.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Ах, тази любов от разстояние...

Приятелките ми вече изпитват ужас като се запозная с някое момче и първият им въпрос е: "От къде е?" ;Д

Връзка от разстояние може да просъществува единствено, ако сте решили в кратък бъдещ период да бъдете заедно в едно населено място. Иначе аз в България, той в Канада.... не, благодаря.

И поради тази причина смятам, че такива връзки са подходящи за по-зрели хора.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Повтаряла съм много пъти и продължавам да повтарям - връзки от разстояние НЯМА!! А тези упорити двойки, които тъпчат години наред без да се виждат сами могат да споделят, че е адски мъчително...
    Тъпчат,тъпчат,но след като 2 години имах търпението да го виждам 2 пъти месечно,сега след има няма месец ще дойде така чаканото,така че всичко си е струвало.

Ако има кой да се бори, една такава връзка може да стане много по-силна от всяка друга Личен опит.
    изкрещи го в лицето на целия свят и заплюй слабите и неориентирани вейки, прекършени от първия по - хладен полъх на разстоянието.

Точно така! Изкрещи го на нас невярващите!
    Аз съм се наживяла на такива връзки.

Ама то е хубаво всеки да опита и да види дали му се отдава.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Точно така млади момичета, които четете и си мислите че можете да вземете пример от каките си .. четете и се учете как се прави - опитвате веднъж - не става... после опитвате пак и пак не става.. отказвате се с лека ръка, щото ви е малко било веднъж, та два пъти трябва да опитате.

Начи пояснявам, това е като да си избършеш носа - духаш в една салфетка... после след 2 години духаш другата салфетка и така когато си искаш духаш...и се оправдаваш с дъждовното време навън. Настинка ли е? Духааай!

Който има нервите да търпи... Нека има такава връзка от разстояние.. Аз лично ги нямам.
    Nike...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Точно така млади момичета, които четете и си мислите че можете да вземете пример от каките си .. четете и се учете как се прави - опитвате веднъж - не става... после опитвате пак и пак не става.. отказвате се с лека ръка, щото ви е малко било веднъж, та два пъти трябва да опитате.
    Става, става. Аз пробвах веднъж - не стана. Отказах се. Ама бях малка. След 5 години опитах пак, защото носа ми продължаваше да тече И какво стана... купих си кърпичката на лизинг. Сега ще я изплащам цял живот С други думи - събрах се (да се надявам завинаги) с човек, който навремето живееше на 300 км от мен.

Казах - с постоянство, сериозни намерения и много желание - всичко е възможно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Колко малка беше? И първата връзка от разстояние ли ти е била тогава)

Град
    Варна
    Колко малка беше? И първата връзка от разстояние ли ти е била тогава)
    Ми, малка, малка... първи курс студентка От разстояние беше. Той във Варна - аз в Свищов. Разделихме се.
    Събрахме се чак след 5 години.

С един и същи човек сте се разделили в студентските ти години заради разстояние и сте се събрали след 5 години?!?!

"Казах - с постоянство, сериозни намерения и много желание - всичко е възможно."

..ама си го зарязала, какво постоянство )

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Имала съм 2, и двете ги отчитам като губене на време. Просто не е същото Не знам дали бих се хванала с такава връзка
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Варна
    С един и същи човек сте се разделили в студентските ти години заради разстояние и сте се събрали след 5 години?!?!

"Казах - с постоянство, сериозни намерения и много желание - всичко е възможно."

..ама си го зарязала, какво постоянство )
    Да, с един и същи човек.
    И кой ти каза, че АЗ съм го зарязала?

Не, аз много се радвам за вас.. ама 5 години? А връзките ви и на двамата през този период? ))

аз като си помисля за разни хора в интимна близост с други хора и ще се пръсна от вътре на хиляди малки парченца.

Град
    Варна
    Не, аз много се радвам за вас.. ама 5 години? А връзките ви и на двамата през този период? ))

аз като си помисля за разни хора в интимна близост с други хора и ще се пръсна от вътре на хиляди малки парченца.
    Никога не съм казвала, че е било лесно. Просто се преборихме за връзката, която и двамата искахме навремето. И бяхме готови на компромиси. Аз и досега ревнувам, при това много открито от бивша негова приятелка, но там проблемът е малко по-различен.

Успяваш да ме потопиш в дълбоки размисли.. пак ще се отваря старо вино ; (

Град
    Варна
    Наздраве. И аз ще си налея. В твоя чест