.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Въй...4 годинки май са били на вятъра...

Авторке я кажи на по колко сте, да не гадая тука.
    az po4ti na 17 toi po4ti na 19

ами аз лично съм нямала такава връзка , но една моя приятелка има .. заедно са все още и то от доста време : ) така че в определени изключения може да съществува макар ,че не предпочитам тези връзки .. някакси са ми не сигурни : ))
    Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем...Нещо такова ще да е.

Отива да учи в друг град, предполагам. Не знае дали ще се върне, вижда нови възможности + че му е писнало(вероятно).

Друг вариант е просто да е зает. И да ти свънне по късно.

Ама замисли се над първото

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    ВаРнАаАа
    Повтаряла съм много пъти и продължавам да повтарям - връзки от разстояние НЯМА!! А тези упорити двойки, които тъпчат години наред без да се виждат сами могат да споделят, че е адски мъчително...

Ем...Нещо такова ще да е.

Отива да учи в друг град, предполагам. Не знае дали ще се върне, вижда нови възможности + че му е писнало(вероятно).

Друг вариант е просто да е зает. И да ти свънне по късно.

Ама замисли се над първото
    Оф дано не е..но ако по - късно не ми звънне или прозвани или ако щеш поне един смс..явно само е чакал да замине

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем shit happens

То и мен ме зарязаха по най-нелепия начин, ама живота учи

Драскай по късно в темата, ако има развитие.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

естествено че има, защо да няма.. с моя приятел почти цялата ни връзка бе6е такава. Виждахме се петък, събота и неделя, а през седмицата се чувахме постоянно. Не че сме били на много километри един от друг, но не сме и били в един град и сме си вярвали..
    Нищо не зависи от километрите,а от хората.. като се обичат няма знаачение.. ето той сега заминава да учи много далеч,но аз пак ще го обичам повече от всичко.

Драскай по късно в темата, ако има развитие.
    ДАно има..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не, не, не и пак не! Особено без доверие - такава връзка - НЕ !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Имала съм Дори наскоро приключих една такава връзка Последната ми беше близо 2 месеца,но аз му нямах доверие Предишната ми връзка от растояние продължи година,но в началото бяхме заедно,а растоянието се появи в последствие и честно казано си ми беше лесно На края (обаче) момчето трябваше да замине извън БГ и за това решихме да се разделим
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: От разстояние

Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    Имали ли сте връзка от разстояние?
    Продължи ли въпреки километрите между вас..ии ако как успяхте да останете заедно?Смятате ли че една такава връзка може да оцелее?
    Вие сте..
    Имал съм но трудна работа. Едната продължи 18 месеца, а другата само 4. Не се ловя пак на това

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Това е абсолютна глупост.

Когато обичаш някого искаш да го прегръщаш,целуваш,да получаваш и даваш внимание,да споделяш с него...а в труден момент къде ще е той,за да те подкрепи и прегърне?
    Не става така.

Преди си писах година и нещо с едно момче (не се бяхме и виждали и чували) ама инече голямата любов оО ЛЕЛЕ КОЛКО ГЛУПАВА СЪМ БИЛА тогава и колко много ревах,заради човек,който не съм виждала.

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТАКИВА ГЛУПОСТИ! Оо
    Напълно съгласен, имах същата ситуация и е много гадно
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Повтаряла съм много пъти и продължавам да повтарям - връзки от разстояние НЯМА!! А тези упорити двойки, които тъпчат години наред без да се виждат сами могат да споделят, че е адски мъчително...
    Тъпчат,тъпчат,но след като 2 години имах търпението да го виждам 2 пъти месечно,сега след има няма месец ще дойде така чаканото,така че всичко си е струвало.

Ако има кой да се бори, една такава връзка може да стане много по-силна от всяка друга Личен опит.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Това си е мое мнение .. но това за мен не е връзка Просто щом не можеш да прегърнеш да целунеш този човек , това не е връзка .. А това по телефона : " Обичам те " или други фрази не са на място защото щом си виждал този човек само на снимка , ти не можеш да се привържеш , както като live версията Незнам но ми се струва странно при положение , че познавам такива хора

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Това си е мое мнение .. но това за мен не е връзка Просто щом не можеш да прегърнеш да целунеш този човек , това не е връзка .. А това по телефона : " Обичам те " или други фрази не са на място защото щом си виждал този човек само на снимка , ти не можеш да се привържеш , както като live версията Незнам но ми се струва странно при положение , че познавам такива хора
    Ама самия/самата ти не си го преживявал/а, нали?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Ти говориш за "скайп" връзка ,в която хората никога не са се виждали ,а не за връзка от разстояние .. а разликата е ОГРОМНА ,повярвай ми .. 1вото е детинщина ,което се прави от 11-12 годишни деца ,новооткрили интернета .. А второто - обстоятелствата са си обстоятелства ,факт е ,че това е трудна връзка ,но хора ,които не се го преживяли не могат да го наричат безпочвено Защото ,когато обикнеш някого капризите отиват настрани .. Зависи от хората - ако имат нужното търпение всичко е възможно .. В момента имам такава връзка и се виждаме сравнително често ,когато можем .. Ии мога да кажа ,че си имаме доверие и сме заедно вече от около 7 месеца ,а сме на разстояние от около 500 км .. Но имахме късмета това лято да бъдем доста заедно .. И още един жив пример - майка ми и сегашният и приятел- връзка от разстояние 4 години и след това още 3 живеят заедно .. Така че зависи от хората ..

ам, не е невъзможно !!!! Моя приятел замина да работи в друга Държава и вече 3 месеца го няма.. Преди да замине ходехме 10 месеца... През това време,което е там се промениха много неща и то към добро! Доверието си го имаме напълно.. Докато не се пробва не може да кажете дали може да има или не такава връзка.....,аз знам,че той не е завинаги там и скоро ще се върне пък и аз сигурно ще му ходя на гости Но примерно,ако е там за -2-3 години без да го видиш наиситна ще е много трудноо...

Град
    BurgasS
    НЕ против съм

Град
    Wonderland
    оо,невъзможно е това.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Да, имах връзка, той беше от Мексико на 17 ии така, аз напуснах играта ( в която се запознахме) и много трудно го преживях. Дълго време ми липсваше пухкавото му личице, с едни такива смешни цайси ии малко пъпки и мазна коса, но такъв е живота (прати ми негова пик) . преживях го тежко ( когато видях снимката му) ..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Моментната ми връзка е точно такава .. ужасно е с две думи

Град
    Пловдив
    Имала съм да и 2-ри път не бих се хванала да имам връзка от разстояние

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Не съм имала ии не желая.Не е невъзможно,но е доста трудно..поне така се случи с мои приятели.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Имала съм доста- всички свършват гадно,сегашната отново е на километри , ,но понякога такав връзка те кара да преминеш под доста препятствия.И те учи от грешките ...от това дали можеш да издържиш.
    Понякога ми се струва глупаво ,че го правя,но ми харесва -Аз съм мазохист xD....
    При всеки човек е различно,от това колко е силна любовта му ,какъв характер е и т.н.Вярно е няма как да имаш вяра,а без вяра няма любов
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    за жалост-да имала съм... продължи много малко, защото аз не издържах... това е да знаеш, че има някой някъде си, а в същото време да няма никой...
    времет0 тu uztuча

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си