- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От разстояние
6te ti dam primer edna moq fr se zapozna s edno mom4e na lqtna ekskurziq dvamata mnogo si dopadnaha i prodaljiha da sa zaedno i da se vijadat prez vakanciiite,toi e balgarin,no jivee v Rusia a tq v Balgaria,no vapreki tova te se obi4at i sa vse o6te zaedno ve4e 3 godini.
Ako naistina go ili q obi4a6 tolkova mnogo 4e ni6ty ne moje da vi razdeli,ni6ty ne moje da vi popre4i da badete zaedno dori ediniqt da e na drugiqt krai na sveta![]()
![]()
![]()
![]()
UspEh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
[/u][/b]
AFr0dдiitта
Д0 някъде си права.. н0 сам0 д0 някъде : )) Да наистина гадно е к0фти е .. но ако се обичат двамата на колк0то и кил0метри да са .. ак0 си имат доверие ще се справятПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Аз личн0 имам връзка 0т 1 г0дина с м0мче на 150 км 0т мен иии въпреки т0ва съм супер щастлива .. д0ри п0няк0га да ми е гадн0 к0гато не е д0 мен в определени тежки м0менти .. м0же да не е д0 мен физически н0 духовно знам че е д0 мен и съм щастлива сам0 при тази мисъл![]()
И пак и пак и пак казвам връзки от разстояние ИМА .. стига да се 0бичате истинскиТфа и д0вериет0 са най-важни
![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
Първоначално написано от SunFl0w3r
.. разстоянието не трябва да е проблем.. Когато две сърца се обичат са едно до друго без значение колко километрата делят тези две души... Разстоянието едва ли може да убие една истинска любов.
Имала съм. Беше повече от прекрасно и чувството, когато не си виждал момчето си от толкова време и изведнъж го видиш... неописуемо е!!! Не ми се говори в подробностиИначе не беше разстоянието причината, поради която се разделихме
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от anonimchetou
Грешиш разтоянието е много повече от колкото предполагате... Имал съм такава връзка. Не е нещо, което бих пожелал и на най-големия си враг
Защо драматизирате чак толкова? Не е нещо невъзможно, нито е краят на света... И аз съм имала такава връзка, ама не оревах света, че е далече. Вместо това си седнах на трибуквието и направих всичко възможно да се съберем.Първоначално написано от FromAutumToAshes
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Съгласна съм. Въпреки, че самата мисъл е много романтична.Първоначално написано от Shadow1596
![]()
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Зависи на каква възраст сте, дали сте готови на компромиси и дали изобщо имате планове да заживеете на едно място в скоро време.
LadyDi е много права за всичко което каза![]()
Въпреки това майка ми която дълго време имаше връзка от разстояние с пастрока ми (виждаха се веднъж на всеки 1-2-3 месеца) каза че връзката от разстояние не е истинска връзка и че докато не виждаш човека всеки ден и не прекарвате заедно време то не можеш да го кажеш че наистина го познаваш. Е те са заедно вече 15 години и са страшно щастливи и влюбени. Важното е да имаш търпение и да си наясно с това което искаш.
Първоначално написано от LadyDi
Аз не драматизирам просто казвам, че е ужасно трудно и граничи с невъзможното. Или поне за мен е така. И втори път не бих се впуснал в подобна връзка.
Е, една такава връзка е изпитание както за чувствата, така и за самоконтрола. Ако липсват и двете - естествено, че не бихте си усложнявали живота с връзка от разстояние.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Е то ако знам, че всичко е подсигурено за нас и няма какво да се обърка(не говоря за скандали между двойаката), и просто трябва да изчакам определно време бих го направил дори отново. Но при положение, че нищо не се знае какво ще и стане бъдещето е несигурно... Нещо не ме кефи идеята![]()
Ами то бъдещето е сигурно, когато сте сериозни в отношенията си.Първоначално написано от FromAutumToAshes
А ако не сте сериозни, тогава защо ви е изобщо връзка?
По принцип съм сериозен, ама като дори нямам покрив който да ме чака там, къде да ходя? Това ми беше мисълта. А е трудно да си намериш и жилище и работа и да можеш да издържаш себе си, че и друг човек на ново място където не познаваш никого. Не мислиш ли? Да.. ако бях на 30 сигурно щеше да има шанс. Но и на 20 да съм пак не мисля, че шансовете са големи.
Защо на ново място? Нека тя дойде при теб. Или ти при нея.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Възможности хиляди. Стига желание да има.
Аз съм го направила. Не ме убеждавай, че не е възможно.
Еми да де.. Аз да ида при нея. Тя като живее с техните аз какво да им се натреса на главите? Или обратното. Не се опитвам да те разобеждавам. Пак казвам за възрастен човек е по-лесно но за човек до 20 и нещо години не мисля. Мое мнение не си длъжна да се сълсасяваш.
това си е мое мнение ... да трудно е и аз съм минала през това. Но ако обичаш истински километрите нямат значение !!! Трудно е.. човека ти лиспва, не си наясно той какво прави там а и се изискват средства за да се виждате примерно единия да ходи при другия !! Но ако моето момче с което съм сега например замине за някъде тва няма да е края !!! Ще се боря и ще правя всичко възможно не ме инетересува колко ще е трудно. никой не може да ме убеди че една истинска любов може да бъде погасена от километри никой !! ; )
От душата си съм съгласен с теб, но живота ме научи на друго.. Явно кофти стечение на обстоятелствата. Но както казах аз лично спирам се занимавам с такива неща. Това е от мен.
Първоначално написано от SunFl0w3r
Виждам , че темата не е от вчера меко казано и има доста мнения, но все пак да споделя и своя опит...
Миналата година -декември месец се запознах с едно момче в чата.Писахме си 1 месец.Разбира се малко рискувах като се бяхме виждали само по снимки...аз отидох до София да се запознаем,останах3 дена там...Разбрах,че той е човекът за мен.Тогава завършвах 4-ти курс и бях под напрежение,а знаете в началото ти се иска нон стоп да си до любимия човек и малко се поскарахме, а в последствие се и разделихме, като каза че не иска да ме вижда повече.Имахме 3 месечна раздяла.
Веднъж бях отишла до София при един мой приятел на гости (аз съм от Пловдив).Мн ми липсваше мойто бебе макар, че не исках да си признавам,приятелчету ми го знаеше...звънна му и ...и след няколко часа се видяхме.Прие да се срещнем.От тогава сме заедно....За сега той в София, а аз в Пловдив ....но скоро ще се съберем
Имах предвид, че разстоянието не е пречка,ако наистина ЧОВЕКЪТ Е ЗА ТЕБ СЪЗДАДЕН! А това, че някой ти казва - не не забрави го/я!- това са само случки от личен опит или липса на опит
Гуд Лак ин Лов!![]()
"ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."
Имам такава връзка и мога да кажа че при нас не е тва проблема.. повярвайте ми ако се разбират двама души и се обичат разстоянието не е пречка.. е в действителност е доста трудно но не и невъзможно![]()
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...
за щастие не съм имала такава връзка и.... не мисля 4е ще оцелее за много дълго време.
I can't stop myself from loving you <3
FromAutumToAshes
ти не си приказен герой, пък! Излез от сивата си действителност малко... има малки и много пъстри чудеса... полети на крилата на магията... остави се да те погълне.
Как искате да се омагьосате, като сте си затворили сърчицата с вериги и купища катинари!