard Groun
за цена около 120 30 лева мисля. Ама в prodirect са мн по-евтини
![]()