- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От разстояние
Ах, тази любов от разстояние...![]()
Приятелките ми вече изпитват ужас като се запозная с някое момче и първият им въпрос е: "От къде е?" ;Д
Връзка от разстояние може да просъществува единствено, ако сте решили в кратък бъдещ период да бъдете заедно в едно населено място. Иначе аз в България, той в Канада.... не, благодаря.![]()
И поради тази причина смятам, че такива връзки са подходящи за по-зрели хора.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
изкрещи го в лицето на целия свят и заплюй слабите и неориентирани вейки, прекършени от първия по - хладен полъх на разстоянието.Първоначално написано от Punisherrr
Точно така! Изкрещи го на нас невярващите!![]()
Аз съм се наживяла на такива връзки.![]()
Ама то е хубаво всеки да опита и да види дали му се отдава.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Точно така млади момичета, които четете и си мислите че можете да вземете пример от каките си .. четете и се учете как се прави - опитвате веднъж - не става... после опитвате пак и пак не става.. отказвате се с лека ръка, щото ви е малко било веднъж, та два пъти трябва да опитате.
Начи пояснявам, това е като да си избършеш носа - духаш в една салфетка... после след 2 години духаш другата салфетка и така когато си искаш духаш...и се оправдаваш с дъждовното време навън. Настинка ли е? Духааай!
Който има нервите да търпи... Нека има такава връзка от разстояние.. Аз лично ги нямам.
Nike...
Става, става. Аз пробвах веднъж - не стана. Отказах се. Ама бях малка. След 5 години опитах пак, защото носа ми продължаваше да течеПървоначално написано от machoka
И какво стана... купих си кърпичката на лизинг. Сега ще я изплащам цял живот
С други думи - събрах се (да се надявам завинаги) с човек, който навремето живееше на 300 км от мен.
Казах - с постоянство, сериозни намерения и много желание - всичко е възможно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Колко малка беше? И първата връзка от разстояние ли ти е била тогава)
Ми, малка, малка... първи курс студенткаПървоначално написано от machoka
От разстояние беше. Той във Варна - аз в Свищов. Разделихме се.
Събрахме се чак след 5 години.
С един и същи човек сте се разделили в студентските ти години заради разстояние и сте се събрали след 5 години?!?!
"Казах - с постоянство, сериозни намерения и много желание - всичко е възможно."
..ама си го зарязала, какво постоянство )
Имала съм 2, и двете ги отчитам като губене на време. Просто не е същотоНе знам дали бих се хванала с такава връзка
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Да, с един и същи човек.Първоначално написано от machoka
И кой ти каза, че АЗ съм го зарязала?
Не, аз много се радвам за вас.. ама 5 години? А връзките ви и на двамата през този период? ))
аз като си помисля за разни хора в интимна близост с други хора и ще се пръсна от вътре на хиляди малки парченца.
Никога не съм казвала, че е било лесно. Просто се преборихме за връзката, която и двамата искахме навремето. И бяхме готови на компромиси. Аз и досега ревнувам, при това много открито от бивша негова приятелка, но там проблемът е малко по-различен.Първоначално написано от machoka
Успяваш да ме потопиш в дълбоки размисли.. пак ще се отваря старо вино ; (
Наздраве. И аз ще си налея. В твоя чест![]()